Şimdi Ara

AHL de İç Hatlar'dan DIŞ Hatlara geçmenin Yolu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 26 Temmuz da Ahl iç hatlardan uçuşumuz var ailece. Maximilis ve Vakıfworld gold kredi kartlarımız var fakat Ahl İç Hatlar da 2 banka nın da lounge si yok sadece dış hatlarda bulunmakta bunu değerlendirmek istiyorum dış hatlara nasıl geçebilirim muhakkak dh bir taktik bulmuştur diye düşündüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILKERATLIILKER -- 19 Temmuz 2014; 19:33:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Araçla gitme transfer le git.

• quote:

Orijinalden alıntı: Salvodor_07

Araçla gitme transfer le git.

Transfer direk ic hatlar biletim oldugu halde dis hatlar da ikinci guvenlige kadar sokuyor mu amacim lounge yi kullanmak dis hatlardaki son peronda bulunuyor yani bilet kontrolden sonraki noktaya nasil ulasirim sorun orda hocam.

• merhaba
    bütün loungelar 2 kategoridir. iç ve dış hatlar olarak. Dış hat loungelar pasaport kontrol noktasından sonra oraya girmenizi pratik olarak mümkün değil. iç hatlarda servisi olan bankaları kontrol etmelisiniz. Adamlar hem pasaport hem bilet kontrolu yapıyor. bilginize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: etayfun

merhaba
    bütün loungelar 2 kategoridir. iç ve dış hatlar olarak. Dış hat loungelar pasaport kontrol noktasından sonra oraya girmenizi pratik olarak mümkün değil. iç hatlarda servisi olan bankaları kontrol etmelisiniz. Adamlar hem pasaport hem bilet kontrolu yapıyor. bilginize.

Aklima sey geldi ic hatlar gidişe gdcip ordan dis hatlar a asansor vb biseyle gecmek mumkun olda.

İc hatlarda tek wings black kart ücretsiz lounge.onu da 1 yil evvel iptal ettirmiştim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba
    dış hatlara geçmenizde sorun yok. sorun sizin dış hatlar pasaport noktasından sonraki lounge ulaşmanızda. samimi olarak bildiğim yolu yok. belki bir dış gidişinde deneme şansınız olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: etayfun

merhaba
    dış hatlara geçmenizde sorun yok. sorun sizin dış hatlar pasaport noktasından sonraki lounge ulaşmanızda. samimi olarak bildiğim yolu yok. belki bir dış gidişinde deneme şansınız olur.

Teşekkürler hocam artık olduğu kadar olmadığı kader

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.