Şimdi Ara

Ahlâk üzerine (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: _turbo_

Güzel kardesim, sirf hatrin icin videoyu bastan sona dinledim ama onun bir insana zorla diskisini yedirmenin iskence sayilmayacagi konusunda ikna olmadim. Videoda anlattiklarina göre gecen sokak köpeklerini kesip yiyen kadinin yaptiginida normal saymis oldu . Seninle biz bu konuda anlasamayacagiz, size afiyet olsun ama sagolun ben almayim
    Burada konuşulanları dikkatlice dinleyip, şu yazıyı okuyunuz.

''Celal Ş. diyor ki aslında dışkı pis bir şey değil biyolojik yapının bir parçası, mesela insan dışkısının tahlilini yapan insanları düşünün, onlar bunun bilincinde olarak inceliyor bu sorun değil, ama bu zoraki bir durum teşkil etse o zaman diyo zaten bu bir facia, kimse kimseye bunu yapmamalı diyo, benim oğluma diyo zorla ıspanak yediremezsin diyo, bu da bir işkence olur diyo ama özünde ıspanak kötü bir şey değil bir ot. Tabii sen şimdi ıspanak ile o bir mi dersin ama anafikir bu. Siz de diyor bunu düşünüp bu kadar heba olmayın, atlatmanız için söylüyorum diyor. Ama size yapılanlar da bir faciadır diyor, desteklemiyor zaten.''
    Sadece yardımcı olmak istiyor. Bu videoyu izlerseniz net anlarsınız adamın maksadınıhttps://www.youtube.com/watch?v=-wsQd69inMk

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.