dün akşam santra programını izlerken gülmekten koptum, beyaz show falan yanında hiç kalır, özellikle ahmet çakar ile kazım kanat arasındaki diyalog çok bombaydı.
Ahmet Çakar: hepimiz Zico'yuz tatlı su cini kazım kanat bi de şu muhabbet'e ben koptum:
önce Kazım kanat bi şeyler anlattı sonra; Ahmet çakar: sevgili kazım abi, sen bu akşam ya benim üzerime oynuyorsun kazım kanat: ben senin üzerine niye oyniim ahmet çakar: ya da küçük ahmetle uğraşmak istiyorsun kazım kanat: küçük ahmet kim? ahmet çakar: yani ben kazım kanat: dur anlamadım yaw?
koptum resmen
Aralarında geçen kıç muhabbeti vardır birde, onun dışında bir ton anısı vardır Ahmet Hoca'nın. Çok severim kendisini :) Fransız başbakanını çaycı zannetiği bir anısı vardır ki tadından yenmez :)
uahahauaahhaha
Ahmet Çakar: Düne kadar Zico'yu eleştirenler şimdi övüyorlar, çünkü Fenerbahçe şampiyon oldu. Ama ben Kazım Kanat ve Gürcan Bilgiç'i tebrik ediyorum, helal olsun hâlâ yazdıklarının arkasındalar, tükürdüklerini yalamıyorlar. Gürcan Bilgiç: Evet, ben zaten yazdım "Zico'ya rağmen diye." Ahmet Çakar: Sen şimdi dediklerinin arkasındasın değil mi? Tükürdüklerini yalamıyorsun yani? Gürcan Bilgiç: Arkasındayım tabi, Zico'yu hâlâ eleştiririm. Ahmet Çakar: Bak şimdi sen beni çok kızdırdın..
Bahçıvan, Kazıklı Volvodo-------->Gürcan Bilgiç.
Tatlı Su Cini, Anaconda Kazım--------->Kazım Kanat
Gibi güzel benzetmeler yapan şahsiyet.
quote:
Orjinalden alıntı: DARK TOWER
Bahçıvan, Kazıklı Volvodo-------->Gürcan Bilgiç.
Tatlı Su Cini, Anaconda Kazım--------->Kazım Kanat
Gibi güzel benzetmeler yapan şahsiyet.
Büyüksün be Ahmet baba her pazartesi geceleri sinirimi stresimi alıyorsun...