Şimdi Ara

AI DİSABLE NE YAW?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BEYLER NE ZAMANDIR AKLIMDA BU SORU VARDI,ARTIK KAFAYI YEMEK ÜZEREYİM.

ARKADAŞALAR,HALFLİFE 2 Yİ KURUYORUM,OYUNU GÜZEL GÜZEL OYNUYORUM. BUNDAN .OYUNU TOTMATİK VEYA MANUEL OLARAK KAYDEDEBİLİYORUM. ASIL MESELE SONRA BAŞLIYOR ZATEN.

OYUNDAN CIKIP BELLİ BİR ZAMAN SONRA OYUNA GİRDİĞİMDE,KATDETTİĞİM YERLERDEN BAŞLAYABİLİYORUM ; AMA EKRANIN SAĞINDA ''AI DİSABLED'' YAZISI CIKIYOR VE BENDEN BAŞKA HİÇBİR ŞEY HAREKET ETMİYOR.DÜŞMANLAR BANA ATEŞ ETMİYOR,BENDEN KAÇMIYOR,BANA SALDIRMIYOR,HELİKOPTERLER HAVADA ASILI KALIYOR,ATEŞ ETMİYOR..........V.S.

OYUNU TEKRAR KURUYORUM AMA DEĞİŞEN HİÇBİR ŞEY YOK, YİNE AYNI YİNE AYNI.

VELASİLKELAM NE YAPACAĞIMI ŞAŞIRSIM YAW,Bİ OYNAYAMADIM ŞU HALFLİFE 2 Yİ ,ÖLDÜM BEN.

ARKADAŞLAR YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM VE ŞİMDİDEN TŞK EDERİM...

• ulan yazıklar olsun size okuyup okuyup kacmayın bea

bu topiği bursa acmakla sanırım yanlıiş yaptım yazık yahu kimse bişi bilmiyor mu

• AI yapay zeka demektir.Forumda arattır aı disabled diye çözümü çok verildi bulursun bi yerde.
  • quote:

Orijinalinden alıntı: megaoyun

AI yapay zeka demektir.Forumda arattır aı disabled diye çözümü çok verildi bulursun bi yerde.

çok teşekkür ederim kardeş.

eyvallah
  • ai_enable gibi bir komutu vardı onun , ya da ona benzer bişeyler , bende de o sorun olmuştu değişik varyasyonlarını dene o kelimelerin , işte kopya oyun oynarsan böyle olur
  • Bide millete laf atıyo insan her başına gelen soruyu hiç aramadan etmeden buraya yazarsa bu topic sorularla dolar yahu.İnsan bi arama yapar önce bulamazsa sorar en olmadı google ye gir AI sorunu yaz yine bulur yahu ayıptır vallahi.Ve senin buradaki insanlara laf atmaya hakkın yok çünkü bu soru en az 20 kez soruldu millet de bıktı artık biraz daha dikkatli olalım lütfen arkadaşlar.
  • konsola "ai_disabled 0" yaz yada oyunun configini editle her girişte yazmak zorunda kalmassın.

bide aradan 10 dk geçmiş banları sıralamıssın hemen hll.
  • quote:

Orijinalinden alıntı: consequance

konsola "ai_disabled 0" yaz yada oyunun configini editle her girişte yazmak zorunda kalmassın.

bide aradan 10 dk geçmiş banları sıralamıssın hemen hll.

yahu beyler kusuruma bakmayın.sölediğiniz her şeyde haklısınız.biraz acele ettik.kusurmu bağışalyın.halflife oynamak isteyipte hüsrana uğradığım bir oyun,o yüzden kafam vitesten attı.
  • quote:

Orijinalinden alıntı: megaoyun

Bide millete laf atıyo insan her başına gelen soruyu hiç aramadan etmeden buraya yazarsa bu topic sorularla dolar yahu.İnsan bi arama yapar önce bulamazsa sorar en olmadı google ye gir AI sorunu yaz yine bulur yahu ayıptır vallahi.Ve senin buradaki insanlara laf atmaya hakkın yok çünkü bu soru en az 20 kez soruldu millet de bıktı artık biraz daha dikkatli olalım lütfen arkadaşlar.

aynı şey donanimgenelde de var.bende orda millete sallıyorsum bıktık artık didye geldik aynı yanlışı bursa yaptık.insanlıık hali işdte kusura bakma kardeş.afedersin.
  • quote:

Orijinalinden alıntı: civilcivil

ai_enable gibi bir komutu vardı onun , ya da ona benzer bişeyler , bende de o sorun olmuştu değişik varyasyonlarını dene o kelimelerin , işte kopya oyun oynarsan böyle olur

bilader yardımın için tskrlr,ama kopya oyun misal 3 milyon orjinali 60-120 tl. arası.ben nasıl bayılayım bu parayı.

hadi bende emege saygı anlayışı var ama fiyatlat uçunca mecbur kalıyoruz valla.yoksa yapmak istemediğim ve yapılmasını sevmediğim bir hareket valla.

ya beklicez fiyatlar düşssün diye (oyunun fiyatı düşene kadar millet zaten oyunu bitiriyor.) ya da başka yollara baş vuracaz.

UZUN LAFIN KISASI; İKİ UCU BOKLU KÖTEK

• genele vurursan belki de, hl2 için kuponlar ile (15-25milyon) hl2 ve css olayini bir defada bitirebiliyorsun. 25milyonda hl2 gibi bir oyun için pek de fena olmasa gerek ha ? bi müddet sonra sadece css oynaniyor ama olsun :)
  • konsola ai_disable 0 yazınca düzeliyor fakaaaaaat. Hala ufak buglar devam edebiliyor.(örneğin direnişçiler sizi izlemiyor,striderler ateş edebiliyor ama hiç hareket etmiyor.
    Bunun çözümü de konsola "ai_norebuildgraph 1" yazmak. Daha sonra bir quick save ve load yapın bi şey kalmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.