Şimdi Ara

AI Suite 2 asacpi.dll yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, ai suite 2 programını diğer driverlar gibi sorunsuz yükledim ama son birkaç baştan başlatmada asacpi.dll error veriyor ve bilgisayar kısa bir süre donuyor.

İşin ilginci bilgisayar açıldıktan sonra programı açtığımda herhangi bir hata vermiyor.

msconfig den kapattım ama işe yaramadı ne yapmam gerekiyor bilen varsa çok mutlu olurum.

şimdiden teşekkür ediyorum.

• var mı bilgisi olan?
  • Kaldırıp tekrar yüklemeyi denediniz mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merhaba50 -- 18 Mart 2013; 17:44:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: merhaba50

Kaldırıp tekrar yüklemeyi denediniz mi?

evet yine aynı şekilde program çalışıyor ama başlangıçta .dll hatası veriyor. donma sorunu olmuyor artık ama yine de sinir bozucu
  • quote:

Orijinalden alıntı: klaanaa

quote:

evet yine aynı şekilde program çalışıyor ama başlangıçta .dll hatası veriyor. donma sorunu olmuyor artık ama yine de sinir bozucu

Kayıt Defteri düzenleme programları var. (CCleaner'ın bile bu özelliği var.) Microsoft bu tip programları kullanılmasını riskli buluyor. Eğer çok sinir bozucuysa, bu tip programlarla o sorunu çözebileceğinizi düşünüyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: klaanaa

quote:

Kayıt Defteri düzenleme programları var. (CCleaner'ın bile bu özelliği var.) Microsoft bu tip programları kullanılmasını riskli buluyor. Eğer çok sinir bozucuysa, bu tip programlarla o sorunu çözebileceğinizi düşünüyorum.

evet yaptım baştan başlatınca bakayım bi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.