Bildirim
Aida tuhaflığı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Ramlerin 2400mhzde çalışıyor. Ryzende ram frekansı işlemci performansını etkiliyor. Onunla alakalı olabilir -
Mutlaka ram de etkiliyordur. Ben farklı bir yol denedim. Ryzenmasterı silip, biostan sadece çarpan artırdım. sonra ryzen master kurup voltaj düşürdüm. 1.4v 4.2ghz 97000 puana çıktı. denemelere devam :)quote:
Orijinalden alıntı: saasc
Ramlerin 2400mhzde çalışıyor. Ryzende ram frekansı işlemci performansını etkiliyor. Onunla alakalı olabilir -
1.4 uzun vadede zararlı olabilir. Forumda konusu vardı. Yuksek voltaj verilen ryzenlerin 2 3 yilda bozulduğuna dair. 1.3v civarı vermeni tavsiye ederim. -
Teşekkürler. 4.3’e de çıkıyor rahat da soğutma ve Ram yetersiz. 4.1’e karar kılacağım galiba :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X