temp 3 127 derece gösteriyor nedir bu temp 3 düşürmek için ne yapmam gerekiyor.. Anakartım foxconn a6vmx
bilen yokmu beyler ?
Mümkünse Everest adlı yazılımın Algılayıcı Simgeler sekmesininde bir SS'sini ekler misiniz?
quote:
Orijinalden alıntı: makedonn
Mümkünse Everest adlı yazılımın Algılayıcı Simgeler sekmesininde bir SS'sini ekler misiniz?
Algılayıcı Özellikleri Algılayıcı türü Değer
yukarıdakiler yazıyor başka bişey yok
Everest'i açtığınızda menü > bilgisayar > algılayıcı ekranının bir SS'si yeterli olacaktır.
quote:
Orijinalden alıntı: makedonn
Everest'i açtığınızda menü > bilgisayar > algılayıcı ekranının bir SS'si yeterli olacaktır.
buyur kardeş
Algılamıyor demek ki, şöyle yapın; bilgisayarı açtığınızda BIOS'tan H/W Monitör'e girin orada işlemci hakkında sıcaklık değerleri yazar, o ekranda 10 dakika kalın, eğer ki sıcaklık değeri 50 C 'nin üstüne çıkmazsa sorun yok demektir. Muhtemelen programın oluşturduğu bir Bug 127 C sistemde de donmalar vs var mı? Elinizi kasaya yaklaştırın o sıcaklık değerinde bileşenlerin stabil çalışması mümkün değildir. Yine de emin olalım.
Algılamıyor demek ki, şöyle yapın; bilgisayarı açtığınızda BIOS'tan H/W Monitör'e girin orada işlemci hakkında sıcaklık değerleri yazar, o ekranda 10 dakika kalın, eğer ki sıcaklık değeri 50 C 'nin üstüne çıkmazsa sorun yok demektir. Muhtemelen programın oluşturduğu bir Bug 127 C sistemde de donmalar vs var mı? Elinizi kasaya yaklaştırın o sıcaklık değerinde bileşenlerin stabil çalışması mümkün değildir. Yine de emin olalım.
bilgisayarımda hiçbir kasılma yok.. formda biraz inceledim temp3 kuzey köprüsüymüş okadar aşırı bir ısınma yok genede bi soğutucu alsammı almasammı karar veremedim
Kuzey köprüsü falan değil, o değerde bilgisayarınız şu an çöpe giderdi, diğer parçalarada zarar verirdi. 127 C'de tuzlu su dahi buharlaşmakta. Ancak dediğim gibi BIOS'tan da kontrol edebilirsin.
İyi günler.
arkadaşım yanlış bilgi vermek istemem formlarda baktığıma göre speed fanda temp3 ısısı evereste cpu olarak gözüküyor işlemcinin ısısı olabilir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme