< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Aile evi konusu

-
-
Yıkık her yerde yıkıktır aile evinde de yıkıktım tek kaldığımda da
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ist ya da Ankara’daysan Rusya ya da Ukrayna’dan gelen genç Rus kardeşlerimize ücreti mukabilinde otellerde bir uğra. Bir kaç görüşmeden sonra özgüvenin yükselebilir.
Bu adam gerçek bir mentor, katılıyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aile evinde sınırsız bir özgürlük bekleme. İl dışı masraflı diye ailen seni ikna etmeye çalışıyor Aile evinde kalman için. Eylül ayında arkadaşlarının storylerini izleyip ağlarsın. Gelip başlık açarsın. Ekonomik olarak zorlar ona bir şey diyemem ama durumun varsa aile evinde okuma kisiliğine de zararlı. Annen baban yanındayken kendini yetişkin bir birey olarak hissedemezsin.
Hayır
Hocam hiç mi kurtarmaz ya
Hocam aile evinde dediğim gibi birey olabilmen zor. Hele de Türk ailesiyse bu. Ilk baslarda zorlanirsın hele de okudugun bolum ağırsa Ben tıp okuyorum 1.sınıfım ilk dönem aşıri basit olan ilk komiteden 62 aldım. Ev işleriyle vs uğraşmaktan adapte olamadım.Aile evinde kendi kararlarını vermene pek de izin vermezler. Bu muhafazakar aileler için de böyle seküler aileler icin de böyle. Hayatın zorluklarını öğrenirsin. Parayı yonetmeyi öğrenirsin. Aksi takdirde ailenin yanında lise 5 i okursun. Gelişimin açısından da çok daha iyi olur il dışı yazmak. Ekonomik durumun iyiyse aile evinde kalma. Kalan arkadaşlarımın birçoğu ailesiyle sorun yaşadı. Ders çalışma baskısı görürsün. Eve gelme saatine ister istemez karışırlar.
Hocam hangi üni?
Hocam sadece paran varsa rahat edersin, mesela aile yanından ayrıldın gidip kyk yurdunda kalırsan bk yolunda ilerlersin ama gidip 1+1 evde oturursan, genel ihtiyaçlarını karşılayacak kadar paraya sahip olursan bir de altına araba o zaman deme keyfine,yok bunlara gücüm yetmez diyorsan kal aile evinde ailen ne kadar baskıcı olursa olsun onların da bir kırılma noktası vardır elbette, ben lisede pederle bozustum baskisindan dolayı sonra çektim gittim il dışına 3 kuruş parasız gtumun ustune oturdum deneyim kazandım mı evet fazlasıyla kazandım ama değer miydi sanmam en sonunda başlarım bu işe deyip aile evine donmeye karat verdim pederle hala aram bozuk ama cok da skimde degil zaten, kyknin bklu yemeklerini yiyip 3 yilda 15 kilo verince aile evi cennete dönüşüyor,şimdi geldim aile evine eskiden kizdiklari,engel olduklari her şeyi rahat rahat yapiyorum karışan eden olmuyor umudu kestiler benden bi noktada kendi halime biraktilar beni sktri cekseler gidip kendi ayaklarim uzerinde durabilecegimi de biliyorlar bu yuzden ne yapsalar bos şu an rahatim cok sukur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yemek, araba, kendine ait oda, özel alan, fazladan para ailevi ve şehir dışı yurt arasındaysan, %100 hiç düşünmeden aile evinde kalmayı kabul et. 1. sınıftan sonra öyle gece ortamlarına akmayı bırakıyorsun zaten, özgürlüğüm kısıtlanır diye düşünme.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psikolog2010 -- 10 Temmuz 2023; 15:58:10 > -
şehir dışı başta özgürlük gibi geliyor ama tamamıyla değil, hele yurtta kalacaksan kesinlikle aile evi daha iyi ama eve çıkacaksan durum daha farklı hem karakter olarak daha olgunlaştırır hem de birine bağlı kalmazsın kendine ait alanlar da bonus
-
Hocam ben evde kalıyorum tek başım 1+1. Gayet rahatım
nasıl bir aile olduğuna bağlı. benim için ev ve dışarısı arasında tek fark evde sigara içememem.
Tamam eğer şehir dışı yurt ya da aile evi arasında dedim bunları. Şehir dışında 1+1 evde kalıyorsan zaten bu forumdaki fakirlerle konuşup vaktini harcama. Yap kahveni, otur koltuğuna, aç bi film izle. Akşama da kızlarla bar'a git.
-
Özel tıptayım bir de hocam
ohhh sen bir de komitelerden sonra hatunda atıyorsundur eve
En Beğenilen Yanıtlar

Aile evinde sınırsız bir özgürlük bekleme. İl dışı masraflı diye ailen seni ikna etmeye çalışıyor Aile evinde kalman için. Eylül ayında arkadaşlarının storylerini izleyip ağlarsın. Gelip başlık açarsın. Ekonomik olarak zorlar ona bir şey diyemem ama durumun varsa aile evinde okuma kisiliğine de zararlı. Annen baban yanındayken kendini yetişkin bir birey olarak hissedemezsin. |
Benzer içerikler
- 11.sınıf matematik soru bankası önerileri
- 3d yayınları cevap anahtarı nerede
- biyokimya tus puanları
- tus dershane fiyatları
- kolaykopi güvenilir mi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X