Şimdi Ara

AILE EVI KOTU UNI VS KYK YURDU IYI UNI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba bu sene universiteye gecicem ve eleye eleye en son geldigim nokta:

KYK Yurdunda Izmir Yuksek Teknoloji Enstitusu CENG (INGILIZCE) vs Aile Evi Bursa Uludag UNI CENG (TURKCE)

kendimden bahsedersem cok sosyal birisi degilim hatta asosyal oldugum bile soylenebilir, ailem bana cok karismiyor yani biraz rahatlar. horlama sesi vs. ile uyuyamiyorum ve KYK yurtlari genelde 4-6 kisilik oluyor yani rahat ve konforlu degil bu yuzden KYK'da kalmak beni biraz korkutuyo. istedigim bolum de bilgisayar muhendisligi oldugu icin cogu kisi universitenin pek onemi yok olay sende bitiyor diyor bu yuzden aile evinde rahat okumak da cazip geliyor ancak daha kotu bi unide okumus olucam. sizlerin deneyimi/fikri var mi lutfen yardimci olabilir misiniz? simdiden tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemyilmazx -- 4 Ağustos 2023; 21:11:5 >

• fantezi deneme yaz izmir git sosyal açıdan da gelişirsin alışırsın

• Maddi açıdan sorun olmayacaksa üniversite aile evinde okunmamalı

• kyk'de kalmam disinda bi sorun olucagini sanmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemyilmazx -- 4 Ağustos 2023; 21:19:7 >
  • iyte yaz

• Doğal olarak iyi üni seçeneği seçilecektir ama son karar senin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dedigim gibi gece sesli yerlerde uyuyamiyorum ama buna alisirim :) fakat odada kaldigim kisilerin nasil insanlar oldugunu bilmiyorum, kavgaci/pis/anlayissiz/saygisiz vs. gibi birileri cikarsa sorun yasayabilirim bunlara cozum yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VETERINERLIK ATAMALARI IYI MI
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kyk yurdu, herhangi bir üni diyerek cevaplıyorum

• erdemyilmazx kullanıcısına yanıt
    mühendis olcak adamın biraz hayatin icine girmesi gerek benc,ben asosyalim bilgisayar müh okur kod yazarim tek basima diye düsünüyorsan sacma hocam.Takım çalışması önemli mühde,horlamaya alışırsın kavgacı pis anlayissiz adamlar denk gelirse sikayet edersin oda değişirsin ki gelcegini sanmıyorum senin gibi farkli yerden gelen insanlar,100kişiden 2 3 canavar anca cıkar oraya okumaya gelen insanlar canavar degil

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Biri iyte öteki uludag uni arada çok fark var bence kykda kal git iyte ye pişman olmazsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.