Şimdi Ara

Aile hekimi nasıl değiştiriliyor.(hızlıca)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar spor yapabilir belgesi alıcaktım.düzenli olarak alıyorum üye olduğum yerden istiyorlar ama aile hekimimiz artık kaç zamandır aldığım belgeyi birden vermiyorum diyor.neden diye sorduğumda gidip checkup bir sürü yaptırman gerektiğini söyledi.sonuçlar gelmeden vermem diyor

diğer arkadaşlarım kendi aile hekimlerinden rahatlıkla alabiliyor.aynı zamanda kendi aile hekimim yaşlı ve çok kaba birisi.sürekli bağırıp çağrıyıor

Şimdi araştırdım aile hekimi değiştirmeyi fakat çok uzun prosödür gerekiyormuş.Kısa yoldan nasıl değiştirebilirim bu kaba adamı

Dilekçe yazabilip değişme hakkım var dediler ama kesin bilgi bulamadım

• İşin doğrusunu yapan sevilmiyor
  • Blizzard Days kullanıcısına yanıt
    Ben 3-4 sene evvel seninki gibi bir dc düşmüştüm nüfus cüzdanı fotokoposi çektirip istediğim aile hekimine gittim ben size kaydolmak istiyorum dedim bilgisayardan kayıt yapmıştı.Şimdi iş uzamış anlaşılan dilekçe prosedür falan onuda zorlaştırmışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qaanx -- 29 Ocak 2015; 16:11:01 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi ile aile hekimi bilgisayarda kaydediyordu ama şimdi ne oldu bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.