Şimdi Ara

Aile zoruyla sağlık meslek teknik lisesine gidiyorum yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar lütfen yardım edin.Bu son 2 haftadır moralim çok bozuk.Geçen sene ailem üzerime baskı kurdu.sağlık teknik lisesine git (anadolu mesleki teknik lisesi) diye.Ailem sağlıķ okumamı çok istiyorlardı.Doğruya doğru millete ilgi çekici geliyor sanki cerrah olacakmışım gibi.Banada bak git mesleğin olur üniversite de yine istediğin meslegi okursundediler.Ben ise o zamanlar vurdumduymaz davrandım pek üstünde durmadım neyse ben gittim ilk sene.Bilenler bilir 9.sınıfta tüm liseler aynı dersleri görür bu yüzden pek sırıtmadı bende bu sene bi bitsin seneye bakarız dedim.Bu sene oldu 18 arkadaşım sağlık dersleri kendini yavaş yavaş göstermesi ile anında anadolu lisesine geçtiler.sebep olarak üni ye hazırlamaması resmen sağlık amelesi yetiştirmesiydi.Ben ise aileme durumu anlattım beni dinlemediler,bağırdılar,çağırdılar.Yaklaşık 2 ay onlara her gün yalvardım en sonda tamam dediler ama dememişler aslında.Bilirsiniz 10.sınıfın ilk dönemine kadar vaktiniz vardır geçenlerde ise anadolu lisesine son geçiş hakkıydı ve babam okula nakil içij gelecekti ama gelmedi.Akşam nerdeyse ağlayak gidecektim eve.Eve gittim babama sordum babam gülerek unuttum dedi.Ve asıl zoruma giden nokta şu emin olun ben öyle okumakla yakından alakâsı olmayan,dersleri yerlerde sürünen biri değilim.inancınız olsun gelecek vadediyordum.biyoloji,tarih,kimya astronomi vb. gibi derslere ilgim var.Ailem sırf beni hastanede çalışayım,doktor gibi olayım diye yolladılar.belki de sırf ailemin fantazesi yüzünden geleceğimi kaybettim.Kusura bakmayın içimi döktüm.Sadece sorum şu gelecekte yapabilirim ? Nasıl üniversiteye gidebilirim ? Bu açık lise olayı nedir ? Düşunün orta düzey ingilizcem bile var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ailenizin geleceğinizi düşünerek karar verdiğini düşünerek karamsar olmayın.Meslek lisesinde ortalamanızı yüksek tutarak,universite sınavında sınavsız geçiş hakkından yararlanın.Ön lisansı tamamladıktan sonra DGS sınavı ile de seçtiğiniz bölümü lisansa tamamlayabilirsiniz.Başarılar dilerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağlıkla ilgili bir mesleğe gir, o sırada sınava çalış tekrar girersin istediğin bölüme.
  • Kardeş bende sağlıkta okuyorum 9da sınava hazırlamayıp amelelik yaptırdığını öğrendim açığa geçmeye çalışıyorum

• oramu O kullanıcısına yanıt
    9.sınıfsan anadolu lisesine geçebilirsin yada 10.sınıfın ilk dönemine kadar eğer 11.sınıf olduysan yandın demektir.
  • Puanıma göre düzgün bir anadolu lisesi yok

• Gitme, bunu da biz mi söyleyelim?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Askerlik ve Üniversite
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.