Şimdi Ara

Ailem telefonumu kurcalıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi benim yaşım biraz küçük 7. Sınıfa gidiyorum ve ailemin telefonumu kurcalamasından rahatsız oluyorum küfürlü mesaj görünce telefonu alıyolar ve bir daha almak çok zor oluyor ama bu telefon kurcalama olayında ben aşırı stres oluyorum ya tekrar alırsa diye ve o kurcaladıkları gece stresden uyuyamaz hale geliyorum lütfen yardım edin fikir verin

• YKS2024Hedef15000 kullanıcısına yanıt
    YKS2024Hedef15000 demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    quote:

Orijinalden alıntı: YKS2024Hedef15000

7.sınıfsın zaten ailenden gizli birşeyinin olması iyi olmazdı. Ayrıca ailen senin telefonuna bakıyorsa sana inat bakmıyorlar seni düşündüklerinden bakıyorlar. Onların görmemesi gereken şeyleri yapmamaya çalışabilirsin mesela.
    Katılmıyorum. Yaşı küçük ama 3-4 yaşında da değil. Ergenlik çağlarının başında. Bu yaşta arkadaşlarıyla yaptığı konuşmalar onun özelidir, ondan başka kimse bakmamalıdır.
  • Bilemedim hocam napsak::/. Şifre mi koysan acaba? Duymuşsundur üreticiler böyle bir özellik koymuşlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sende onlarınkini kurcala  

• Küfür olan mesajlarını italik yazıp kendinden sil arkadaşlarınada söyle italik mesajları alıntılamasınlar.
  • TeslanınKalfası kullanıcısına yanıt
    Reis zorla açtırıyolar açmassma telefonu alıyolar :/
  • preytic P kullanıcısına yanıt
    7.sınıfsın zaten ailenden gizli birşeyinin olması iyi olmazdı. Ayrıca ailen senin telefonuna bakıyorsa sana inat bakmıyorlar seni düşündüklerinden bakıyorlar. Onların görmemesi gereken şeyleri yapmamaya çalışabilirsin mesela.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YKS2024Hedef15000

Katılmıyorum. Yaşı küçük ama 3-4 yaşında da değil. Ergenlik çağlarının başında. Bu yaşta arkadaşlarıyla yaptığı konuşmalar onun özelidir, ondan başka kimse bakmamalıdır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu çocuk küfür öğrenmezse nasıl olurda hayata karşı kalkan tutabilir kendine? Farkındayım küfür kötü falan ama dünya pisliğe batmış biçimde. Bu çocuğa bir kelime derler çocuk anlamsızca bakarsa zorbalık yapmaya başlamazlar mı? Ailesi bildiğin hiçbir şeyi bilmesini istemiyor. İyi niyetle düşünüyor ailesi ama kötülük yapıyor işte. Benim ailem de böyleydi. Kontrol ederlerdi bazı şeyleri. Hayatı öğrenmesi lazım. Zaten ana bacı küfür etmemesi gerektiğini aklı başında biri öğrenir onun harici edebilir tabi bağımlısı da olmaması lazım. İsterse hayatında hiç küfür etmesin ama bilsin o küfürleri. Konu küfür değil mesela hiç kavga etmemiş bir çocuğun durumu zor olur. Gerek sözlü gerek fiziksel. Ne desem bilemedim. Ailen maalesef senin düşüncelerini umursamaz benimkinde olduğu gibi. Elinden geldiğince umursamamaya çalış boşver. Baksınlar yani. Liseye yada 8. sınıfa geçtiğinde büyüdüm lütfen bakmayın diye güzelce rica etmeyi deneyebilir hatta psikiyatriste randevu aldırıp aileni o doktora şikayet edebilrsin tabi ailenin psikiyatriste gitmeni kabul etmesi lazım eminim ailen doktoru dinleyecektir

• aileni al karşına, benim yerimde siz olsanız, 7 ye giderken aileniz telefonunuzu karıştırsa nasıl hissedersiniz de? ben huzursuz hissediyorum siz böyle yaptıkça, bana güvenmediğinizi düşünüyorum de. ama kavga etmeden saygı çerçevesi içerisinde sohbet eder gibi konuş. Sana ne cevap verirlerse versinler peki siz daha iyisini bilirsiniz diyip konuyu kapat. Onlar kendi aralarında özeleştiri yapıp sana hak vereceklerdir.

• Ardsul kullanıcısına yanıt
    Aileler salınca başıboş bırakmış diyorsunuz kontrol edincede dominant diyorsunuz. Kim ne derse desin bence ailesi arkadaşlarıyla yaptığı küfürlü konuşmadan dolayı ona kızacak değildir. En kötü ihtimalle +18 sitelere girdiği fark edilecektir ve zaten 13-14 yaşında bir çocuğun +18 bir sitede ne işi var?
  • Başıboş bırakmakla özelini kurcalamak arasında çok alan var illa bu iki ekstrem uçtan birinde olmak zorunda değiller. Ayrıca çocuğun bu yazdıklarını yaptığını nereden biliyorsun?
  • Ardsul kullanıcısına yanıt
    Yapmıyorsa sorun yok zaten
  • Hiç bir zaman +18 sitelere girmesim ve küfürlü mesaj buldukları için kızıyolar
  • preytic P kullanıcısına yanıt
    Küfürlü mesajdan bişey olmaz takma kafana en fazla 5dk bişey söylerler 10.dakika onlarda unutur. Onlar o yaşa gelene kadar ilk küfürü senden duymadılar. Ama yinede küfüre alıştırma kendini, bi kere alışırsan bırakması zor olur. Şuana kadar hiç küfür etmedim edincede zaten ağzıma yakışmıyor.
  • Telefonun ekran resmini malum şey yap bir daha kurcalayamazlar.  

• Telefonu alıyolar ve almak zor oluyor küfür görünce
  • Frank Lapidus kullanıcısına yanıt
    Reis sağol sıkıntımı çözdüö senin söylediğin şekilde sağol :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: preytic

Reis sağol sıkıntımı çözdüö senin söylediğin şekilde sağol :)

İleride gerek kız arkadaşların, eşin, gerekse iş hayatında tüm sorunlarını bu şekilde çözebilirsin. Doğru kelimelerle tatlı bir dil ile kendini ifade edebildikten sonra bir çok şeyi rahatlıkla başarabilirsin. Çok sevindim senin adına

• ilk telefonumu 22 gasinda almistim 950 liraya
  • Benzer şeyleri yaşadım ben de senin yaşındayken. Ne yap ne et engelle bunu. O lanet stres benim hayatımı mahvetti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.