Şimdi Ara

Ailem Ve Diğer Bireylerden tepki.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yazacaklarımın hepsi harfi harfiyen doğrudur.
    On üç yaşındayım 1998 doğumluyum 7. Sınıfa geçicem ama günlük ciddi olarak yaklaşık 10 Saat bilgisayar oynuyorum leptopumun ve bilgisayarımın başında kalkmıyorum ve ailemden ve diğer sülale üyelerinden tepki alıyorum benim bilgisyar manyağı olduğumu dünüşünyolar ama ben bundan şikayetçiyim herkez üstüme geliyor bırakamıyorum sürekli tepkiler geliyor baskılar geliyor burda hedefim yok 10 saat oynuyomuş ta artislik yapmıyomuşta değil burda gerçekten pskopat olduğu mu mu düşün
    yorum her gün yazın her günü sabaha kadar bilgsiayarda sabahlarım haftanın 5 günü mesela saat 9 ve daha uyumadım babam dan tepki gelmiyor tabi o da şikayetçi ama ama bi kere bile el kaldırmadı allah razı olsun. Neyse konuyu açarken duygulandım. Söyliyiceklerim bu kadar sadece bunu demek istemiştim.İyi forumlar...

• psst
  • Madem söyleyeceklerin bile değil söyliyiceklerin bu kadar, o zaman niye psst yazıyorsun anlamadım gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lounge Act -- 9 Eylül 2011; 10:04:35 >
  • Atlatırsın o olay bende de var.Ya ben sokakta napim tüm arkadaşlarım sigara içio pcde dururum daha iyi.Napim gidip avmlere mağazara onu bunu mu değiştirim sonra bırakim.Pc de oturduğumdan bi farkı mı oluyo sanki.Hiç değilse kasiyerlere zahmet vermiorum.Hem fazla para harcamamış oluyorum.Yapıcak bişeyim olsa eyvallah ama nerden almışlar şu pcyi diorum bazen.Ama pc için kapılarda yattığım günler aklıma gelio...Anlamadığım akşam düşünce ben bu pc de napıorum demek acayip hissetirio.Hiç birşey yapmıoruz halbuki.Ama kurtulucam bu sene staj var belediye kurslarına yazılır sınavdı şeydi uzaklaşıcam.

Sana tavsiyem yaşın genç arkadaşlarında takıl,top oyna,basket oyna ama pcde durma sigara gibi bırakamıosun bi bırakabilsem ah ah.

• kendine ait sorumluluklarını olması gerektiği şekilde yerine getirebiliyorsan bunu dile getir izin verirler. Bkz derslerim iyi notlar süper vs. Getiremiyorsan hakkın yok :P
  • Kendine bir hobi edinebilirsin, spor yapabilirsin. Maddi durumuna göre bununla ilgili kurslara gidebilir ya da aktivitelerini takip edebilirsin. Aynı hobiye sahip kişilerden yavaş yavaş çevre edinirsin. Yıllar sonra bu yeteneğin olgunlaşır ve kendine has farklı zevklerin olur.
  • Ctrl Alt kardeş Ctrl Alt Delete olmak istemiyorsan süreyi azalt.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende senin yaşındayken çok bilgisayarla oynuyordum.Bilgisayarda ne yapıyorsan bırak oyun mu oynuyorsun oynama forum da biraz takıl çık canının sıkıntısını dışarda arkadaşlarınla oynayarak geçir daha yaşın küçük o kadar bilgisayar başında napıyorsun ki ? Gez,dolaş hava al ve vücudumuzun en önemli organlarından biri olan gözlerini düşün derslerine odaklan benden sana tavsiye
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.