Şimdi Ara

Ailemden Nefret Ediyorum ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
2
Favori
985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Babam şehir dışında mühendis Ankara'da çalışıyor biz ise kardeşimle annemle İzmir'de kalıyoruz geçen sene ygs lys de iyi bir şeyler yapamadım durmadan milletle beni karıştırıyor liseyi okurken bile beni bezdiler toplamda 440 puan ortalaması ile izmir buca al yazmıştım o lisede okuduğum dönemde yok komşunu çocuğu alsancak atatürke gidiyor sen ne yaptın ki beceriksiz aptal gibi şeylerle hep karşılaştım ve psikolojik sorunlarla lisem ile hep problem yaşadım hep alsancak hep alsancak atatürk al şimdi de kalkmışlar benden ege tıp dokuz eylül yazmamı bekliyorlar halbuki puanı falan her şeyi geçtim doktorluğu ben yapamam ki kandan hoşlanmayan doktor mu olur ? yine yok komşunun çocuğu öğlen 12 den gece yarısı 12 ye kadar çalışmış bilmem ne falan babam biraz daha saygı duyardı her ne kadar çok sapıtsa da bazen şuan bile kalkıp zaman 1 den 320 alıyorum lys ise bilmiyorum kalkıp sabahtan akşama kadar tıp sen hiç merak ettinmi benim lise notlarımı ? hiç merak ettinmi hangi denemede ne kadar yapmışım ygs den sonraki 3 aylık dönemde türev integral öğrenmesini düşünüyorum düşünün saçmalığı okuldaki hocalarda sanarsınız oxford üniversitesinin diğeride cambridgein akademisyeni o derece derslerde saçma sapan açıklamalar mal gibi matematik geometri dersi anlatmalar yüzde 1 anlamadığım soruya bu ne ya çocuk işi diyip geçen okulda mı öğrenicem matematik ? psikolojim çok bozuk mesele sadece komşu kızı yada oğlu değil artık bunalmış durumdayım robot muamelemesi yapılmasına lanet olsun odtü itü okuyanlarada bilmem ne tıp okuyanlarada ...

• hocam haklısın ama yapıcak bir şey yok bende senin durumundayım ama sabrediyorum gelecekteki güzel günlerin hayalini kurup dersin başına oturuyorum
  • Git bunu ailene okut

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum yap elinden gelenin en iyisini..tıka kulaklarını bir süre sonra yap tercihlerini izmir dışı istanbul bursa eskişehir ankara sonrasında bas git ki o zaman eminim diyeceklerdir saygı gösterelim artık..
  • her o konuşma geçtiğinde odadan ayrıl bende bazen böle yapiyorum kapiyida kilitliyorum ya da disari cikabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SnpMontage

Babam şehir dışında mühendis Ankara'da çalışıyor biz ise kardeşimle annemle İzmir'de kalıyoruz geçen sene ygs lys de iyi bir şeyler yapamadım durmadan milletle beni karıştırıyor liseyi okurken bile beni bezdiler toplamda 440 puan ortalaması ile izmir buca al yazmıştım o lisede okuduğum dönemde yok komşunu çocuğu alsancak atatürke gidiyor sen ne yaptın ki beceriksiz aptal gibi şeylerle hep karşılaştım ve psikolojik sorunlarla lisem ile hep problem yaşadım hep alsancak hep alsancak atatürk al şimdi de kalkmışlar benden ege tıp dokuz eylül yazmamı bekliyorlar halbuki puanı falan her şeyi geçtim doktorluğu ben yapamam ki kandan hoşlanmayan doktor mu olur ? yine yok komşunun çocuğu öğlen 12 den gece yarısı 12 ye kadar çalışmış bilmem ne falan babam biraz daha saygı duyardı her ne kadar çok sapıtsa da bazen şuan bile kalkıp zaman 1 den 320 alıyorum lys ise bilmiyorum kalkıp sabahtan akşama kadar tıp sen hiç merak ettinmi benim lise notlarımı ? hiç merak ettinmi hangi denemede ne kadar yapmışım ygs den sonraki 3 aylık dönemde türev integral öğrenmesini düşünüyorum düşünün saçmalığı okuldaki hocalarda sanarsınız oxford üniversitesinin diğeride cambridgein akademisyeni o derece derslerde saçma sapan açıklamalar mal gibi matematik geometri dersi anlatmalar yüzde 1 anlamadığım soruya bu ne ya çocuk işi diyip geçen okulda mı öğrenicem matematik ? psikolojim çok bozuk mesele sadece komşu kızı yada oğlu değil artık bunalmış durumdayım robot muamelemesi yapılmasına lanet olsun odtü itü okuyanlarada bilmem ne tıp okuyanlarada ...

Sınav bitene kadar he he de geç sınav sonucun da uzak bir şehre git ve kendi istediğin şekilde tercih et

• Ya oluyor oyle aileler. Herseyin ders olmadigini onlara bir sekilde anlatmaya calis diycemde bu saatden sonra degiseceklerini sanmiyorum. Ileride mutlu olmanin parayla, kariyerle, iyi uniyle garantisinin olmayacagini soyle bence. Eger gercekten konustugunuzda tepenin tasini attirip seni sinir etmiyorlarsa iyi iletisim kurmaya bak yalandan da olsa. Ama dayanilmiycak gibilerse ders konu acilinca muhattap olma hemen kac ortamdan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen ne hedefliyorsan onun için çabala ve kazan git, kendini kurtarmaya bak bence
  • mesleksel bi tercih seç bas git.kredi de al kyk dan 300 tl cemaat evinde 150 tl ye kalabilirsin.kalan 150 tl ile aylığını geçirirsin gibi (günde 5 lira = makarna v.s) ya da 50 tl daha verirsin cemaatte yemek yersin.

ha cemaat dediysem kendine ait odan oluyo korkma.cemaatçi değilim ama bana en mantıklı geleni söylüyorum.

gittiğin okulda eğer bölümünü seversen okursun sevmezsen odana çekil sınavlarına çalış.hiç para almazsın ailenden basar gider okurur bitirirsin.

çok sıkıntıya girersen part time işe girersin yaparsın ama işin rahat olur.pazar günü sohbete gidersin genel kültürün artar dindar değilsen,dindarsan güzel şeyler öğrenirsin kafan dağılır.

bana göre mantıklı olan bu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.