Şimdi Ara

Aileme cevap vermek istemiyorum. Neden böyle oldum.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Anlamıyorum gerçekten, hiç cevap veresim gelmiyor. Kötü bir olayda yaşamadık, afiyet olsun der annem cevap vermem, sevecen sözler söyler cevap vermem, babam eve gelir hoş geldin demem. İçimden gelmiyor. Lanet ediyorum kendime, böyle değildim ben, ne olduysa son 1-2 yılda oldu. Lise bitti sınava girip kazanamadım, ikinci yıl dershaneye gittim yine olmadı, bu senede evde hazırlanıyorum, artık ne gelse yazacağım. Neden böyleyim bilmiyorum, hiç evde durmak istemiyorum, kendimi yük gibi hissediyorum bazen, gidip bir an önce kurtulmak istiyorum buradan. 20 yaşındayım, neden böyle bilmiyorum. Hepte içimde pişmanlık duyuyorum keşke böyle yapmasaydım, böyle etmeseydim diye. Sevmemekten değil seviyorum ailemi ama bilmiyorum neden böyle.

• Bunalmissin belli ki. Sinavi kazan sehir disina git uzak kalinca ozlersin daha iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ergenlik geçer
  • Korkuyorsun çünkü. Ya bir daha kazanamazsam diye. Bir de kazanamadığın için onların sana kızgın olduğunu düşünüyorsun ve yaşıtların ünideyken senin hala kazanamamış olman kendini fazlalık gibi hissettiriyor ki bunu zaten yazmışsın. Merak etme kardeşim o sınav geleceğini etkileyebilir ama aileni etkilemez. Ben bile haftalık isterken utanıyorum 21 yaşındayım yaşıtlarım okumuyor ama çalışıp eve ekmek getiriyorlar ben hep para yiyormuş gibi hissediyorum. Böyle şeyler bu yaş aralığında gayet normal sıkma canını

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dluizo4 -- 7 Ocak 2013; 1:13:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Bunalmissin belli ki. Sinavi kazan sehir disina git uzak kalinca ozlersin daha iyi olur.

Zaten hep onun hayallerini kuruyorum, gece kafamı koyarken bile üniversiteye kazanıp, şehir dışında okudğumu düşünüyorum. Kafamdan evimi tasarlıyorum, onu koyacağım, bunu alacağım diye. Bazen kendimi sitelerde kiralık ev bakarken, eşya falan bakarken buluyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: dluizo4

Korkuyorsun çünkü. Ya bir daha kazanamazsam diye. Bir de kazanamadığın için onların sana kızgın olduğunu düşünüyorsun ve yaşıtların ünideyken senin hala kazanamamış olman kendini fazlalık gibi hissettiriyor ki bunu zaten yazmışsın. Merak etme kardeşim o sınav geleceğini etkileyebilir ama aileni etkilemez. Ben bile haftalık isterken utanıyorum 21 yaşındayım yaşıtlarım okumuyor ama çalışıp eve ekmek getiriyorlar ben hep para yiyormuş gibi hissediyorum. Böyle şeyler bu yaş aralığında gayet normal sıkma canını

edit: imla

Korkum yok aslında, çünkü ne gelse yazacağım artık, bir sıkıntım yok yani üniversite konusunda. Fazlalık hissetme konusunda ise aynı senin gibiyim, hatta ben harçlık bile istemiyorum, belkide 1 haftadan fazla oldu para almadım babamdan, 4 lira para var cebimde. Elime de ne geçse biriktiriyorum yazın üniversiteyi kazanırım, lazım olur diye.

• Evet iste bunalmissin. Ben de seneye okul bitince aile yanina donmemek icin neler yapsam diye dusunuyorum. Yuksek lisans askerlik is mulakat sinav vsvs.

Yalniz yasamayi seviyorum evde. Kafaya gore gir cik. Ev islerini ogren. Tamir ogren. Sorumluluk al. Parayi yetir. Arkadaslarini cagir. Kimseye hesap verme. Kafa dinle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yavaştan kişisel bunalıma doğru yol almışsın anladığım kadarıyla. Üstteki arkadaşlar da buna benzer şeyler söylemişler.
    Destek alabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Abi yazmak hiç istemiyorum
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Destek almak senin yararına.Arkadaşlar söylemiş.Bunalmışsın.Ayrı bir eve çıkma imkanın varsa çık derim.Çok rahat oluyorsun.
  • Teşekkür ediyorum yorum ve önerileriniz için. Destek alacak durumda değilim açıkçası, gss parasını yatırmadığım için sigortam yok, hastahaneye gidemiyorum. Özele de param yetmez. Olabildiğince rahat olmaya çalışıp kendimi derslere vermeye çalışacağım. Bu yüzden derste çalışasım gelmiyor ama yapacak bir şey yok. Biraz dişimi sıkmam gerek sanırım, sınavı kazanıp şehir dışına çıkınca her şey güzel olacak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.