Şimdi Ara

Aileme layık olamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha 15 yaşındayım belki yazacaklarım garip olacaktır ama emin olun çok çaresizim. Aileme layık biri bi türlü olamıyorum. Onlar benim iyiliğimi çok istiyorlar zaten her anne baba ister ama ne biliyim okuldan kaçıyorum disiplinlik oluyorum ben birazda espiriyi seven birisiyimdir hoca bişey der espiri yaparım kızar aileme mesaj atar notlarım deseniz hep düşük 4-5 zayıf geliyor bazen 8e kadar da gidiyor. Ben çalışıyım diye hep idda atıyorlar ortaya teşekkür al telefon alalım bilgisayarı yenileyelim falan akrabalarımızda hep dalga geçiyorlar boşuna iddaa ya girme zaten alamayacaklar diye hepsinin ağzına geçiresim geliyor o an ama saygıdan bişey demiyorum. neyse kimya sınavım vardı yemekten önce biraz bakıyım dedim annemde yemek yapıyordu mutfaga gittim afferim oğlum çalış da herkesi utandır dedi o an boğazım düğümlendi yeminle yüzüne bakamadım onlar benden bu kadar ümitliyken ben onlara layık biri bi türlü olamıyorum birde durumumuz o kadar çok da iyi dğeil hergün 6-7 lira veriyorlar çok üzülüyorum ya onlara keşke doğmasaydım bile diyorum. :(

• Anne-baba-abi-abla-amca-dayı sözü olsa da yıllar sonra "yarın bir gün bunlara gülersin" doğru sözdür. Yanlışlarını biliyorsun ve pismansın madem,yapma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çalış kardeşim,başka yolun yok...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 yasında derslerine çalışmaktan başka ne işin var?ailen sana git para kazan deniyor sadece derslerine çalış diyor.yapacagin hergun 2 saatini ayırmak fazlası değil.Hayattan kop derslere gömül demiyorum yeteri kadar çalışıp herşeyi zamanında yaparsa sıkıntı yasamazsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DEPRESYONDAYIM MUTLU DEĞİLİM
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.