Şimdi Ara

Aileme nasıl söylerim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba forum iyi sabahlar. Geçenlerde İstanbul'dan 300Tlye Gtx660 aldım burada 400e sattım üstüne de Afox gt210 1gb dddr3 modelinden verdi adam. Onu da ikinci el sitesinde 100e koydum- bu arada buradan isteyen olursa 70e bırakırım en son haberiniz olsun. - Annem de bu sabah dolabımdan bir şey almak için açtığında kutuyu en arkadan kağıtların arkasından bulmayı başardı. Uyuyor numarası yaptım o sırada. Biraz inceledi sonra da gitti sabah da hiçbir şey olmamış gibi davrandı. Ben daha önceden anneme ekran kartı alalım yetersiz kalıyor bizimkisi diye biraz çatlatmıştım. Derslerden dolayı olmaz demişti.

Derslerim de sıkıntılı biraz.

Şimdi bu işten yaklaşık 150 200 TL kazanç elde ettiğimi söylesem derslerden dolayı kızarlar mı? Yoksa aferin ama ders çalış mı derler ya da başka bir şey mi olur sezemiyorum. Sizce nasıl davranayım bu durumda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi upsarry -- 11 Mart 2020; 7:31:37 >

• GÜNCEL
  • Yas kac birader
  • Kanatlandırmayan_Redbull kullanıcısına yanıt
    17 hocam
  • Konuyu açma açarsa anlat derdini, parayı ne yaptın derse sıkıntı
  • AlliedSL A kullanıcısına yanıt
    kenardaki paramdan haberi yoktu şuanda da zaten avantadan param var eksiğim yok fazlam var peki o zaman açmazsa söylemeyeyim.
  • İddiadan para kazandım dersin çokda uzatmaya gerek kalmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.