Şimdi Ara

Ailemin mezuna bakis acisi ve hayallerim..(mezunlar da baksinn)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bu sene dis hekimligi cok istiyorum ucretli filan da olsa babam yollamak istiyor hazirlik parasini filan hazirlamaya baslamis ama yapamamaktan korkuyorum siralamam 90k lysde cok cok iyi degilim ama ortalama ustu gibi birsey. 50k ya giremezsem de dis hayal gibi goruuyor. Aileme eger kazanamazsam seneye hazirlanicam dedim direk karsi cikmaya basladilar yok sen hayatta evde calisamazsin, yine kazanacagin nereden belli gibi seyler soyluyorlar. Aileme kalsa yine ucretli fizyoterapi ya da odyoloji okuyayim. Ama bende bunu sacma buluyorum sonucta hayatimi etkileyecek sey olan meslegimi istemedigim birsey secmek ve ustune para vermek istemiyorum. Gidersem de buyuk ihtimal pisman olucam gibi gorunuyor.

Mezunlar lutfen yardim edebilir mi? Evde cok calisamiyorum gercekten ama mezuna kalinca hirslanma filan olur mu lutfen yardim edin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abicokiyiya -- 16 Nisan 2014; 21:03:32 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 90kdan diş çok zor ama başka bir hedefin varsa onu düşünüp yine iyi bir yerlere çekebilirsin,ailen şuan belki derslerini boşlama diye öyle diyorlardır ama lys sonucun istediğin gibi olmazsa konuşursunuz tekrar ve düzenli bir şekilde çalışırsan mezunken çok rahat hedefine ulaşırsın tabi yine de belli olmaz ama ben mezunum yükselttim mesela sonucumu sene başından beri sıkı bir şekilde çalışmıştım.

• Selenimm kullanıcısına yanıt
    Devlette kesinlikle cok zor, ilk 50k cok rahat olur diyor hocalarim ama ben ygsde de hak ettigimi alamadim bundan da alamazsam diye korkuyorum. İstedigim bolum icin 1 sene degecek ailemi ikna edebilirsem. Mezunken boslama oluyor mu dersleri onunde cok vakit var dye?

• azerbaycana gidebilirsin
  • mezun fikrini at kafadan otur eşşek gibi çalış sene sonunda konuşursun bunları.imkansız degil 20 k lara çekmek. 2 ay calısmak varken neden 1 yıl 2 ay calısasın

Not:mezunum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: abicokiyiya

Devlette kesinlikle cok zor, ilk 50k cok rahat olur diyor hocalarim ama ben ygsde de hak ettigimi alamadim bundan da alamazsam diye korkuyorum. İstedigim bolum icin 1 sene degecek ailemi ikna edebilirsem. Mezunken boslama oluyor mu dersleri onunde cok vakit var dye?

Ben de tam tersi oldu,zaten mezunum çalışmayım da geçen seneki gibi mi olayım dedim kendime bütün yıl. zaten mezunken dersleri bırakasın geldiğinde bile bırakamıyorsunuz geçen seneki halin gözün önüne geliyor ve daha sıkı sarılıyorsun derslere.konular zaten çok rahat yetişiyor gerisi sen de bitiyor.ha eğer ben yine de rahata düşerim boşlarım diyorsan kalma tabi.

• http://forum.donanimhaber.com/m_90131483/tm.htm
    bu arkadaşın dereceleri göster.
    arkadaştan izinsiz aldım ama kusura bakmasın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • haksjoe kullanıcısına yanıt
    Ailem sehirdisi istemiyor, bende oyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu okumadım sadece başlığa göre yorum yapıyorum. Aileler mezuna kalanlara önce genelde karşı çıkarlar, ama bu senin kararın. Hiç dinleme bu hayatı sen yaşayacaksın sonuçta. Zaten seneye deyim yerindeyse köpek gibi çalıştığını gördükleri zaman seslerini kesmeye başlayacaklardır.
  • tkblack kullanıcısına yanıt
    2 ay esek gibi calis diyorsun ama gunde kac saat mesela? Okul zaten 8 saatimi aliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bahane her zaman vardır unutma. Ben fikrimi soyluyorum uygulayıp uygulamamak senin elinde. Gecen sene benide yoruyodu okul ama yapacak bisey yok buna. Neyse umarım istedigin olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • babam bana sen bı yer kazanamazsın diye zorla beni kıbrısa yolluyordu dogu akdenızde hukuk okucaktım gidipte ınat ettım çok feci hırs yaptım herkes kazanıyor benım ne farkım var lan dedım büyük kavgalar ettım yenıden hazırlanmak ıcın sırf mezuna kalmak pek de kotu bısey degıl koskoca 1 sene daha ıyı bır derece yapmak ıcın yeterlidir bence ıstemedgın bı yer olmasına 1 seneni daha yak rahatla
  • quote:

Orijinalden alıntı: dlxattack

babam bana sen bı yer kazanamazsın diye zorla beni kıbrısa yolluyordu dogu akdenızde hukuk okucaktım gidipte ınat ettım çok feci hırs yaptım herkes kazanıyor benım ne farkım var lan dedım büyük kavgalar ettım yenıden hazırlanmak ıcın sırf mezuna kalmak pek de kotu bısey degıl koskoca 1 sene daha ıyı bır derece yapmak ıcın yeterlidir bence ıstemedgın bı yer olmasına 1 seneni daha yak rahatla

ya ben anlamıyorum gerçekten aile evladının geleceğini riske atabilir mi hocam? aklım mantığım almıyor bunu. inşallah biraz olsun hak vermişlerdir/verirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: leonardodav

quote:

babam bana sen bı yer kazanamazsın diye zorla beni kıbrısa yolluyordu dogu akdenızde hukuk okucaktım gidipte ınat ettım çok feci hırs yaptım herkes kazanıyor benım ne farkım var lan dedım büyük kavgalar ettım yenıden hazırlanmak ıcın sırf mezuna kalmak pek de kotu bısey degıl koskoca 1 sene daha ıyı bır derece yapmak ıcın yeterlidir bence ıstemedgın bı yer olmasına 1 seneni daha yak rahatla

ya ben anlamıyorum gerçekten aile evladının geleceğini riske atabilir mi hocam? aklım mantığım almıyor bunu. inşallah biraz olsun hak vermişlerdir/verirler

hocam benim gelecegımı rıske atmakta haklıydılar aslında cok cektırdım lise zamanı durmadan okuldan atılmaya yakın olaylarım vs vs yıgınla olay ve yanı sınıfta kalmıs bır adamdım yanı bı yerde hak verıyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: leonardodav

quote:

hocam benim gelecegımı rıske atmakta haklıydılar aslında cok cektırdım lise zamanı durmadan okuldan atılmaya yakın olaylarım vs vs yıgınla olay ve yanı sınıfta kalmıs bır adamdım yanı bı yerde hak verıyorum

o zaman sende de hata varmış, akıl hep sonradan başa geliyor malesef

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.