Şimdi Ara

Ailenin Yıldızı Paketini Alana 6 Ay Sporun Yıldızı Hediye (BİTTİ) (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
859
Cevap
28
Favori
66.544
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çok teşekkür ederim, gelişme oldukça paylaşacağım :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ilk 1 ayi kafalarina gore mi tanimliyor ya da tanimlamiyorlar anlamadim

Biri bende var diyor biri yok diyor , sunu bir acikliga kavustursak

• Bein movies turk, action gibi kanallar dune kadar acikti. Musteri hizmetlerine yazdim. Yilbasi sebebiyle acikti dedi sizlerde de durum oyle mi

• Ailenin Yıldızı Paketini Alana 6 Ay Sporun Yıldızı Hediye (BİTTİ)

Avrupa kupalarına soranlar vardı. Böyle bir kampanya varmış arkadaşlar. Belki biz de bundan faydalanabiliriz.

• Ben de onu soruyorum , yilbasi hadisesi bitti , ama yeni uyelik aldik diye 1 aylik full acik olmasi gerekmiyor mu

• Ya sporun bilmem nesi yazanlara avrupa dahil . Merak etmeyin . Avrupa diye ayri bir uyelik olmasi ligi almak istemeyip sadece avrupa isteyenler icin

Cunku daha evvel avrupa maclarini izlemek icin ligi de almak mecburiydi , simdi alternatif getirdiler

Ama ligi tumuyle alanlar avrupayi da izleyecekler

Yakinda belki sadece turkiye ligi icin avrupasiz bir olusum da cikarirlar

• jujuuu kullanıcısına yanıt
    Dahil değil farklı müşteri temsilcileri teyit etti. Taahhütname imzalamış,aylık ödeme yapan sporun yıldızı paketlerine uefa ve şampiyonlar ligi açık ama bizim aldığımız promosyon kodu olan paketlerde şampiyonlar ligi ve uefa yokmuş.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ailenin Yıldızı Paketini Alana 6 Ay Sporun Yıldızı Hediye (BİTTİ)

Müşteri Temsilcisi Seri no ve şifre bilgilerini istedi sonrasında bu SMS geldi bekliyorum

• Avrupa maclari dahil diyorum siz degil diyorsunuz , forumda paylasim yapmanin da tadi kaciyor yavas yavas

Avrupa maclari basladiginda gelir bir ozur dilersiniz . Ama o gun gelip soyledigimde SAKIN OLA KI "bize o gun musteri temsilcisi oyle dedi , inanmayacak miydik" demeyin

Bugun ona gore tarafinizi secin , ben dahil diyorum siz degil diyorsunuz

Gorusecegiz

• Ben de kayıt açtırdım müşteri hizmetlerine. Servis inşallah yarın arar hallederiz. Şimdilik being connet den giriş yaptım. Being connectin süresi ne kadar acaba arkadaşlar..

• Esas onemlisi su yeni uyelere 1 senelik tum kanallarin tanimlanip tanimlanmamasi

Bunu nasil hallettiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: kukaraça

Bein movies turk, action gibi kanallar dune kadar acikti. Musteri hizmetlerine yazdim. Yilbasi sebebiyle acikti dedi sizlerde de durum oyle mi
    Bende de kapanmış bu kanallar halbu ki 1 ay tüm kanallar açık diye reklam dönüyordu çözüm bulursanız paylaşmayı unutmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neolayım -- 2 Ocak 2019; 23:40:30 >
    Böyle bir şey mı vardı? Nasıl oluyormuş?

• quote:

Orijinalden alıntı: kartalim2551

Böyle bir şey mı vardı? Nasıl oluyormuş?
    Cok ozur dilerim , 1 sene yazmisim , "ilk 1 ay" diye duzelteyim

ibrahim mikdat İ kullanıcısına yanıt
    Günaydın herkese. Aşağıdaki mesaj geldi bana ve görüşme sonunda 1 ay film kanallarını hediye etti. Kuruluma gelen arkadaş 1 gün sonra cihazın kendi kendine yazılımını güncelleyeceğini ve şuan sd olan ulusal kanalların hd olacağını söyledi. Dün akşam itibari ile bu güncelleme gerçekleşti ve yeniden eutelsat kurulumu yaptığımda kanallar hd oldu. Ayrıca digitürk cihaz üzerinden beinconnect e bağlandıktan 2 gün sonra tekrar beinconnect e giriş yaparsam 1200 civarında film kullanımının hediye edilebileceğini söyledi kuruluma gelen personel. Daha bunu yapmadım. Ben n11 onilat-avm satıcısından almıştım arayıp kodu söylediler. dün irsaliyesini de yollamışlar. Bir kaç arkadaşa ibrahim mikdat yardımı ile aldım. Çok teşekkürler bu arada İbrahim Bey'e. Bence çok iyi bir iş oldu alanlar için.

0212 310 55 87'den gelecek cagrimizi cevaplayarak Digiturk uyeliginiz ile ilgili gerekli tum bilgileri ogrenebilir, sorulariniza cevap alabilir ve gorusme sonunda surpriz bir hediye kazanabilirsiniz. B002

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalim2551 -- 3 Ocak 2019; 7:41:8 >

• Digitürk anketine katılın ararlarsa açın anket sonunda bein movies Felan 1 ay hediye ediyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UncleGrndpa -- 3 Ocak 2019; 8:14:42 >
  • Smart TV'de deneyen var mı çalışıyor mu

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.