Şimdi Ara

Ailenin Yıldızı Paketini Alana 6 Ay Sporun Yıldızı Hediye (BİTTİ) (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
859
Cevap
28
Favori
66.481
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bein Connect'e giriş yaptığımda aile paketinde olmayan Bein Movies (Premiere, Action, Family, Turk) kanalları da açılıyor. Sizde de böyle mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • onuncu_köy O kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam.
  • -Nautilus- kullanıcısına yanıt
    Evet.Onlar 1 ay hediye.
  • Aldığım bayi (enesaydin isimli akadaşın silinen konusundan almıştım ben de) fiyatı yükseltmişti ama tekrar konuşup 170 liranın üzerine çıkmazsa müşteri yönlendirebileceğimi söyledim. 170 liraya temin edebildiği müddetçe verecek.

Manisa Turgutlu Gönül halı. Özelden cep telefonu da verebilirim.

Bende sadece Türk açılıyor, mevcut üyelere hediye yok sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onuncu_köy

Bende sadece Türk açılıyor, mevcut üyelere hediye yok sanırım
    Bize anket yaptılar. Anket karşılığı 1 ay hediye ettiler.

• Bir heves aldık ama gelen servis merkezi sistemde Eutelsat sinyalini alamadı. Heves de kursakta kaldı. Kodu da kullandım, atsam atamam satsam satamam. Yöneticiye gittim ama ondan iş çıkmayacak gibi.

Balkondaki çanağı kullansam diyorum. Digiturk için farklı bir LNB kullanılıyor sanırım. Buna uygun LNB'yi tam olarak ne diye aratmalıyım? Yardımınız çok makbule geçecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Nautilus- -- 13 Ocak 2019; 1:28:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Nautilus-

Bir heves aldık ama gelen servis merkezi sistemde Eutelsat sinyalini alamadı. Heves de kursakta kaldı. Kodu da kullandım, atsam atamam satsam satamam. Yöneticiye gittim ama ondan iş çıkmayacak gibi.

Balkondaki çanağı kullansam diyorum. Digiturk için farklı bir LNB kullanılıyor sanırım. Buna uygun LNB'yi tam olarak ne diye aratmalıyım? Yardımınız çok makbule geçecek.
    hatırladığım kadarıyla digi çanağı farklı yöne bakmalı.

merkezi sistem türksata dönüktür normal olarak tabi ondan sinyal alamamışlardır.
  • az once mesaj geldi yildiz dolu paketiniz 15 ocakta bitiyor diye.bu 6 ay degil miydi ?
  • Shafter kullanıcısına yanıt
    Sporun yıldızı 6 aydı.Full paket 1 ay hediye veriliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gercekkurtulus -- 14 Ocak 2019; 15:35:23 >
  • Bu kampanya bein connectte neleri kapsıyor acaba ?

Filmleri izlemek ücretli mi acaba

Mdu5 lnb olması lazımmış. Ben de aynı durumdaydım. İzleyeceksek hd olsun bari dedim. Gittim 75 liraya aldım uydu malzemeleri satan bir yerden. Markası mag mı neydi sanırım. Yöneticiye verceğim faturayı aidattan düşeriz artık. Eutelsat olarak izliyorum şuan. Sizde halledin bence eutelsat olayını.

• kartalim2551 K kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim yazdığınız için. Turkeiforum'da normal LNB'nin işimi göreceğini yazmıştı bir arkadaş. Ben de balkonumdaki Turksat'ta kullandığım çanağı biraz uğraşarak Eutelsat'a çevirip sinyal almayı başardım. Evde kullandığım uydu alıcı ile bütün frekansları arattım. Kanalların hepsini buldu cihaz. Şifresiz kanalları da sıkıntısız gösteriyor. Bugün ve yarın fırsatım olmayacağı için kurulum için çarşamba 16'dan sonrasına randevulaştık. İnşallah bu sefer sıkıntı yaşamayız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Nautilus- -- 14 Ocak 2019; 23:13:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Nautilus-

Teşekkür ederim yazdığınız için. Turkeiforum'da normal LNB'nin işimi göreceğini yazmıştı bir arkadaş. Ben de balkonumdaki Turksat'ta kullandığım çanağı biraz uğraşarak Eutelsat'a çevirip sinyal almayı başardım. Evde kullandığım uydu alıcı ile bütün frekansları arattım. Kanalların hepsini buldu cihaz. Şifresiz kanalları da sıkıntısız gösteriyor. Bugün ve yarın fırsatım olmayacağı için kurulum için çarşamba 16'dan sonrasına randevulaştık. İnşallah bu sefer sıkıntı yaşamayız.
    Hadi ya. Digitürkten gelen servis elemanı bana normal lnb olmaz dedi. Ben de gittim ondan aldım. Demek normal lnb de çalışıyormuş. Sorunsuz bir şekilde kullanılabiliyorsa önemli bir bilgi bu. Teşekkürler.

• kartalim2551 K kullanıcısına yanıt
    Bazı cihazlar MDU5 istiyormuş, doğru. Ben Humax 9505 cihaz istedim inşallah bu LNB ile çalışır. Konuda kesin bilgisi olan arkadaşlar bilgi verebilirse sevinirim. Yarın servisle sorun yaşayabiliriz çalışmıyorsa.

• Merhaba,

Ben servisten kendim teslim aldım receiveri.kendim kurdum.

ben de 9505 kullanıyorum.menude LNB secebiliyorsun.tum LNB tiplerini dene mutlaka seninkine denk gelen olup çalışacaktır.bizim sitede de mdu 5 yok.mdu 4 denedim sinyal geldi.tum kanalları izliyorum.umarim yardımı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edvin14 -- 15 Ocak 2019; 22:27:33 >
  • edvin14 E kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam. Cihaz ana konusunda bir arkadaş yazmış. Universal LNB kullanılabiliyormuş. Yalnız cihazı kendim alıp kurma şansım olduğunu bilseydim kesinlikle ben de öyle yapardım. Tabii söylediğiniz iyi oldu. Yarın bir sıkıntı çıkarsa "cihazı bırak git, nereyi imzalıyoruz" derim artık. :)

• İlçede oturduğum için ekstra ücret istediler mesafeden dolayı.ben de vermek istemedim.kendim Alican siz aktiflestirin dedim.oyle alıp kurdum.dogrudur Universal LNB ile de izlenebiliyor.bence şuan takip denesen bile sinyal alıyor olman gerekir.

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.