Şimdi Ara

Ailenin Yıldızı Paketini Alana 6 Ay Sporun Yıldızı Hediye (BİTTİ) (42. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
859
Cevap
28
Favori
66.542
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün şl ve av. Ligi için aramıştım ve 28 aralıkta şifreyi verirken müşteri temsilcisinin bu maçların açık olduğunu ve incelenmesini üzerine basa basa tekrar ettim. Dün akşam incelemeye aldılar ve bu sabah genel müdürlükten arayıp evet mt size açık bilgisi vermiş bu yüzden açıyoruz dedi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • universal lnb ile eutalsat izliyorum ,ancak 2 gundur yayın gidiyor,fiş cek tak geliyor ,birde tekrar aratma yapıyorum,bazı kanallar eksik geliyor,boyle olan varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

Dün şl ve av. Ligi için aramıştım ve 28 aralıkta şifreyi verirken müşteri temsilcisinin bu maçların açık olduğunu ve incelenmesini üzerine basa basa tekrar ettim. Dün akşam incelemeye aldılar ve bu sabah genel müdürlükten arayıp evet mt size açık bilgisi vermiş bu yüzden açıyoruz dedi :)
    Üyelik numaranızı veya isim soyisim buradan paylşırsanız bizde kapalı olursa sizi örnek gösteririz. Bana da tüm spor kanalları açık demişler. Şimdi kaydı dinledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tgezer -- 20 Ocak 2019; 16:1:26 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir ara 3 Şubat'a kadar bu kampanya uzatıldı diye başlıklar açılmıştı. Güncel durumda, benzer bir kampanya var mı?
  • wwtr W kullanıcısına yanıt
    3 şubata daha 12 gün var. Tabii ürünü bulabilirseniz bir yerlerden.

• -Nautilus- kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim. Müşteri hizmetleri ile görüşenlere göre 3 Ocak son diyen de vardı 3 Şubat'a kadar uzatıldı diyen de...

İlgili konu ya gösterimden kaldırıldı ya da ben bulamıyorum. Eğer bayiilerde varsa şansımı deneyeceğim. Gelişme olursa buradan güncellerim.
  • wwtr W kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. 3 Şubat tarihinde şüphe yok. Ben aldım geçen hafta kurdurdum. Bayilerde fiyat 189 olmuş diye duydum. 200'e Turkey Forumda satanlar var. Oraya da bakabilirsiniz.

• Soruldumu bilmiyorum ama mevcut üyeler bu kampanyadan yararlanabiliyormu? Tanıdığım arçelik bayisinden yeni ayrıldım onlara yollanan kampanya broşürlerinde 3 şubata kadar yazısını gördüm kesin olarak 3 şubata kadar uzatıldı. Ama acaba mevcut aboneler yararlanabiliyor mu?
  • korkmazze kullanıcısına yanıt
    Mevcut aboneliğine ekletenler var hem burada hem başka bir forumda. Nasılını bilmiyorum ama.

• Dün bayiiden kodumu aldım aradım digiturku ve bugün kurulum yapıldı sorunsuz izliyorum. 3 şubata kadar uzatıldı kampanya kesin bilgi.

• Adminler güncellesin konuyu uzatıldı kampanya 3 şubata kadar insanlar faydalansın

• Sproob kullanıcısına yanıt
    Ben mevcut aboneyim, yine de kuruluma gerek olacak mı yoksa sadece müşteri hizmetlerinden kodu mu paylaşmak gerekiyor bilginiz var mı?

Gerçi kodu bulamadık ya hala... :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wwtr -- 24 Ocak 2019; 16:1:31 >
  • Müşteri hizmetleri UEFA ve şampiyonlar ligi yok dedi ama 10 dakikadır Fenerbahçe - Zenit maçını izliyorum.sizde de öyle mi?

• Bende kapalı . Sormak için girmiştim. MH yi aramak lazım.

• Bendede açıktı fb-zenit maçı
    paket dahil mi sormadım daha önce müsteri hizmetlerine

• Bende de şu anda açık.
  • Bana da var demişlerdi ve açık.

• Hem Uefa hem Şampiyonlar ligi maçları açık bende şuan. Acaba haftada 1 gün salı günün maçları açık gibi bir durum mu var. Perşembe de açık olacak mı bakalım.

• bende kapalıydı şimdi baktım şl açmışlar aktivasyon sırasında var demişlerdi
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.