Şimdi Ara

Ailenin Yıldızı Paketini Alana 6 Ay Sporun Yıldızı Hediye (BİTTİ) (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
859
Cevap
28
Favori
66.542
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bein connectteki uygulamada Ailenin Yıldızı yazan başlıktaki filmler ücretsiz mi izleniyor acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar benim de bugün kurulum yapıldı aslında dün yapılacaktı ama humax 9505 HD kutu istediğim için bugüne ertelendi. Şu an bi problem yok .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende servise humax 9505 de direttim ve salı gününe randevu aldım. 9504 varmış ellerinde istemiyorum dedim müsteri hizmetlerini aradım ve sorunu çözdüler gibi. Salo günü bakacagız artık

• Bu fiyata izletmemeleri normal , 150-200 araliginda alip da ayda 15 liraya o kadar cok icerik olmaz

Ama sporun bilmem nesi diyip de birine var birine yok sacma

• Platform aboneliğini bi süredir bıraktıktan sonra bu pakete dizi paketiyle üye olsam mı acaba diye düşünüyordum,
    Ama şu haberi görünce yine vazgeçtim

Habertürkwww.haberturk.com
    'Genel ahlaka aykırı'
    https://www.haberturk.com/modern-family-dizisine-rtuk-ten-ceza-2281783

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: recplayer

Platform aboneliğini bi süredir bıraktıktan sonra bu pakete dizi paketiyle üye olsam mı acaba diye düşünüyordum,
    Ama şu haberi görünce yine vazgeçtim

https://www.haberturk.com/modern-family-dizisine-rtuk-ten-ceza-2281783
    Sifreli kanaldaki diziye bile ceza gelmis.rtuk saka gibi..ordaki ahlaksizliklarin 100kati yerli dizilerde var..aski memnu gibi...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jujuuu

Bir kac gundur avrupa maclari var/yok tartismasinda baya kafanizi utuledim , geldigimiz noktada her aradigim musteri temsilcisi (sanirim bu konuda bir ic yazisma ile bilgilendirmisler) sunu diyor

Sporun yildizi olanlar avrupa maclarini izleyebilir

AMA sporun yildizi hediye olarak tanimlanan kisiler bu maclari izleyemez

Burada bir problem var . Soyle ki , atiyorum lig maclari , avrupa maclari ve tum maclar diye 3 icerik tipi olsa ve biz bu kodlarla "lig maclari" hediyesi alsak , kabul

Ama ismine dek ayni icerigi tanimlayip yaniltici reklam yapamazlar . Sporun yildizina avrupa dahil olmamasi senelik 450 lira fark ettiriyor . Belki yine ucuza mal etmis olacagiz ama yine de haksiz bir durum var burada

Iki farkli icerikte sporun yildizi olmaz . Bize hediye ettikleri (sporun yildizi - avrupa) diye bir matematiksel islem sonucu ortaya cikan icerik
    hocam çok iddaalı konuştun da şöyle bir şey var aslında; normal şartlarda avrupanın yıldızı paketi, sporun yıldızına dahil değil; sporun yıldızı paketi olanlara hazirana kadar hediye gibi verilmiş, gelecek sezon da bunu ayrı paket olarak satacak muhtemelen; sporun yıldızı paketinin içeriğine bakarsan zaten digitürkün sitesinde avrupa maçları yok; 3 ocak'tan önce sporun yıldızı ya da yıldız dolu taahütü verdiysen ya da devam ediyorsa bu paketlerde aboneliğin avrupa maçlarını hediye ettiler ama zaten burada aktif hale getirilen üyelik ailenin yıldızı; biliyorum karışık oldu ama ben vermeyeceklerini düşünüyorum, paket tanımlamaları ve içerikleri de beni doğruluyor sanki

• Dedigini anladim guzel anlatmissin . Eger sporun yildizi taahhutlu uyelerinin online islem merkezindeki uyelik kapsamlarina kendileri hediye olarak avrupanin yildizini tanimladilar ise , bizde sporun yildizi var diye illa tanimlama zorunluluklari yok , bunda hemfikiriz

Ama iki tane sporun yildizi olmaz , daha dogrusu ismi ayni olan icerige uye olmus iki kisinin birinde mac kapali otekinde acik olmaz

Muhtemelen ilk paragrafimdaki gibidir

• bu arada kampanya devam ediyor diyor satıcı ama doğruluk payı var mı, enişteme alamamıştık da :)
  • Arkadaşlar n11 den onilat dan bende aldım paketi (malesef) 3 ocakdan once kurulum vs herseyım yapıldı. Online islemlerde sporun yıldızı paketi hediye olarak gozukuyordu. Ben sampıyonlar lıgı uefa da ıcınde dıye dusunuyordum. Forumda bazı arkadasların sampıyonlar lgı ve uefa ıcınde olmadıgını yazdıklarını okuyunca aradım digitürkü. Paketimde sampıyonlar lıgı ve uefa olmadıgını ılettıler.Bende sıkayet kaydı actırdım. Satın almadan once sormustum oldugunu soylemıslerdı. Kurulum ıcın sıfreyı verırkende teyit ettırdım. Uefa ve sampıyonlar lıgı var dedı. Bunu belırtttım ses kayıtlarını dınledıler ve haklı oldugumu soylerek yanlıs bılgı verılmıs vs 03,06,19 a kadar hedıye olarak tanımladılar. Paketlerım sayfasında avrupanın yıldızı yoktu sımdı gozukuyor. Bilgilendirmek istedim bu sekılde aramanızda fayda olacaktır. Sporun yıldızı paketı olanlara maclar acık olurmu onda hala kararsızım. Ben ısımı garantıye almıs oldum...
  • mustafasorkun M kullanıcısına yanıt
    aktivasyon için aradığımda mh saydığı ligler arasında şl ve avrupa ligide vardı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • KUTAHYASPOR K kullanıcısına yanıt
    hangi satıcı ?
  • n11'deki satıcı
  • quote:

Orijinalden alıntı: KUTAHYASPOR

n11'deki satıcı
    ben de sordum ama spor paketi dahil değil diye cevap yazmış bana.
  • Ya bunlarda herşeyi ayrı ayrı satıp para kazanma derdindeler zaten normal fiyatları uçuk hala daha milleti yolma pesindeler

• mustafasorkun M kullanıcısına yanıt
    Öncelikle arkadaşa tesekkur ederim bunu yazıp paylaştığı için.Aynı sekilde aktıvasyon sırasında konustıgum temsılcı açık demişti.Daha sonraki temsılcıler taahhütlü üyelere açık dıye duzelttı ama ıtıraz edip kayıtları incelettim şuan yanlış beyan verdıklerını kabul edıp şampiyonlar ligini hediye tanımladılar.Bu sekılde soylenen arkadaslar kayıt actırıp ses kayıtlarını ınceletsınler.

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.