Şimdi Ara

Ailenin Yıldızı Paketini Alana 6 Ay Sporun Yıldızı Hediye (BİTTİ) (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
859
Cevap
28
Favori
66.543
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    3 ocak sporun yıldızı paketi hediyesi için son gündü. Su an edinilen kodlarla izleyemezsiniz. Sizi bayi de müşt hizm. yanlış yönlendiriyor. Kodu aktive ettikten sonra bayi geri de almaz spor paketiniz de olmaz. İptal edin derim ama risk sizin. N11 satışları da sadece Ailenin yıldızı paketi olarak devam ediyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdi digitürk müşteri hizmetlerini aradım.kodlara göre paket açıyoruz dediler.bazı kodlarda spor paketi yok bazısında var dediler.ama kampanya hala devam ediyor dediler.

net bilgi için (kod içeriği için) arçelikle görüşmeniz gerekiyor dediler.paylaşmak istedim bu bilgileri sizlerle.
  • benim kod siparişi 3 ocakta verildi bayi tarafından yani öyleyse siz yine de sporun yıldızı paketi içinde olmaz diyorsunuz öyle mi? peki nereden alacağız en net bilgiyi arçelik mh de yetersiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sproob kullanıcısına yanıt
    Arçelik mh bilgisiz. Sizin kod sipariş tarihinize bakmaz digitürk. Bilmis bilmiş konusmayim ama spor paketi hediyesi olmaz

Hocam 3 Ocak veya öncesinde digiturku arayıp kodu aktif ettiyseniz sıkıntı yok ama etmediyseniz spor paketi yüklenmez diye biliyorum. Umarım spor paketi aktif olur

• Son durum nedir? Bugün itibari ile alınan kodlarda spor paketi dahil mi yoksa bitti mi? Teyit edebilen var mı?
  • Zombitch kullanıcısına yanıt
    aynen ben tam alıyordum farkettim . devam ederse almayı düşünüyorum
  • Digiturk mh ile görüştüm az önce kampanyanın devam ettiğini bir sıkıntı olmadığını söyledi. Sporun Yıldızı kodları da hala aktif mi diye sordum evet bayii size o kodu tanımladıysa onun siparişini geçtiyse tanımlarız sorun yok kampanya devam ediyor dedi.

Hadi bakalım.

• Sporun yıldızının kodl falan alakası yok. O bir hediye idi sistem otomatik tanımlıyordu. Aslında kodlar ailenin yıldızı kodları

Digiturk kampanyayı uzattı ise tanımlanır uzatma olmadiysa olmaz

Mh de yuvarlak yuvarlak konuşuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Sproob

hocam emin miyiz peki? ben bi bayiye ödeme yaptım kod bekliyorum bu bilgiyi nerden onaylatabiliriz? ona göre iptal edeyim.

Alıntıları Göster
    Hocam durumdan emin olmanın tek bir yolu var, kodu alıp Digitürk MH ne verip, paket içeriği ve hediyeleri öğrenmek.

Ama ogrendiginizde spor paketi hediyesi yok derse , ne yapabilirsiniz onu bilmiyorum. Arçelik bayisi iade almayabilir.

Paket içeriği ile ilgili Arçelik yetkililerinin verdiği bilgilere çok da güvenmeyin. Resmi sitesinde kampanya 3 Ocak 2019 son diye yazıyor zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi k62545 -- 4 Ocak 2019; 15:48:18 >

• Yukarıda da arkadaşın belirttiği gibi Arçelik tarafından satılan kodlarla bugünden itibaren aktif edilecek üyeliklerde süper lig maçlarını izleyemezsiniz. Arçelik Ailenin Yıldızı paketini satmaktadır. Bu paketi alanlara 3 Ocak 2019 tarihine kadar üye olup kodlarını aktif etmeleri koşuluyla süper lig maçları 6 ay boyunca hediye edilmekteydi. Bu kampanya, eğer ekstra biz uzatma oldasıysa (digitürk müşteri hizmeleri uzatılmadığını ifade etti), sona erdi. Şu an yeni kod alacaklar bu durumu göz önünde bulundursunlar.

• 03.01.2019'da taahhütü biten üyeliğim için kodu mh ile paylaştım. Eski paketimde plus kutu da vardı, onun için aylık ekstradan ücret talep ettiler. Ben de ücret ödemek istemediğimi belirtip kutuyu değiştirmelerini talep ettim. Bu sefer de değişim için ücret talep ettiler.
    Bunlarla uğraşmak gerçekten zor
  • N11 deki satıcıya soru sormuştum şimdi cevaplamış,spor paketi dahil değil diyor maalesef.hediye süresi bitmiş sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurgungor3

03.01.2019'da taahhütü biten üyeliğim için kodu mh ile paylaştım. Eski paketimde plus kutu da vardı, onun için aylık ekstradan ücret talep ettiler. Ben de ücret ödemek istemediğimi belirtip kutuyu değiştirmelerini talep ettim. Bu sefer de değişim için ücret talep ettiler.
    Bunlarla uğraşmak gerçekten zor
    kodu ne zaman aldınız ? mh ile görüşmeniz bugün mü oldu ?
  • Söylediğim işlemlerin hepsi 3 ocak öncesinde yapıldı.
  • ozgurgungor3 kullanıcısına yanıt
    okey,teşekkürler
  • Yeni gelenlere hatırlatma. kurulumdan 3-4 gün sonra anket yapıp premier film kanallarını 1 ay ücretsiz veriyorlar.
  • Ben 2 gün önce aldım bugün kurulun gerçekleşti sorunsuz şekilde.

150 liraya güzel fırsat olmuş oldu. Bir iki derbi izlesek yeter parasını çıkarır Paylaşanların eline sağlık.

Alamayan arkadaşlar da üzülmesin yine olacaktır bu tarz kampanyalar lig ortasına doğru

• Bir kac gundur avrupa maclari var/yok tartismasinda baya kafanizi utuledim , geldigimiz noktada her aradigim musteri temsilcisi (sanirim bu konuda bir ic yazisma ile bilgilendirmisler) sunu diyor

Sporun yildizi olanlar avrupa maclarini izleyebilir

AMA sporun yildizi hediye olarak tanimlanan kisiler bu maclari izleyemez

Burada bir problem var . Soyle ki , atiyorum lig maclari , avrupa maclari ve tum maclar diye 3 icerik tipi olsa ve biz bu kodlarla "lig maclari" hediyesi alsak , kabul

Ama ismine dek ayni icerigi tanimlayip yaniltici reklam yapamazlar . Sporun yildizina avrupa dahil olmamasi senelik 450 lira fark ettiriyor . Belki yine ucuza mal etmis olacagiz ama yine de haksiz bir durum var burada

Iki farkli icerikte sporun yildizi olmaz . Bize hediye ettikleri (sporun yildizi - avrupa) diye bir matematiksel islem sonucu ortaya cikan icerik

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.