Şimdi Ara

Ailenin Yıldızı Paketini Alana 6 Ay Sporun Yıldızı Hediye (BİTTİ) (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
859
Cevap
28
Favori
66.542
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim cihaz eutelsat olarak ve 9504 cihazla kuruldu memnunum...

burada konuda başlık:
    Ailenin Yıldızı Paketini Alana: 6 Ay Sporun Yıldızı Hediye
    oysa :
    Ailenin Yıldızı Paketini Alana: 1 yıl dizi paketi ve 6 Ay Sporun Yıldızı Hediye kurulum aktivasyonda ücretsiz
    beinconnect te ücretsiz ama o zaten her aboneyemi ücretsizdi bilmiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademcell -- 4 Ocak 2019; 9:31:1 >
  • Arkadaşlar tv gömülü kendinden wifi var ve internet e bağlı. Cihaz olarak humax 9505 i aldım ancak bunu nasıl internet e bağlayacağım bulamadım. Cihazda kablo ethernet yeri var ancak biz wifi üzerinden kullanıyoruz internet i. Modem filan yok. Konu hakkında bilgisi olan arkadaş var mı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GaeeF_06

Arkadaşlar tv gömülü kendinden wifi var ve internet e bağlı. Cihaz olarak humax 9505 i aldım ancak bunu nasıl internet e bağlayacağım bulamadım. Cihazda kablo ethernet yeri var ancak biz wifi üzerinden kullanıyoruz internet i. Modem filan yok. Konu hakkında bilgisi olan arkadaş var mı.
    Modem yoksa wifi nereden cekiyor interneti ?

• Mobil wifi den alıyorum. Kablo yok.

• 3 ay önce taahhüt verdiğim sporun yıldızı paketim vardı ve ilk 6 ay 59TL, kalan 6 ay 119TL ödeyecektim ki bu kampanyayı gördüm ve istanbulda bir Arçelik bayisinden 150TL ye şifre zarfı aldım.

Digiturk'ü aradım ve şifreyi verdim. Ertesi gün geri arama yaparak paketi aktif ettiler. 03.01.2020 yılına kadar fatura çıkmayacak ve Haziran ayına kadar sporun yıldızı paketi haziran ile ocak arasında ise ailenin yıldızı paketi olacak.

Bana maliyeti aylık 12,5TL oldu :)

• GaeeF_06 G kullanıcısına yanıt
    destek.digiturk.com.tr
    Modem ve uydu alıcım birbirine çok uzak nasıl bağlantı sağlayabilirim? - Uydu Alıcısını İnternete Bağlama - beIN CONNECT - Destek - Digiturk
    http://destek.digiturk.com.tr/soru/beinconnect/uydu_alicisini_internete_baglama/modem-ve-uydu-alicim-birbirine-cok-uzak-nasil-baglanti-saglayabilirim
    Ailenin Yıldızı Paketini Alana 6 Ay Sporun Yıldızı Hediye (BİTTİ)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: jujuuu

Modem yoksa wifi nereden cekiyor interneti ?

Alıntıları Göster
    Akilli tv den beinconnect i uygulama olarak indirip kullanmak daha mantikli sanki

• quote:

Orijinalden alıntı: cihan0001

http://destek.digiturk.com.tr/soru/beinconnect/uydu_alicisini_internete_baglama/modem-ve-uydu-alicim-birbirine-cok-uzak-nasil-baglanti-saglayabilirim
    Teşekkürler.

• Şikayetvar sitesinde konu ile ilgili beni mağdur eden Arçelik i şikayet ettim. Desteklerinizi rica ediyorum.
    Kısa bir yorum, yorum yapmaya vakit bulamasanız da en azından linki tıklayarak şikayeti okuyan sayısını arttırarak dikkat çekmesini sağlarsanız çok mutlu olurum.
    Şimdiden teşekkürler :)

www.sikayetvar.com
    Arçelik Satın Aldığım Digiturk Kodunu Göndermedi...
    https://www.sikayetvar.com/arcelik/arcelik-satin-aldigim-digiturk-kodunu-gondermedi

• quote:

Orijinalden alıntı: Sproob

Evet arkadaşlar dediğim gibi uzatmışlar kampanyayı Arçelik Bayii benim siparişi verdi az önce Pazartesi ulaşır aktivasyon kodu elime ve mesajla yollarım dedi. Ben 2 adet sipariş vermiştim havale yaparak ödemeyi gerçekleştirdim. Arçelik ana bayii olduğu için sıkıntı olacağını sanmıyorum. Eğer isteyen varsa başka sordum adama stoktan yana sıkıntı yok dedi 150 lira yolladım ben bir paket için. Rastgele bayiileri ararken hiç alakam olmadığı halde buldum bu bayiiyi ben Antalya'da yaşıyorum, emeğe saygı. :) Bayii;

Ordu-Fatsa Karamustafa Kardeşler Arçelik Bayii
    hocam kampanyanın uzatıldığı bilgisini nerden okudunuz? arçelik bayisimi söyledi? ben az önce (saat 09.00) digiturk ü aradım "arçelik kampanyası bitti şu an kampanyamız bulunmamakta" dediler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysahin2000 -- 4 Ocak 2019; 9:0:44 >

• N11de satış devam ediyor

• arkadaslar Arçelik kampanyası bitti diye bir durum yok, kodlar alınıp kullanılabilir.
    Ancak 6 ay sporun yıldızı hediyesi 3 Ocak itibariyle bitti, yani tanimlanmiyor artık.
    Son durumda Arçelik kampanyası= 1 yıllık ailenin yıldızı+ dizi paketi oldu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: k62545

arkadaslar Arçelik kampanyası bitti diye bir durum yok, kodlar alınıp kullanılabilir.
    Ancak 6 ay sporun yıldızı hediyesi 3 Ocak itibariyle bitti, yani tanimlanmiyor artık.
    Aynen sporun yıldızı paketi tanimlanmiyor artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teen wolf -- 4 Ocak 2019; 13:49:13 >
  • Aylık dsmart 7 lira nat geo dıscovery s spory filan açık onu tavsiye ederim bu lige 1 kuruş vermem

• quote:

Orijinalden alıntı: k62545

arkadaslar Arçelik kampanyası bitti diye bir durum yok, kodlar alınıp kullanılabilir.
    hocam emin miyiz peki? ben bi bayiye ödeme yaptım kod bekliyorum bu bilgiyi nerden onaylatabiliriz? ona göre iptal edeyim.

• ben yeni gördüm konuyu,kaçırdım sanırım .// neyse sağlık olsun ne yapalım.

n11 de hala satış sürüyor sanırım.insanlar satın alıp mağdur olmasalar bari.
  • mh ile görüştüm eğer bayii sizin siparişinizi dün geçtiyse ve kodlar eline ulaşmadıysa yine de faydalanabilirsiniz dedi. belki de ben o şekilde faydalanırım.

• n11 üzerinden alınan kodlar sıkıntı olmaz diye düşünüyorum çünkü 3 ocak'tan önce alınmış kodlar bunlar ve kampanya dahilinde mh'nin dediği kadarıyla

• Bu paketi aldım çanak anten turksata baktığı için spor kanalları ulusal kanallar falan açık. Dizi paketi dediğiniz nedir? Belgesel kanalları da çok az. Dsmart da var bende onda daha çok belgesel kanalı var. Belgesel izleyeceğimde dsmartı takıyorum maç izlerken Digiturku 😀 anteni eutelsat a çevirsek belgesel ve o dediğiniz dizi film kanalları gelir mi? Yoksa dsmart ve digitürk tak çıkart yapmaya devam mı edeyim

• İşlem şu şekilde gerçekleşiyor. Kodu bayiden alıyorsunuz daha sonra müşteri hizmetlerini arıyorsunuz o kodu söylüyorsunuz paket içeriğini ve arçelik kampanyası olduğunu mh ile teyit ediyorsunuz daha sonra kurulum için randevu ve en son kurulum gerçekleşiyor. Kampanya 3 ocağa kadar geçerliydi(spor paketi için konuşuyoruz bu arada). Tahminimce mh'ye 3 ocaktan sonra iletilen kodlar kampanya kapsamı dışında tutulur. Şu an da kod satışında sıkıntı olmaz bayiler elinde kod varsa satar ama kampanyanın içeriğinde eksiklik olur diye düşünüyorum. Tabi yine en doğru bilgiyi müşteri hizmetlerinden öğrenebilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.