< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8DC40745C -- 23 Aralık 2024; 23:35:59 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Ailenizin kıymetini bilin
-
-
Allah ailemden razı olsun. Aile gibisi ev gibisi yok. 2 senedir yurtta kalan biri olarak aile evinin ve ailenizin kıymetini bilin arkadaşlar.
-
Helal olsun o ailene kardeşim Allah uzun sağlıklı huzurlu bereketli ömürler versin. Herkes senin kadar şanslı olamıyor maalesef bir bit yeniği çıkıyor genellikle babalarda.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ailenizin kıymetini bilin.
Sizin gibi düşünmediği,kararlarınızı eleştirdikleri için tepki göstermeyin.
Zira onlar hem geçmişi hem bugünü yaşadılar,deneyimleri çok daha faza.
Ve karşılıksız sevginin sınırsız olduğu kaynaktır,yemez içmez size sunarlar.
şimdi değil ama siz de ebeveyn olunca anlayacaksınız bunu.
O zamana kadar hak verin onlara,asla sizin kötülüğünüzü istemezler.
-
yok kimsesi kimsenin
hiç kimsenin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kendi rızan ile Tıp seçmişsin.
-
120k maaş alıyorsun genç yaşta yat kalk ailene dua et. Ytü’de mühendislik okusan asgariye talim.
karıya kıza bi doktorum demek var bir de mühendisim demek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cryptix Ph.D -- 24 Aralık 2024; 23:35:26 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kendi rızam ile tıp seçmedim, kendimi bildim bileli manipüle edildim.
-
Acilde 200 hastaya bakarken o yoğunlukta ve mental yükte boş vaktim olursa dediğini yaparım.
İşin zorluğunu bilmeden konuşmayın.
-
şikayet edecek bir şey yok, seninkisinden kat kat zor meslekler var.
-
Sevmeden bu zorluğu çekmek sıkıntı. Sevdikten sonra zorluğun anlamı kalmıyor.
-
Sağ olasın dostum. Şunu belirtmek istiyorum ki zamanında benim de pederle çok fazla sıkıntım vardı, aynı evde kalmamıza rağmen birbirimizi görmemeye falan çalışırdık. İkimizin de hatası vardı aslında ama zamanla her şey düzeldi. Şu an aramız iyi, tahminimce biraz ayrı kalmak insanın daha sağlıklı düşünmesini sağlıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Helal olsun o ailene kardeşim Allah uzun sağlıklı huzurlu bereketli ömürler versin. Herkes senin kadar şanslı olamıyor maalesef bir bit yeniği çıkıyor genellikle babalarda.
|
Ailenizin kıymetini bilin. Sizin gibi düşünmediği,kararlarınızı eleştirdikleri için tepki göstermeyin. Zira onlar hem geçmişi hem bugünü yaşadılar,deneyimleri çok daha faza. Ve karşılıksız sevginin sınırsız olduğu kaynaktır,yemez içmez size sunarlar. şimdi değil ama siz de ebeveyn olunca anlayacaksınız bunu. O zamana kadar hak verin onlara,asla sizin kötülüğünüzü istemezler. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X