14 yasimdan beri sosyal fobigim evden cikmiyorum. hic bir kadina dokunmadim. yaş 30. yeterli < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4F3 -- 15 Ekim 2022; 16:44:13 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Benim dertlerimin yanında sizin dertleriniz diz çöker tövbe diler
-
-
300.000 tl de borcum var icralığım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gecmis olsun hocam sosyal fobiyi bosver de para büyük dert
Omg sahile geldim bi cig köfte yesem cok param gider mi onu hesab ediyom
Para olmayinca sevgilin hatta arkadasin bile olmuyo
Maymun gibi tipli arkadaslarim para saolsun at gibi kizlarla evlendiler
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
butun hesaplarim blokeli hocam. ariyorlar arada he deyip geciyom. icraya gelende yok eve falan. bende umursamiyom. hayir borclarda hep bankalara falan. bari saglam bilgisayar alip onu odemeseydim. bu ulkede zaten yasanmazda borcun falan varsa hepten bitiksin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4F3 -- 15 Ekim 2022; 17:26:34 >
Hocam hepsi kredi borcumu yoksa hem kredi kartı hem kredi borcumu bu borçları nasıl yaptınız bilerek mi ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam kredi kartlari, krediler vs. babamin sirket benim uzerimeydi. benim hesaplardan donuyordu islemler, para transferleri falan. rahip brunson krizinde iflas edince hicbirini odeyemedik. sirketin vergi borcu falanda vardir bunlarin ustune. yani kac para borcum var tam emin degilim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4F3 -- 15 Ekim 2022; 17:30:58 >
Ödeme imkanin varsa öde hocam icra çok kötü
Üstüne bir şey yoksa birkaç yıla varlık fonu şirketi satın alır bankadan borcu.
Çok kötü olmus hocam ya peder yüzünden senin canin yanmış
az bi miktar degil ki hocam. dolar falan kazanmak lazim odeyebilmek icin. bakalim gerci isler duzeliyor gibi. azar azar ödeyebiliriz. ödemezsem ne olur hapis falan oluyor mu? üzerime mal yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4F3 -- 15 Ekim 2022; 17:35:1 >
Sosyal fobi için hiç yardım almadın mı psikologdan veya psikiyatristten?
-
aldım işe yaramıyor. en son psikolog dalga gecti benle. utangacligimi yenmem icin parka gidip garip garip hareketlerle dans et dedi. kız gibi çekingenim, ceylan gibi ürkekim hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4F3 -- 15 Ekim 2022; 17:49:30 >
Vay arkadaş psikologlar sokaktaki vatandaşın vereceği tavsiyeyi verip para alıyor demek ki...
-
PabloyoutubeDİSCORD SUNUCUMUZA DAVETLİSİNİZ👇🏻 https://discord.gg/TwpWSWSnhttps://www.youtube.com/watch?v=5NL_nJsGEkc
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X