Şimdi Ara

Aileyle aynı şehirde yurda çıkmak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Özel okulda okuyan birisi için mantıklı mıdır? Yol günde min 2 saat sürüyor ama asıl düşünme sebebim okulun spor salonunu, kurslarını, kulüp işlerini vs rahatça kullanabilmek. Maddi olarak çok olmasa da biraz sıkıntıya sokabilir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yol süresi bana pek fazla görünmedi esasında. İstanbulda okuyup günde 4 saatten fazla yolda zaman harcayan öğrenciler gördüm. Tabi bu sizin şartlarınıza uyarmı bilemem, uzun yol süresini kitap okuma veya ders dinleme aktivitesi olarakda değerlendirebilirsiniz. Şehirde kendi kurulu düzeniniz varken özellikle yurda çıkmak bana sağlıklı bir tercih gibi görünmüyor.

• Araba çözme imkanın yok mu? Yurtta kalınmaz. Şu çatının oradaki yurt 81 mi ne o güzeldi bak.

kurs, kulüp vs. Bomboş. Sene başında 1 party 1-2 etkinlik yapıp sonra salıyorlar. Çoğunun amacı da kız düşürmek.

derslik, yurt ve kütüphane üçgeninde yaşayıp gpa kasacağım diyorsan başka.

• 4 saat az değil kalabiliyosan kal ama parasına da bağlı okulun yurdu çıkıyorsa 2-3 bin tlye kesin kalınır da özel yurda 50-100 bin de verilmez bence. O parayı biriktirsen mezun olunca araba alırsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hatta özel yurda 50-100 bin artık ne kadarsa verene kadar motor al daha hızlı gidersin okula

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • A NEW LIFE kullanıcısına yanıt

Arkadaş bilkent’li En ucuz 4 kişilik yurdun dönemliği 25k. Çift kişilik 44k

bence değmez. Aile ile devam.

• yurda o kadar para vermek yerine git motor al hem farklı bir hobi edinirsin  paran çoksa araba da alabilirsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben de seninle aynı durumdayım ve yurtta kalıyorum. Şahsen tavsiye ederim. Hem yurt/kampüs hayatı keyifli hem de 4 saat yol yorucu olabilir. Ama işin maddiyat boyutunu bilemeyeceğim çünkü ben burslu olduğum için ücretsiz kalıyorum yurtta. Ha eğer senin yerinde olsaydım ve ailemi maddi açıdan zor duruma sokma gibi bir durum söz konusu olsaydı yurtta kalmazdım ya da daha yakın bir üni yazardım. Son olarak ben İstanbul'dayım ve Ankara'nın ulaşımı hakkında hiçbir bilgim yok onu da belirteyim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • keşke kalabilsem diyorum ben. imkanım olsa direkt yaparım. bilkentli odtülü değiliz diye yapamıyoruz ah ulan ankara

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.