Şimdi Ara

Aino™ (U10i) Modding (Patch/Yazılım/Dil Yükleme-Ses Yükseltme-IC/Layout Düzenleme) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
371
Cevap
1
Favori
24.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam uzun zamandir yoktunuz hayirli olsun Aino
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

Hocam uzun zamandir yoktunuz hayirli olsun Aino

Eyvallah..

Camdriver ve acoustic benden gerisi sizden. Ama bu camdriver için patch gerekecek. Olmayan ayarları ekleyebiliriz. Beyaz dengesi, Bestpic, ISO gibi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: pohuman

quote:

Hocam uzun zamandir yoktunuz hayirli olsun Aino

Eyvallah..

Camdriver ve acoustic benden gerisi sizden. Ama bu camdriver için patch gerekecek. Olmayan ayarları ekleyebiliriz. Beyaz dengesi, Bestpic, ISO gibi..

C901 ile çektikleriniz gibi Aino ile de mükemmel kareler bekliyoz sizden, Cep telefonu fotoğrafçılığı konusundaki Nokiacılar kamera görsün biraz

• quote:

C901 ile çektikleriniz gibi Aino ile de mükemmel kareler bekliyoz sizden, Cep telefonu fotoğrafçılığı konusundaki Nokiacılar kamera görsün biraz

Elimden geldiğince kamerayı gösteririm ben onlara..
  • Bana 1 adet acoustic tester lazım. Kim tester olmak ister? İlk gelen kazanır.
  • quote:

Bana 1 adet acoustic tester lazım. Kim tester olmak ister? İlk gelen kazanır.

Ben ben ben :P

bu konuya pek bakan yok hocam Aino kullanıcı 5-6 kişi anca
  • Pohuman hayirli olsun yeni telin. Ben bi suredir musait degildim ve isteksiz oldugumdan pcyi acmiyordum suanda telefondan yaziyorum. Soyledigin patch mevcut ama isime yaramiyor diye dokunmamistim yarin pcyi acar hallederim o is basit. Ben Cin'li bi arkadastan HK icin cikartilmis tum yamalari istemistim ama saat farkindan pek karsilasamiyoruz o olsa biraz daha motivasyon olcak bana yalnizlik iyi sikti. Suan bile bi patch yazdim ama halen kaynak kodlarla entegresini yapmadim eriniyorum bi ara yaparim deyip attim. Patchlerde elimden geldigince destek cikarim. Siz fikirleri bulun ben sabah aksam bi sekilde yazarim sorun degil. Bi de jd de batarya cikartmana gerek yok. Simdilik hoscakalin :-) kolas gelsin...
  • quote:

quote:

Bana 1 adet acoustic tester lazım. Kim tester olmak ister? İlk gelen kazanır.

Ben ben ben :P

bu konuya pek bakan yok hocam Aino kullanıcı 5-6 kişi anca

Daha fazla kullanıcı umuyordum. Napalım artık olanlarla yetiniriz.

quote:

Orijinalden alıntı: gurkan__252

Pohuman hayirli olsun yeni telin. Ben bi suredir musait degildim ve isteksiz oldugumdan pcyi acmiyordum suanda telefondan yaziyorum. Soyledigin patch mevcut ama isime yaramiyor diye dokunmamistim yarin pcyi acar hallederim o is basit. Ben Cin'li bi arkadastan HK icin cikartilmis tum yamalari istemistim ama saat farkindan pek karsilasamiyoruz o olsa biraz daha motivasyon olcak bana yalnizlik iyi sikti. Suan bile bi patch yazdim ama halen kaynak kodlarla entegresini yapmadim eriniyorum bi ara yaparim deyip attim. Patchlerde elimden geldigince destek cikarim. Siz fikirleri bulun ben sabah aksam bi sekilde yazarim sorun degil. Bi de jd de batarya cikartmana gerek yok. Simdilik hoscakalin :-) kolas gelsin...

Eyvallah. Bu patchi yaparsan süper olur. Acoustic ve camdriver geliştiriciler için ilaç. Kamera menüsüne eklentiler yapmamız gerek. Donanım olarak cihaz süper, ama yazılım olarak Sony Ericsson nedense kamerayı fakir bırakmış. Umarım bunların üstesinden geliriz.. Aino kullanıcıları adına çok teşekkür ederim Gürkan.

• Tamamdir pohuman. Sen pmden bana irtibat bilgileri yollarsan daha iyi fikir alis verisi yapariz. Sen-Ben-trojan iyi isler cikarticaz toplu merak etme sen. Kamera patchinin de ustesinden gelmeye calisirim. :-)
  • quote:

Tamamdir pohuman. Sen pmden bana irtibat bilgileri yollarsan daha iyi fikir alis verisi yapariz. Sen-Ben-trojan iyi isler cikarticaz toplu merak etme sen. Kamera patchinin de ustesinden gelmeye calisirim. :-)

Bermuda şeytan üçgeni olmuş
  • quote:

Tamamdir pohuman. Sen pmden bana irtibat bilgileri yollarsan daha iyi fikir alis verisi yapariz. Sen-Ben-trojan iyi isler cikarticaz toplu merak etme sen. Kamera patchinin de ustesinden gelmeye calisirim. :-)

En kısa zamanda isteklerimi PM ile bildiririm.

quote:

Yapma Yunus, o kadar vasat mı olduk..?

• an itibariyle kargodan ainomu teslim aldım. siyah istemiştim çok hoş bir görüntüsü var. bana sorarsanız beyazdan daha guzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: [TR]Collector

an itibariyle kargodan ainomu teslim aldım. siyah istemiştim çok hoş bir görüntüsü var. bana sorarsanız beyazdan daha guzel

Hayırlı olsun..

Halen daha acoustic isteyen çıkmadı. Bari biraz daha geliştireyim. Bass arttırmaya çalışalım bakalım.
  • quote:

quote:

Öyle görünüyor

quote:

an itibariyle kargodan ainomu teslim aldım. siyah istemiştim çok hoş bir görüntüsü var. bana sorarsanız beyazdan daha guzel

Hadi hayırlı olsun tam olarak kaç günde geldi ? Ben beyazını daha sexy buluyom

• Beyazı bence de çok daha güzel. C901'in beyazı süperdi. Gerçi onun beyazı metalikti. Yani yeşil ve mavi simliydi. Aino ise düz beyaz olmasıda rağmen yinede süper.
  • quote:

quote:

quote:

Öyle görünüyor

quote:

Hadi hayırlı olsun tam olarak kaç günde geldi ? Ben beyazını daha sexy buluyom

20 iş gununde kargoya verdirttim. ama bi tarafım çıktı abicim. se turkıyedekilerin ismini ezberledim. volkan gökhan vs. vs.

• Az önce Asya Telekom'u aradım. Beyaz kasa mevcutmuş. Ücret ise 100 TL! Yuh diyemedim, karşıdaki bayandı..
  • laaaaaaaaaaaaaaaghnn cid 53 çıktı oley be
    @pohuman
    hocam benım ilk telefon beyazdı bunu özellikle siyah istedim simsiyah tel kenardan geçen gece mavisi o şerit muthiş duruyor bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi %100 -- 20 Haziran 2011; 17:00:06 >
  • quote:

laaaaaaaaaaaaaaaghnn cid 53 çıktı oley be
    @pohuman
    hocam benım ilk telefon beyazdı bunu özellikle siyah istedim simsiyah tel kenardan geçen gece mavisi o şerit muthiş duruyor bence

Gözünüz aydın.
    Siyahıda çok güzel. Ama beyaz daha farklı bence. Genelde herkes siyah telefon kullandığı için öyle olsa gerek.

• Bende beyaz istiyordum ama siyah oldu kısmetmiş dedim ama iyi ki siyah olmuş çok süper olmuştu ne yapsam yakışıyordu ki şuan her şeyden koptum iyice
    Eğer teli servise verirsem sırf zevkine beyazını isticem beğenmezsem değiştiririm.

Değişim cihazlarının hepsi CID53 demek ki bu iyi oldu

Turan Hayırlı olsun, başla kastırmaya... Bende şu IDA hata vermese patchimi bitircem ama deli etti pc'min sırtı kaşınmaya başladı
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.