Şimdi Ara

Aino™ (U10i) Modding (Patch/Yazılım/Dil Yükleme-Ses Yükseltme-IC/Layout Düzenleme) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
371
Cevap
1
Favori
24.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ya şu tlf na hala dokunmatik bir menu yayınlamadılarmı. varım bu konuda bi gelişme ? mümkünmüdür ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_move

merhaba

ya şu tlf na hala dokunmatik bir menu yayınlamadılarmı. varım bu konuda bi gelişme ? mümkünmüdür ?

SE sistem çıkartmıyor artık çıkartmazda..
    Ancak illegal geliştiriciler tarafından olabilir..
    Bununlada kimsenin uğraşıcağını sanmam..
  • Selamlar telefonu istanbuldan Vkare iletişim gibi bir yer vardı ordan aldım ama bu telefonun kamerasının 8 megapixel olduğuna eminmisiniz?
  • 8.1
  • quote:

Orijinalden alıntı: hkn_nurlu

Selamlar telefonu istanbuldan Vkare iletişim gibi bir yer vardı ordan aldım ama bu telefonun kamerasının 8 megapixel olduğuna eminmisiniz?

Niye 2 mpx gibi mi çekiyor ?
  • ülkemizde hala megapixelin renk kalitesi olduğunu sananlar bulunmaktaymış demek...
  • quote:

Selamlar telefonu istanbuldan Vkare iletişim gibi bir yer vardı ordan aldım ama bu telefonun kamerasının 8 megapixel olduğuna eminmisiniz?

Seni kandırmışlar arkasında 8 MP mi yazıyor sende ? Benim ki niye 3.2 MP
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurkan__252

quote:

Niye 2 mpx gibi mi çekiyor ?

evet ayarlarıyla falanda uğraştım biraz ama kamerası beklediğim gibi çıkmadı arıca RENK olarak sanmıyorum megapixeli!! 8.1 değil okadar iyi çekemiyor bunun dışında güzel telefon ama
  • birde arkadaşım bir tane c905 bulmuş made in Malaysia bir farkı varmıdır yurtdışından gelmiş ürün full kutu içerikli pasaport kayıtlı 470tl önerirmisiniz made in Malaysia olması biraz düşündürüyor bizi gerçi benim aino made in china yazıyor :P
  • quote:

birde arkadaşım bir tane c905 bulmuş made in Malaysia bir farkı varmıdır yurtdışından gelmiş ürün full kutu içerikli pasaport kayıtlı 470tl önerirmisiniz made in Malaysia olması biraz düşündürüyor bizi gerçi benim aino made in china yazıyor :P

o para verilmez c905 e
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aLeNN

Patchleri uyguluyorum, örnegin parlalklık ayarını, önce oluyor ama en fazla bi dakika içinde telefon kapanip aciliyor ve uyguladıgım butun patchler siliniyor telefon eski haline donuyor. Acaba bi yerde yanlismi yaptım?

Yazdıkalrınıza göre java uygulamasıyla yapıyorsunuz patchleme işlemini..
    Telefonunuzun CID'si nedir ?

Patchleri jpatcher ile uyguluyorum. oyle yapmayacakmıydım? Telefon CID81.
  • Aininun kamerasi gunduzleri cok iyi cekiyor

C905 icin 470 cok ama Malezya uretimi olmasi iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

Aininun kamerasi gunduzleri cok iyi cekiyor

C905 icin 470 cok ama Malezya uretimi olmasi iyi

ne güldüm yaa sesli okuyunca daha bi komik oluyor
  • quote:

evet ayarlarıyla falanda uğraştım biraz ama kamerası beklediğim gibi çıkmadı arıca RENK olarak sanmıyorum megapixeli!! 8.1 değil okadar iyi çekemiyor bunun dışında güzel telefon ama

kendi yazdığınız yazdıda yine çelişki var. kameranın megapixeli adı üzerinde kaç tane pixel var onu belli ediyor. "8.1 değil" demekle ne demek istediğinizi anlamadım. alın en son seviyeye. çekin bi resim. bakın pcde en ve boy ölçüsüne çarpın iki sayısı 8milyon küsür çıkmıyorsa o zaman 8.1 değil deyin.

kameranın yerine göre görüntü kalitesinin düşük çekimler yaptığı doğru. o konuda bişey diyemem ama bunu megapixele bağlamak yanlış. o zaman k790i ye de 10mpx diyelim :) ne de olsa haddini fazlasıyla aşıyo.

az kullanılan bi telefon olduğundan driver modlamaları pek çıkmıyor bu telefona. yoksa kamerası aşırı derece olmasa da bir miktar geliştirilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selçuk GÜMÜŞ -- 28 Mayıs 2011; 2:18:28 >

• Olm Eray neresi komik bi Aini yazmisim Aino yerine

Dokunmatik telefonla yazinca boyle oluyo
  • 1ay falan oldu arıyoruz sıfırını bulamadık 470 ten aşşağı full kutu pasaport kayıtlı.

2.el var ama güven olmuyor onada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkn_nurlu -- 28 Mayıs 2011; 13:28:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

Olm Eray neresi komik bi Aini yazmisim Aino yerine

Dokunmatik telefonla yazinca boyle oluyo

tamam anladık x10 un var
  • quote:

quote:

quote:

Patchleri uyguluyorum, örnegin parlalklık ayarını, önce oluyor ama en fazla bi dakika içinde telefon kapanip aciliyor ve uyguladıgım butun patchler siliniyor telefon eski haline donuyor. Acaba bi yerde yanlismi yaptım?

Yazdıkalrınıza göre java uygulamasıyla yapıyorsunuz patchleme işlemini..
    Telefonunuzun CID'si nedir ?

Patchleri jpatcher ile uyguluyorum. oyle yapmayacakmıydım? Telefon CID81.

Soruma cevap verecek biri varmi acaba? sorun hala devam ediyor. sadece cok kucuk boyutlu patchleri uyguluyorum ama yine ayni sey oluyor.

• aLeNN Bi süredir siteye giriş yapmıyordum pcyi dahi açmıyordum..
    Ben anlatım mesajında gövdeleri kısa patchler kullanın büyüklerde ya reset sorunu yaşanır ya da hiç çalışmaz gibisinden bir yazı eklemiştim.
    jjpatcher ile yapabilceğiniz en iyi patchler ufak patchlerdir.
    Gövdesi(Yani 00'lı alan) uzadıkça reset sorunu yaşama olasılığınızda o kadar çok artar.
  • beyler teknik servisle ilgili bir problem var ne yapmamı önerirsiniz.
    ellerinde aino yokmuş 1 ay dolmak üzere para iadesi mi istesem yoksa aino gelene kadar beklesem mı
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.