Şimdi Ara

Ainol Novo 7 Elf - İnceleme, Paylaşım ve Destek (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.251
Cevap
4
Favori
85.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: semihh95

quote:

Orijinalden alıntı: QuasH

Mesaj geldi şuan temiz fotolarını istiyolar güzel bi makinem yok nası olacak o iş bilmiyorum

bu kötü olmuş hocam hangi şehirdesn

sivastayım , arkadaşın xperia arc ıyla bi video bayada bi resim çektim yolladım bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gazellewish

@semih95 gayet iyi olduğu için paylaşmak istedim bende.hergün bu şekilde kullanıyorum.1 kere olmuş birşey değil.

hocam hangi romu kullanıyorsunuz acaba?
  • elfi forumdan arkadaşımızdan aldım yarına gelir inşallah hangi firmware yüklenmeli nasıl yüklenir acemiyim oyun pro ne önerirsiniz nereden yükleyeceğim?
  • quote:

quote:

quote:

Mesaj geldi şuan temiz fotolarını istiyolar güzel bi makinem yok nası olacak o iş bilmiyorum

sivastayım , arkadaşın xperia arc ıyla bi video bayada bi resim çektim yolladım bakalım.

resim çekmişken birde buraya upload edebilirmisiniz sorunu görebilsek.

• Allah pandawill'i bildiği gibi yapsın. 1 aydır gönderecekler. "Please be patient" deyip duruyorlar. 2 gün önce live chatte Fisher diye biri ile görüştüm Adam, elimizde yok, dedi. Gelecek hafta gelebilir, diye geveledi, halbuki sitelerinde "in stock" görünüyor. Gerçi, merimobiles, chinagrabber da stokta diyor ancak attığım mesaja "stokta yok" dediler. Belli ki gelmeyecek. Mesaj attım az önce, paramı iade edin diye. Tabletburada sitesi ile görüştüm, en geç bir haftada kargoya veririz, biz farklı yollardan temin ediyoruz, diyor. Bir de böyle deneyelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanane72

Allah pandawill'i bildiği gibi yapsın. 1 aydır gönderecekler. "Please be patient" deyip duruyorlar. 2 gün önce live chatte Fisher diye biri ile görüştüm Adam, elimizde yok, dedi. Gelecek hafta gelebilir, diye geveledi, halbuki sitelerinde "in stock" görünüyor. Gerçi, merimobiles, chinagrabber da stokta diyor ancak attığım mesaja "stokta yok" dediler. Belli ki gelmeyecek. Mesaj attım az önce, paramı iade edin diye. Tabletburada sitesi ile görüştüm, en geç bir haftada kargoya veririz, biz farklı yollardan temin ediyoruz, diyor. Bir de böyle deneyelim.

tabletburadada ne kadar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, dün akşam cihazı 4.0.3 'ten 2.3.4 sürüme düşürdüm. Cihaz bariz hızlandı ama ses sorunu oldu ne video ne müzik hiç ses gelmiyordu. Hatta değişik yerlerden indirdim belki indirdiğim imajda hata vardır diye ama aynı sorun oldu.

2.3.4 te ses sorunu yaşayınca 4.0.3 Essential Clean ROM v0.4 yükledim. Kendi içinde gelen 4.0.3 sürüme göre daha hızlı. Market güzel çalışıyor bütün Google hizmetleri sorunsuz, üstteki tuşlar ses açma - kısma şeklinde ayarlanmış ve kullanışlı olmuş bu şekilde. Açılışta Ainol animasyonu kaldırılmış. Kullanması ve görseli çok daha güzel 2.3 e göre. Biraz daha yavaşlıyor ama rahatsız edici değil. Tavsiye ederim

Benim merak ettiğim konu; Android 4.0 dan 2.3 e düşürüp ses sorunu yaşayan arkadaş varmı?

• Yahu nerede satılıyor bu cihazlar bilgisi olan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wortexxx

Arkadaşlar, dün akşam cihazı 4.0.3 'ten 2.3.4 sürüme düşürdüm. Cihaz bariz hızlandı ama ses sorunu oldu ne video ne müzik hiç ses gelmiyordu. Hatta değişik yerlerden indirdim belki indirdiğim imajda hata vardır diye ama aynı sorun oldu.

2.3.4 te ses sorunu yaşayınca 4.0.3 Essential Clean ROM v0.4 yükledim. Kendi içinde gelen 4.0.3 sürüme göre daha hızlı. Market güzel çalışıyor bütün Google hizmetleri sorunsuz, üstteki tuşlar ses açma - kısma şeklinde ayarlanmış ve kullanışlı olmuş bu şekilde. Açılışta Ainol animasyonu kaldırılmış. Kullanması ve görseli çok daha güzel 2.3 e göre. Biraz daha yavaşlıyor ama rahatsız edici değil. Tavsiye ederim

Benim merak ettiğim konu; Android 4.0 dan 2.3 e düşürüp ses sorunu yaşayan arkadaş varmı?

Ciddi hızlanıyor bence de, daha önce v0.2 yüklüydü bende, v0.4 daha hızlı. Yanlız bir bug var, cihazı restart ettiğinde açılışta eski "Ainol" logosu geliyor ve model bilgisi eski haline dönüyor, sanırım birkaç güne kadar v0.5 çıkar ve düzeltilir...
    .
    Gerçekten çok daha verimli oluyor cihaz v4.0.3'te...

• quote:

Orijinalden alıntı: TsG

quote:

Arkadaşlar, dün akşam cihazı 4.0.3 'ten 2.3.4 sürüme düşürdüm. Cihaz bariz hızlandı ama ses sorunu oldu ne video ne müzik hiç ses gelmiyordu. Hatta değişik yerlerden indirdim belki indirdiğim imajda hata vardır diye ama aynı sorun oldu.

Ciddi hızlanıyor bence de, daha önce v0.2 yüklüydü bende, v0.4 daha hızlı. Yanlız bir bug var, cihazı restart ettiğinde açılışta eski "Ainol" logosu geliyor ve model bilgisi eski haline dönüyor, sanırım birkaç güne kadar v0.5 çıkar ve düzeltilir...
    .

2.3.4 yüklesek sorunmu çıkar hala

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

@semih95 gayet iyi olduğu için paylaşmak istedim bende.hergün bu şekilde kullanıyorum.1 kere olmuş birşey değil.

4.03 market fixlenmiş halini kullanıyorum ilk sayfada nasıl yükleneceği yazıyor @TsG arkadaşımız çok güzel açıklamış ilk sayfada anlatıldığı gibi kolaylıkla rom u yükleyebilirsin hayırlı olsun tekrar.
  • quote:

quote:

quote:

4.03 market fixlenmiş halini kullanıyorum ilk sayfada nasıl yükleneceği yazıyor @TsG arkadaşımız çok güzel açıklamış ilk sayfada anlatıldığı gibi kolaylıkla rom u yükleyebilirsin hayırlı olsun tekrar.

saol hocam elime yarın geçecek ilk androidİmiz bakalım memnun kalcakmıyız

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bazı resimelrde sorunu tam olarak kestirmek güç ama , mesela şu resimdeki cisimler penguen olsa gerek
     Ainol Novo 7 Elf - İnceleme, Paylaşım ve Destek

bunları anlamadım sanırım top

Cihazın içinde gelen hd bi video mesela insanların vücudları o kadar parlıyorki sanırsın güneş var.

mesela bu resimdede beyaz olan kısımdaki yazılar gerçekten okunmuyor o kadar silik gözüküyorki anlatamam

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bazı resimelrde sorunu tam olarak kestirmek güç ama , mesela şu resimdeki cisimler penguen olsa gerek

bunları anlamadım sanırım top

Cihazın içinde gelen hd bi video mesela insanların vücudları o kadar parlıyorki sanırsın güneş var.

mesela bu resimdede beyaz olan kısımdaki yazılar gerçekten okunmuyor o kadar silik gözüküyorki anlatamam

çok geçmiş olsun çok kötü inş. İade kabul ederler

• ben kameranın ayaklarını bulayımda yarın türkçe bi video inceleme ayarlayım foruma bi faydamız olsun videoda nelere değinmem lazım(yalnız sesim iğrenç çıkıyor kayıtlarda)idare edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhank52

quote:

Orijinalden alıntı: sabirsiz

quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Ali

quote:

Orijinalden alıntı: sabirsiz

sen olsan spemall dan sipariş verir miydin? :)

Geçen gün verdim. Sorulara en hızlı onlar döndü. Bakalım stokta var dediler. Hatta kargoya verilmiş görünüyor ama takip numarası yok. Yazdım bakalım cevap ne zaman gelecek

hocam kac dolara aldınız ve korgo da dahıl mı aldıgınız fıyata?

Biraz yüksek oldu cihaz $139 + $15 kargo verdim.
    Takip kodunu da bugün yoladılar. Bakalım belli olur bir kaç güne.

Chinagrabber' deki siparişimi de iptal ettirdim. Orada önce var dediler aldıktan sonrada IPS ekranda sorun oldu dediler. Ben ELF siparişimin olduğunu onda IPS ekran olmadığını söyledim. Bir kaç kez mesaj attım cevap vermediler. En son bugün tekrar mesaj attım. Bana verdikleri cevap ürünleri az az temin edip gönderiyoruz dediler. Bende en son Paypal' a şikayet edicem dediğimde para iadesi yaptılar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TsG

quote:

.

2.3.4 yüklesek sorunmu çıkar hala

tam olarak anlayamadım ama ses sorunundan bahsediyorsan tekrar 2.3.4 yükleyebilirsin. Cihazın için endişelenme, yazılımı tekrar tekrar yükleyebilirsin, yeter ki şarjı olsun...

• maalesef ainol elf siparişimi iptal ettim daha doğrusu değiştirdim 2-3 hafta daha beklemem gerektiğini söylediklerinde tepem attı. onda elite vi10 ile değiştirdim haftaya o da gönderilmezse tamamen iptal edeceğim
    bu pandawill adamı derviş yapar sabır taşı olsan bu kadar dayanamazsın
    bakmayın sinirimden gülüyorum 30 ocakta sipariş verdim bugün yarın,haftaya ,perşembeden önce ,3 gün içinde 3-5 gün sonra diye diye yalan attılar en sonunda içlerinde live chat'ta en doğrucu diye bilinen Ruzy'e denk geldim verdiği cevap 2-3 hafta olunca önce iptal ettim sonra onda vi10 elite önerince son 1 kez daha beklemeye karar verdim
    http://www.pandawill.com/onda-vi10-elite-version-tablet-pc-android-40-7-inch-hd-screen-8gb-1g-ram-hdmi-camera-p56358.html

• @baybars_

Sen yine iyi livechat yapabilmişsin. Ben onu da yapamadım. Sürekli mesaj attım. En son iade ettiler paramı. Sürekli bekleyin diyorlar.
    Pandawill ve Chinagrabber' dan iadelerimi aldım :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sanane72

Allah pandawill'i bildiği gibi yapsın. 1 aydır gönderecekler. "Please be patient" deyip duruyorlar. 2 gün önce live chatte Fisher diye biri ile görüştüm Adam, elimizde yok, dedi. Gelecek hafta gelebilir, diye geveledi, halbuki sitelerinde "in stock" görünüyor. Gerçi, merimobiles, chinagrabber da stokta diyor ancak attığım mesaja "stokta yok" dediler. Belli ki gelmeyecek. Mesaj attım az önce, paramı iade edin diye. Tabletburada sitesi ile görüştüm, en geç bir haftada kargoya veririz, biz farklı yollardan temin ediyoruz, diyor. Bir de böyle deneyelim.

tabletburadada ne kadar?

335 TL kargo dahil. Arada yaklaşık bir 50 TL oynuyor (Çin'den alsanız 280-290 TL civarı) Bence çok önemli değil, eğer dürüstseler.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.