Şimdi Ara

Ainol Novo 7 Elf - İnceleme, Paylaşım ve Destek (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.251
Cevap
4
Favori
85.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: baybars_

quote:

Orijinalden alıntı: bilalong

arkadaşlar pandawill'e iptal için mesaj attım onlarda işleme koymuşlar. şimdi ne yapmam paramın geri iadesi için işlem prosedürü ile ilgili bilgi verecek olan var mı?
    bu arada ödemeyi kredi kartı üzerinden yaptım, internette sürekli paypaldan bahsediyorlar.

bende bir pandawillzede olarak siparişimi iptal ettim bende kredi kartla yaptım(moneybookers) hemen moneybookers'tan iade olduğu maili geldi daha sonra 2-3 gün içinde de hesabına geliyor

sen şanslısın ben cuma günü iptal ettim ama hemen monerbookers den mesaj gelmedi bakalım pazartesi ne olacak.
  • pandawill de siparis durumu refunded gözüküyor mu ben live chat ten durum refunded gözükene kadar ayrılmadım live chat te ki elaman(fisher)iade ettigni gösteren ekran cıktısını gösterdi moneybookers dan üye girisi yapıp da kontrol edin
  • Arkadaşlar ben de yeni bir elf sahibi olarak aranıza katıldım. Cihaz arkadaşların söyledikleri gibi ICS 4.0.3 yüklü geliyor. Ben merimobiles ten aldım. Stok sıkıntısı mevcut. 09.02.2012 sipariş 24.02.2012 elimde. Cihazı ilk olarak rj45 aparatı ile kablolu nette denedim sorunsuz çalışıyor. Market olayını hallettim. Ben şuan bu sürümden memmunum ileride bir sorun olursa sürüm değiştiririm. şimdilik bu kadar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mc Clayn

Arkadaşlar ben de yeni bir elf sahibi olarak aranıza katıldım. Cihaz arkadaşların söyledikleri gibi ICS 4.0.3 yüklü geliyor. Ben merimobiles ten aldım. Stok sıkıntısı mevcut. 09.02.2012 sipariş 24.02.2012 elimde. Cihazı ilk olarak rj45 aparatı ile kablolu nette denedim sorunsuz çalışıyor. Market olayını hallettim. Ben şuan bu sürümden memmunum ileride bir sorun olursa sürüm değiştiririm. şimdilik bu kadar...

Bu RJ54-USB dönüştürücü aparatın fotoğrafı, markası modeli ve android sürücüleriyle nasıl yaptığınızı paylaşırsanız çok seviniriz.
  • abiler buununla facedeki oyunları nasıl oynarım.
    Videoları nasıl izlerim bi yardımcı olun çok acil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bu RJ54-USB dönüştürücü aparatın fotoğrafı, markası modeli ve android sürücüleriyle nasıl yaptığınızı paylaşırsanız çok seviniz.
    quote:

Elbette arkadaşlar marka üzerinde yazmıyor sanırım noname ainol novo 7 elf alırken farklı bir siteden sipariş vermiştim fotoğrafını da ekleyeceğim. bildiğiniz gibi cihaz 4.0.3 yüklü cihazı usb aparatına takınca ayarlardan etherhet seçeneğinden gördü ayrıca yazılım filan yüklemedim.
  • Arkadaşlar kusura bakmayın alıntıda hata oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: semihh95

abiler buununla facedeki oyunları nasıl oynarım.

Bilen varsa çok acil lütfen
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mc Clayn

Arkadaşlar ben de yeni bir elf sahibi olarak aranıza katıldım. Cihaz arkadaşların söyledikleri gibi ICS 4.0.3 yüklü geliyor. Ben merimobiles ten aldım. Stok sıkıntısı mevcut. 09.02.2012 sipariş 24.02.2012 elimde. Cihazı ilk olarak rj45 aparatı ile kablolu nette denedim sorunsuz çalışıyor. Market olayını hallettim. Ben şuan bu sürümden memmunum ileride bir sorun olursa sürüm değiştiririm. şimdilik bu kadar...

quote:

Bu RJ54-USB dönüştürücü aparatın fotoğrafı, markası modeli ve android sürücüleriyle nasıl yaptığınızı paylaşırsanız çok seviniriz.

Adaptörün resimlerini ekliyorum. Cihaz ayarıda tam olarak ayarlar>diger>ethernet>use ethernet seçenegine çek işaret koyarak aktif hale getirebilirsiniz.

Ainol Novo 7 Elf - İnceleme, Paylaşım ve Destek

Ainol Novo 7 Elf - İnceleme, Paylaşım ve Destek

• quote:

yarın tabletim gelecek geldiğinde yüklemek üzere oyunları nerden bulabilirim özellikle iyiki tableti almışım diyebileceğim oyunlar varmı?link pm alabilirim

Gameloft.com dana oyunlari begen blackmarket app den indir.
  • Geçen cuma ownta'dan sipariş ettiğim Elf'i hemen ertesi günü yollamışlardı. Paket pazartesi Türkiye'ye geldi. Bu cuma da geldi. Toplam 6 günde elime ulaşmış oldu yani. Pandawillden sonra ilaç oldu ownta. Resmen unutturdu.

Alete gelecek olursak 2.3.4 ve ecr 4.0.3'ü denedim. Malum 4.0.3 daha görsel. Ama performans olarak bir fark göremedim. Dokunmatik hassasiyeti ikisinde de aynı gibi geldi bana. Ancak içinden gelen sürüm gerçekten berbattı. Pil ömrü bakımından ise kıyaslayamadım ama sanki ECR ile pil daha hızlı azalıyordu. Şuan 2.3.4ü kulanıyorum. Tuşların kullanımı, arayüz, stabilite gibi sebeplerden ötürü. Ama pil ömürleri arasında fark yoksa eğer ECR ye geri dönmek birşey kaybettirmez. Pil ömrü ile ilgili tecrübesi olan arkadaşlar varsa bizi aydınlatırsa güzel olur.

2.5" harddisk için usb çıkışın gücü yetmiyor. Adaptörden gücünü alan 3.5" harici diski sorunsuz çalıştırdı. İçinden gelen Film Oynatıcı (2160P adındaki) 720P, 1080P, BRRip, HDRip, MKV formatları takılmadan oynatıyor. Yalnız türkçe altyazılarda sorun oluyor. Bunu çözmenin iki yolu var. Altyazı dosyasının kodlamasını utf-8 olarak kaydetmek yada mVideoPlayer kullanmak

• Cihaz 1TB 2.5 inch WD yi sorunsuz olarak goruyor ve calistiriyor..

Ayrica ECR versiyonda ayarlar bolumunde bluetooth u ac dedigimde alet kilitlendi. acilmadi. Sanirim durmadan aletin kendi icinde bluetooth hardware i ariyor ve kisir donguye giriyor. O yuzden bluetooth u ac yapmamanizi tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selotus5 -- 26 Şubat 2012; 11:25:34 >
  • Mc Clayn kardes,

Bu adaptor sadece usbyi ethernet giris yerine mi ceviriyor yoksa baska bir ozelligimi var?
  • quote:

quote:

semih dolphin hd tarayıcıyı yükleyip facebook un kendi sitesine girmeyi bir dene. bende telefonda internetten oynanan falsh oyunları oynayamıyordum kendi tarayıcısıyla dolphin browserla deneyince açıldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nstn

Geçen cuma ownta'dan sipariş ettiğim Elf'i hemen ertesi günü yollamışlardı. Paket pazartesi Türkiye'ye geldi. Bu cuma da geldi. Toplam 6 günde elime ulaşmış oldu yani. Pandawillden sonra ilaç oldu ownta. Resmen unutturdu.

Alete gelecek olursak 2.3.4 ve ecr 4.0.3'ü denedim. Malum 4.0.3 daha görsel. Ama performans olarak bir fark göremedim. Dokunmatik hassasiyeti ikisinde de aynı gibi geldi bana. Ancak içinden gelen sürüm gerçekten berbattı. Pil ömrü bakımından ise kıyaslayamadım ama sanki ECR ile pil daha hızlı azalıyordu. Şuan 2.3.4ü kulanıyorum. Tuşların kullanımı, arayüz, stabilite gibi sebeplerden ötürü. Ama pil ömürleri arasında fark yoksa eğer ECR ye geri dönmek birşey kaybettirmez. Pil ömrü ile ilgili tecrübesi olan arkadaşlar varsa bizi aydınlatırsa güzel olur.

2.5" harddisk için usb çıkışın gücü yetmiyor. Adaptörden gücünü alan 3.5" harici diski sorunsuz çalıştırdı. İçinden gelen Film Oynatıcı (2160P adındaki) 720P, 1080P, BRRip, HDRip, MKV formatları takılmadan oynatıyor. Yalnız türkçe altyazılarda sorun oluyor. Bunu çözmenin iki yolu var. Altyazı dosyasının kodlamasını utf-8 olarak kaydetmek yada mVideoPlayer kullanmak

2.5'' hariciyi bendede çalıştırdı bendede ecr yüklü sürekli yanıt vermedi gibi birşey diyor şimdi 2.3.4 yüklüycem bakalım yükleyebilcemmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: miyankizu

quote:

quote:

semih dolphin hd tarayıcıyı yükleyip facebook un kendi sitesine girmeyi bir dene. bende telefonda internetten oynanan falsh oyunları oynayamıyordum kendi tarayıcısıyla dolphin browserla deneyince açıldı.

okadar flash 10.3 felan standart deyip dolphin tarayıcısına kalmamız normal mi? Tarayıcısı ne olursa olsun çalıştırması gerekmezmi? Bu ipad2de flash olmamasına rağmen özel tek bir tarayıcı ile bu işi çözmesine benziyor ozaman, yani ipaddeki gibi normalde flash desteği yok bu cihazların!?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: krAlexlesonsuza

quote:

Orijinalden alıntı: miyankizu

quote:

quote:

okadar flash 10.3 felan standart deyip dolphin tarayıcısına kalmamız normal mi? Tarayıcısı ne olursa olsun çalıştırması gerekmezmi? Bu ipad2de flash olmamasına rağmen özel tek bir tarayıcı ile bu işi çözmesine benziyor ozaman, yani ipaddeki gibi normalde flash desteği yok bu cihazların!?

Ben bubu root edemedim nasilnyapiliyor en kolay acil yardim pm bekliyorum..

• quote:

Yüzbaşı

Mc Clayn kardes,

Bu adaptor sadece usbyi ethernet giris yerine mi ceviriyor yoksa baska bir ozelligimi var?

Adaptörün başka bir özelliği yok usb girişini ethernet girişine çeviriyor ancak özelliklerinde tak kullan ve xp, w7 ve linux işletim sistemini desteklemesi sanırım yetiyor..
  • Arkadaşlar, marketten flash player indirip kurdum ancak ne yaptımsa flash içerikli sitelerdeki videoları oynatmıyor.. Birkaç farklı tarayıcı da kullandım ama yok biraz araştırdım kimisi benim çalışıyor diyor kimisi çalışmıyor diyor... bu konuda bilgisi olan varsa paylaşalım...
  • Arkadaşlar Aurora kullanan var mı??? Arada dağlar kadar fark var mı???? Bilgi verebilecek misiniz???
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.