Şimdi Ara

Ainol Novo 7 Elf - İnceleme, Paylaşım ve Destek (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.251
Cevap
4
Favori
85.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: krAlexlesonsuza

quote:

Orijinalden alıntı: miyankizu

quote:

Orijinalden alıntı: semihh95

quote:

Orijinalden alıntı: semihh95

abiler buununla facedeki oyunları nasıl oynarım.
    Videoları nasıl izlerim bi yardımcı olun çok acil.

Bilen varsa çok acil lütfen

semih dolphin hd tarayıcıyı yükleyip facebook un kendi sitesine girmeyi bir dene. bende telefonda internetten oynanan falsh oyunları oynayamıyordum kendi tarayıcısıyla dolphin browserla deneyince açıldı.

okadar flash 10.3 felan standart deyip dolphin tarayıcısına kalmamız normal mi? Tarayıcısı ne olursa olsun çalıştırması gerekmezmi? Bu ipad2de flash olmamasına rağmen özel tek bir tarayıcı ile bu işi çözmesine benziyor ozaman, yani ipaddeki gibi normalde flash desteği yok bu cihazların!?

Flash desteği var ama sanırım ROM ile uyumsuzluk sebebiyle sorunlar çıkıyor. iPad ile flash sitelere ancak puffin gibi tarayıcılar üzerinden giriliyor (kendi sunucusundan video formatını dönüştürüp gösteren) ancak bunda öyle bir durum söz konusu değil.

@semihh95
    Essential Clean ROM v.4 yüklersen otomatik rootlu geliyor.

• 2.3.4 yükled,m telefon gibi flasına bakıyımda 4.0.3 essential yüklüycem heralde acaba sizdede yanıt vermiyor hatası veriyormu4.0.3v4 clean rom da acil cevap abiler
  • flash 11 güncelledim sorunsuz ddizi ve face videolarını açtı ama görüntü sıfır o yüzden 4.0.3 e dönüyorum 4.0.3 te sorunla karşılaşmam inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihburak95

Arkadaşlar Aurora kullanan var mı??? Arada dağlar kadar fark var mı???? Bilgi verebilecek misiniz???

Bi ekran farkı var. Onun haricinde hiç bir fark yok donanım olarak aynılar. Aurora ips yani ipad 2 ekranı kullanıyor elf ile arasındaki tek fark bu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cool Boy -- 26 Şubat 2012; 17:03:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cool Boy

quote:

Arkadaşlar Aurora kullanan var mı??? Arada dağlar kadar fark var mı???? Bilgi verebilecek misiniz???

Bi ekran farkı var. Onun haricinde hiç bir fark yok donanım olarak aynılar. Aurora ips yani ipad 2 ekranı kullanıyor elf ile arasındaki tek fark bu..

Bunun Ekran ile ilgili olduğunu zaten biliyordum... Kişisel olarak deneyen var mı diyorum... MEsela bir İphone görüntüsünün hiç mi yanından geçmiyor yoksa arada çok fark yok mu???

Tableti genel olarak film için kullanacağım... Ve tabi ki de Angy birds için... Genelde tek kişi olarak bakacağım... Sıkıntı olur mu???

VE tabletburada.co da aralarında 65 Tl fark var... Değer mi bu ekran için???

Şİmdiden teşekkürler...

• quote:

quote:

quote:

Bunun Ekran ile ilgili olduğunu zaten biliyordum... Kişisel olarak deneyen var mı diyorum... MEsela bir İphone görüntüsünün hiç mi yanından geçmiyor yoksa arada çok fark yok mu???

Tableti genel olarak film için kullanacağım... Ve tabi ki de Angy birds için... Genelde tek kişi olarak bakacağım... Sıkıntı olur mu???

Şİmdiden teşekkürler...

Aurora tablet kullanıcıları konusuna yazmış olsaydınız daha sağlıklı olurdu aslında.... Sonuçta çin malı olduğu için ipad 2 ile ekran kalitelerinin aynı olduğunu ben şahsen sanmıyorum yine de. Bir kaç film seyretttim elf modelinde film kalitesi gayet iyi. Angry Birds oyununuda denedim. Ekran yeterli hiç kasma takılma yok. Ancak yine de tercih sizin tabi. Hangi cihaza aklınız yattı ise onu alın derim..

• quote:

quote:

quote:

Şİmdiden teşekkürler...

ekren dışında boyutlar da farklı aurora daha ince
    ekran kıyaslamasını aşağıdaki linkten görebilirsiniz
    http://gadgetfreakz.co.uk/tablet-pc/ainol-novo-7-aurora-android-4-0-7-ips-tablet.html
    her nekadar karşılaştırma advanced ve aurora için yapılsa da en azından fikir verir(ben aurora'nın öne çıkması için ekran ayarlarıyla oynandığını düşünüyorum)

ben daha önce pandawill'de elf siparişi vermiştim 25 gün beklememe rağmen hala gönderilmeyince iptal ettim ve aliexpress'den aurora siparişi verdim
    eğer axess kartınız varsa şuan axess kampanyası var %10 chip para veriyor
    ama elf'de gayet iyi ve işinizi görür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baybars_ -- 26 Şubat 2012; 20:28:44 >

• 4.0.3 clean romyukledim markeyten flash player yukledim ama ayar sayfasinsomsiyah kaliyor bunun puf noktasi varmis bri bana anlatabilirmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mc Clayn

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mc Clayn

Arkadaşlar ben de yeni bir elf sahibi olarak aranıza katıldım. Cihaz arkadaşların söyledikleri gibi ICS 4.0.3 yüklü geliyor. Ben merimobiles ten aldım. Stok sıkıntısı mevcut. 09.02.2012 sipariş 24.02.2012 elimde. Cihazı ilk olarak rj45 aparatı ile kablolu nette denedim sorunsuz çalışıyor. Market olayını hallettim. Ben şuan bu sürümden memmunum ileride bir sorun olursa sürüm değiştiririm. şimdilik bu kadar...

quote:

Bu RJ54-USB dönüştürücü aparatın fotoğrafı, markası modeli ve android sürücüleriyle nasıl yaptığınızı paylaşırsanız çok seviniriz.

Adaptörün resimlerini ekliyorum. Cihaz ayarıda tam olarak ayarlar>diger>ethernet>use ethernet seçenegine çek işaret koyarak aktif hale getirebilirsiniz.

Ainol Novo 7 Elf - İnceleme, Paylaşım ve Destek

Ainol Novo 7 Elf - İnceleme, Paylaşım ve Destek

İlgin için teşekkür ediyorum uğraşıp fotoğraf da koymuşsun sağolasın.

Çinlilerin kutu içeriğinde OTG Cable dedikleri zavazingo bumu yoksa?

• arkadaşlar, wallpaper konusunu halletmiş olanınız var mı?

1024*600 wallpaper yüklüyorum ama wallpaper olarak ayarla dediğimde crop (kırp) seçeneği çıkıyor. Onda da sadece bir bölümünü ayarlayabiliyorum.
    Resmi komple kırpmadan wallpaper yapma seçeneğimiz var mıdır acaba?
  • Arkadaşlar, slatedroid forumundan birkaç Çinli üyenin Ainol'dan edindiği bilgilere göre bu hafta içinde aurora/elf için yeni bir ICS güncellemesi çıkacakmış. Önemli değişiklikler şöyle;
    * ARM, sonunda Mali400 için ICS driver'ını yayınlamış ve bu driver yeni ROM'a entegre edilmiş. Dolayısıyla donanımsal hızlandırma çok daha etkin çalışacak. Testlere göre %10-%30 gibi bir performans artışı yakalanmış, skorlar şöyle,
    - AnTuTu IO skoru 245 -> 315 (İlk değer mevcut ICS 4.0.3, ikinci skor gelecek olan ICS'e ait),
    - Quadrant: 1690 -> 2290
    - Vellamo (web browsing tests): 509-> 622
    - NenaMark 1: 37.4 -> 47.0
    - NenaMark 2: 19.7 -> 21.2
    - GPU Bench: 33496/24743 -> 37579/30529
    .
    * Tam ekran video oynatırken toolbar' ın kaybolması sağlanmış,
    * standart browser'a flash desteği gelmiş,
    * vs...
    .
    LINK
    .
    Yazılımın bu hafta aurora için çıkacağı belirtilmiş, "Aurora = Elf + IPS" olduğuna göre bizim cihazlar için de yayınlanacağını düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TsG -- 27 Şubat 2012; 9:03:27 >

• Bu aralar bu tableri almak istiyorum nereden almamı önerirsiniz stok,kargolama süresi,sorunsuzluk bakımından ???
  • ilk mesajdaki ecrnrom yukledimbyalniz marketten flash indirdim flash acmiyor flash settingse tikliyorum ama siyah birekran açiliyor acil yardim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mekanikizm

Bu aralar bu tableri almak istiyorum nereden almamı önerirsiniz stok,kargolama süresi,sorunsuzluk bakımından ???

Ben tablet burada.com üzerinden aldım. Yaklaşık 20 gün sonra felan elime ulaştı..
  • Arkadaşlar Tabletburada.com da aurora ya da Elf modelinden hangisi elinde biliyor musunuz???

Adamların elinde ise Elf ya da aurora alacağım oradan... Yok elinde değilse Bana kısa sürede gönderilecek Çin sitesi önerir misiniz???

Ya da Türkiye de bunu satan başka site var mı???

Son olarak arkadaşlar bu gün itibariyle dersaneye %100 indirim kazanmışım Allah'a şükür... Ödül olarak aldıracağım bir tablet... Bu tabletburada.com da elf ya da aurora yoksa iş götürür başka bir tablet önerir misiniz???

Saygılarımla...
  • ben sordum
    Stokta Aurora ve Advanced 2 (Elf in 512mb ram lı olanı) var dediler
    Gelmesi 10-15 gun bulur dediler anlamadım

Turkiyede ufakta olsa bir depoları olsa istanbul da mesela ordan dagıtsalar neyse ben 20 gun bekledikten sonra her yerden bulurum

Yurtddışından farklı zamanlarda parti halinde (10-15 tablet) getirtenler var vergisini verip onlarla iletisime gectim mart başı dediler bana
  • quote:

Arkadaşlar Tabletburada.com da aurora ya da Elf modelinden hangisi elinde biliyor musunuz???

Adamların elinde ise Elf ya da aurora alacağım oradan... Yok elinde değilse Bana kısa sürede gönderilecek Çin sitesi önerir misiniz???

Son olarak arkadaşlar bu gün itibariyle dersaneye %100 indirim kazanmışım Allah'a şükür... Ödül olarak aldıracağım bir tablet... Bu tabletburada.com da elf ya da aurora yoksa iş götürür başka bir tablet önerir misiniz???

Saygılarımla...

Tabletburada.com'da elf modeli stoklarında gözüküyor ancak yine de müşteri hizmetlerine mail atıp bilgi alabilirsiniz. Daha hemen dönüş yapıyorlar. Müşteri hizmetleri gerçekten çok ilgili. Kitap okumak, internet, film, ders için kullanacaksınız bence elf ideal bir tablet. Yine de aurora modelini araştırmanız da fayda var..

• quote:

quote:

Arkadaşlar Tabletburada.com da aurora ya da Elf modelinden hangisi elinde biliyor musunuz???

Saygılarımla...

Tabletburada.com'da elf modeli stoklarında gözüküyor ancak yine de müşteri hizmetlerine mail atıp bilgi alabilirsiniz. Daha hemen dönüş yapıyorlar. Müşteri hizmetleri gerçekten çok ilgili. Kitap okumak, internet, film, ders için kullanacaksınız bence elf ideal bir tablet. Yine de aurora modelini araştırmanız da fayda var..

İyi, hoş site de Hong Kong merkezli olmasına rağmen 145 dolarlık Novo 7 Elf'i 335 TL+6,5 TL kargo=341,5 TL'ye satıyorlar. Bu da yaklaşık 190 Dolar ediyor. Arada 45 dolar yani 80 liraya yakın fark var.

Bu arada ben de pandawill'den paramı geri aldım. 1,5 ay olmuştu sipariş vereli. Bugün yarın derken oyalayıp durdular. Şimdi güvenilir ve hızlı bir site var mı diye bakıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanane72 -- 28 Şubat 2012; 11:20:56 >

• bende aliexpress teki satıcı için şikayet açtım paramı iade alınca gidip ramos6hd siparişi vereceğim başka türlü olmayacak elfleri beklerken ömür geçti
  • quote:

Orijinalden alıntı: wortexxx

Arkadaşlar bu tableti geçtiğimiz hafta sonundan beri kullanıyorum Android Market yüklemenin yöntemini anlatayım bende bu yöntemle yaptım. Yöntem slatedroid.com sitesinin forumundan alınmıştır.

Öncelikle bu bir script yani ROM değişikliği yapmıyor. Mevcut ROM üzerinde değişiklik yapıyor. Tablet ilk geldiğinde içerisinde Andorid ICS 4.0.3 yüklü oluyor. Yani bu script 4.0.3 için geçerli. İsterseniz 2.3 Gingerbread ROM yada Essential Clean ROM ile de markete erişimi açabilirsiniz.

Edit: Eğer tabletinizde 4.0.1 yüklü ise 5. adımda verilen build.prop dosyası değişikliğini yapmanız gerekmiyor. Tabletinizi PC ye bağlayarak 6. adımda verilen işlemler sonrası hata almadan işlem tamamlanmış olacak. (@ncnc ye teşekkürler)

1. Cihazınızın şarjının tam olduğundan emin olun.

2. Cihazı usb kablosu ile bilgisayarınıza bağlayın.

3. Normalde bilgisayarın tabletinizi tanıması gerekir ama tanımadıysa http://junefabrics.com/android/download.php adresinden bilgisayarınıza uygun olanı indirin ve programı kurarken "other device" seçerek tableti pc ye bağlayın. Tabletin ayarlarından "Usb hata ayıklaması" açık olsun.

4. Tabletin USB Sürücüleri yüklendikten sonra http://www.mediafire.com/?w6qsna4t3egdixe adresinden scriptimizi indiriyoruz (24.77 MB). Sonrasında zipli dosyayı bir klasöre çıkarıyoruz.

5. http://www.mediafire.com/?76a2v2ccrsahab8 adresinden build.prop adlı 2.42 KB lık dosyamızı indirip daha önce açmış olduğumuz zipli klasörde bulunan ICS kasöründeki b1 ve b2 içerisinde bulunan build.prop adlı iki dosyayı bu indirdiğimiz ile değiştiriyoruz.

6. fullmarket.bat adlı dosyayı çift tıklıyoruz. "devam etmek için bir tuşa basın" diyecek, sonrasında işlem başlayacak. yaklaşık 1 dk sonra size tabletin çözünürlüğünü soracak, 1 e basıp onaylıyoruz. bu işlemde bittikten sonra "uygulama yükleyeyimmi" diye soracak "N" deyip işlemi bitiriyoruz. herhangi bir tuşa bastığınızda tabletiniz yeniden başlayacak. bu sırada USB kablosunu çıkarabilirsiniz. yeniden başlaması biraz zaman alabilir.

7. Tabletimiz açıldığında ekranda peş peşe bazı hatalar verecektir "android.process.acore durdu" gibi. bunu engellemek için ayarlar>yedekleme ve sıfırlama> fabrika ayarlarına dön diyoruz ve tablet yeniden başlıyor. (bu işlem bütün kişisel verilerinizi silecektir) tekrar açıldığında iki seçenek çıkacak biz "Setup Wizard" ı seçeceğiz. Bundan sonrası için wi-fi bağlantısı gerekecek, mevcut gmail hesabınızı kullanarak yada yeni hesap alarak işlemi bitiriyoruz.

Bu script ile;
    *Android Market'e tam erişim sağlıyoruz. (normalde çıkamayan uygulamalara da erişilebilecek Skype, launcher pro gibi)
    *Google hizmetleri eklenecek. (Haritalar, Sesli Arama gibi )
    *Wi-Fi de bazı geliştirmeler
    *Dokunmatikte iyileştirmeler
    *Arayüzü GPU ile çalıştırır
    *Jpeg kalitesi %100 e çıkar
    *Fotoğraf/Video kalitesi artar
    *Oyunlar tabletimizi SGS2 imiş gibi algılar ve rahatlıkla çalışır.

2.3.4 yüklü bende ama 32 bit 64 bit 2 pcde denedm ikisindede aygıt bulunamadı diye hata verdi driver yükleme programındaki other devicesi deniyip yapıyorum oda aygıt bulunamadı diyor acil yardım olmazsa bi abimiz teamviewerle bağlanıp yardımcı olsa

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.