Şimdi Ara

Ainol Novo 7 Elf - İnceleme, Paylaşım ve Destek (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.251
Cevap
4
Favori
85.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sanane72

quote:

Orijinalden alıntı: semihh95

quote:

Orijinalden alıntı: sanane72

Allah pandawill'i bildiği gibi yapsın. 1 aydır gönderecekler. "Please be patient" deyip duruyorlar. 2 gün önce live chatte Fisher diye biri ile görüştüm Adam, elimizde yok, dedi. Gelecek hafta gelebilir, diye geveledi, halbuki sitelerinde "in stock" görünüyor. Gerçi, merimobiles, chinagrabber da stokta diyor ancak attığım mesaja "stokta yok" dediler. Belli ki gelmeyecek. Mesaj attım az önce, paramı iade edin diye. Tabletburada sitesi ile görüştüm, en geç bir haftada kargoya veririz, biz farklı yollardan temin ediyoruz, diyor. Bir de böyle deneyelim.

tabletburadada ne kadar?

335 TL kargo dahil. Arada yaklaşık bir 50 TL oynuyor (Çin'den alsanız 280-290 TL civarı) Bence çok önemli değil, eğer dürüstseler.

onlarda pandawill gibi çinden gönderim sadece tr çeviri yapılmış bir site

• Merhaba,

Su an arkadasım essentıal clean rom (ECR) kullanıyor ben de 2.3.4 gıngerbread kullanıyorum... 2 gunluk bir kıyaslamaya göre:

* Gıngerbread da dokunmatik biraz daha geç açılıyor, ECR da daha hassas ve geçiş hızlı
    * Görüntü kalitesi olarak ECR nin ara yüzü daha güzel ama diğer uygulama, video, müzik kalitesinde fark yok
    * ECR yüklendiğinde menü ve home tuşu (cihazın üstündeki) ses tuşlarına dönüşüyor. Böyle olunca da bazı uygulamalarda home ve menü tuşu görünmediği için problem olabiliyor. mesela file browser da yeni klasör oluşturmanız için gereken menü tuşuna basamıyorsunuz.(ya da biz yolunu bilmiyoruz)
    * ECR de market 3.0 yüklü geliyor, GB de 2.3. yüklü her ikisi de güzelce kullanılabiliyor. Ancak GB de ben marketi 3.0 a yükseltemedim. Ne yaptıysam olmadı. Bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim.
    * ECR de bazı uygulamalar çalışmadı, örneğin mobi comic reader GB de çalışıyor ancak ECR de çakışmadı.
    * Batarya ömürlerinde pek bir fark hissedemedik.
    * ECR deki klavye büyük ve kullanışlı, Gb de ise çok ufak. ayarlanabiliyormu bilemiyorum. Bunu da paylaşırsanız sevinirim.
    * ECR çince karakterlerden arındırılmış ama sanırım çok da etkisi yok..
    * ECR Flashplayeri calistirmiyor...
    * Youtube videolarını ikisi de sorunsuz oynatıyor...

Kullanmaya devam ediyoruz. İzlenimleri yazmaya devam edecegim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selotus5 -- 29 Şubat 2012; 9:01:52 >

• yarın tabletim gelecek geldiğinde yüklemek üzere oyunları nerden bulabilirim özellikle iyiki tableti almışım diyebileceğim oyunlar varmı?link pm alabilirim
  • ben de tabletburada.com dan almayı düşünüyorum... Bu site güvenilir mi???
    Ayrıca Genel olarak bu 2.3.4 sürümü tutarlı mı??? Ve paylaşılan linkteki türkçe mi???

Teşekkürler...
  • quote:

yarın tabletim gelecek geldiğinde yüklemek üzere oyunları nerden bulabilirim özellikle iyiki tableti almışım diyebileceğim oyunlar varmı?link pm alabilirim

sitenin adini vermek yasak mi bilmiyorum ama yazmis olayim m-a-x-i-c-e-p :) bu arada yasakmis o yuzden duzeltme yaptim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miyankizu -- 25 Şubat 2012; 0:01:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihburak95

ben de tabletburada.com dan almayı düşünüyorum... Bu site güvenilir mi???
    Ayrıca Genel olarak bu 2.3.4 sürümü tutarlı mı??? Ve paylaşılan linkteki türkçe mi???

Teşekkürler...

Güvenilirdir. Ben aldım. 2 gün önce elime ulaştı. 4.0.1 sürümü ile geliyor. Türçe desteği mevcut. 4.0 sürümünden pek memnun kalmadım. Ancak 4.3 sürümünüde bir denemek istiyorum. 2.3.4 sürümü türkçedir. Gayet stabil ve hızlı.
  • quote:

Teşekkürler...

Her oyun ve uygulama ne yazık ki çalışmıyor. Özellikle hd gameloft oyunlarının çoğunu çalıştıramadım. Donanımınız ile uyumlu değildir diyor.

Denemiş olduğum oyunlar:

Tintin,Gta3,Modern Kombat2-3,nova,lets golf,BIA2,BFBC2

Bir tek kaliteli real racing 2 adlı oyunu çalıştırabildim. Ancak basit ateri tarzı oyunlar sorunsuz çalışıyor..
  • Arkadaşlar Çince yada başka bir dilde menüyü Türkçe'ye çevirmek için videolu anlatım koyabilir misiniz?

Hiç android kullanmadım o yüzden deneyerek bulma şansım yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cool Boy

quote:

Teşekkürler...

Her oyun ve uygulama ne yazık ki çalışmıyor. Özellikle hd gameloft oyunlarının çoğunu çalıştıramadım. Donanımınız ile uyumlu değildir diyor.

Denemiş olduğum oyunlar:

Bir tek kaliteli real racing 2 adlı oyunu çalıştırabildim. Ancak basit ateri tarzı oyunlar sorunsuz çalışıyor..

Bazilari belli telefonlar icin uretiliyor oyunlr ornegin fifa 2012 sadece sony experia icin buldum yabanci sitelerdede ayni seleri soluolar samsung s2 dede calismiomus.

• quote:

quote:

Teşekkürler...

Denemiş olduğum oyunlar:

Bu donanım ile nasıl uyunlu olamaz ki???

İçinde 1.2 Ghz A8 ve Mali 400 var.. Sonuçta bütün oyunları açabilmesi gerekmiyor mu???

Bir de 2,3,4 ile denediniz mi??? Belki 4.0 dan kaynaklanan bir problem vardır???

Son olarak da 4.0.3 (4.XX in son sürümünde) mesela 2.3.4 te oynanan tüm oyunlar oynanabiliyor mu???

Şimdiden teşekkürler...

• Tabletim ulaşti cok guzele benziyor bakalim bol resim cekmeye calistim
  • quote:

Tabletim ulaşti cok guzele benziyor bakalim bol resim cekmeye calistim

Hayırlı olsun güle güle kullanın.

Nerden aldınız, kaç günde geldi, kargoyu hangi yöntem seçtiniz ?

Bir de bu cihazın eksikliklerinden ve sorunlarından bahsedebilecek biri var mı?
  • Owntadan hala cevap gelmedi , adamlar detaylı resimleri istedi yolladım ama tık yok. Paypala itiraz etsem sıkıntı yaşarmıyım satıcıyla felan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mekanikizm

quote:

Tabletim ulaşti cok guzele benziyor bakalim bol resim cekmeye calistim

Hayırlı olsun güle güle kullanın.

Nerden aldınız, kaç günde geldi, kargoyu hangi yöntem seçtiniz ?

Bir de bu cihazın eksikliklerinden ve sorunlarından bahsedebilecek biri var mı?

ben forumdan aldım o arkdaş owntadan aldı kısa sürede gelmiş dün ona bugun bana ulaştı .öneri programlarınızı bekliyorum
  • faceden falan çanak okeye nasıl girebilirim ayarmı yapmam lazım
    birde mesela marketten birşey indiriyorum yukarıdaki kapatma tuşuna birkez basınca indirme devam edermi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semihh95 -- 25 Şubat 2012; 14:30:28 >
  • arkadaşlar pandawill'e iptal için mesaj attım onlarda işleme koymuşlar. şimdi ne yapmam paramın geri iadesi için işlem prosedürü ile ilgili bilgi verecek olan var mı?
    bu arada ödemeyi kredi kartı üzerinden yaptım, internette sürekli paypaldan bahsediyorlar.
  • bekle haftaiçi paran hesabına döner
  • teşekürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilalong

arkadaşlar pandawill'e iptal için mesaj attım onlarda işleme koymuşlar. şimdi ne yapmam paramın geri iadesi için işlem prosedürü ile ilgili bilgi verecek olan var mı?
    bu arada ödemeyi kredi kartı üzerinden yaptım, internette sürekli paypaldan bahsediyorlar.

bende bir pandawillzede olarak siparişimi iptal ettim bende kredi kartla yaptım(moneybookers) hemen moneybookers'tan iade olduğu maili geldi daha sonra 2-3 gün içinde de hesabına geliyor
  • quote:

quote:

quote:

Teşekkürler...

Denemiş olduğum oyunlar:

Bu donanım ile nasıl uyunlu olamaz ki???

İçinde 1.2 Ghz A8 ve Mali 400 var.. Sonuçta bütün oyunları açabilmesi gerekmiyor mu???

Bir de 2,3,4 ile denediniz mi??? Belki 4.0 dan kaynaklanan bir problem vardır???

Son olarak da 4.0.3 (4.XX in son sürümünde) mesela 2.3.4 te oynanan tüm oyunlar oynanabiliyor mu???

Şimdiden teşekkürler...

Tableti aldığım gün zaten 2.3.4 sürümünü yüklemiştim. Oyunları 2.3.4 sürümünde test ettim. Bir çoğu ne yazık ki dediğim gibi çalışmıyor. Bende anlamadım gitti..

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.