Şimdi Ara

Ainol Novo 7 Elf - İnceleme, Paylaşım ve Destek (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.251
Cevap
4
Favori
85.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: semihh95

videodaki programin ismi ne

Touch Test
  • Bu tableti en uygun nereden alabiliriz? Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wortexxx

quote:

videodaki programin ismi ne

Touch Test

dev tools la denedm sıkınıtı yok hiç bir yernde. 5 parmakta sknntsz algıladı
  • Arkadaşlar, söylentiler doğru çıktı ve hafta bitmeden resmi yeni versiyon 4.0.3 duyuruldu. 02.03.2012 tarihli yeni yazılım 2 versiyonda hazırlanmış: Standart tuşlu ve ses tuşlu. İstediğinizi yükleyebilirsiniz. Yeni versiyonun getirdiklerini 1. mesaja ekledim. Market yüklü geliyor (Full değil, market cihazımızı Elf olarak görüyor) ve root edilmemiş.
    .
    Tabi hemen bir ECR versiyonu da yayınlandı (v.5.0.1), çince uygulamaları istemeyenler ve daha önceki ECR deneyimini bilenler için. Yeni ECR sürümünü de ilk mesajda paylaştım.
    .
    Tahiminimce uzunca bir süre yeni yazılım çıkmayacaktır, yeni yazılımlar hayırlı olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TsG

Arkadaşlar, söylentiler doğru çıktı ve hafta bitmeden resmi yeni versiyon 4.0.3 duyuruldu. 02.03.2012 tarihli yeni yazılım 2 versiyonda hazırlanmış: Standart tuşlu ve ses tuşlu. İstediğinizi yükleyebilirsiniz. Yeni versiyonun getirdiklerini 1. mesaja ekledim. Market yüklü geliyor (Full değil, market cihazımızı Elf olarak görüyor) ve root edilmemiş.
    .
    Tabi hemen bir ECR versiyonu da yayınlandı (v.5.0.1), çince uygulamaları istemeyenler ve daha önceki ECR deneyimini bilenler için. Yeni ECR sürümünü de ilk mesajda paylaştım.
    .
    Tahiminimce uzunca bir süre yeni yazılım çıkmayacaktır, yeni yazılımlar hayırlı olsun...

deneyenlerden yorumlari bekliyrum birde ben uygulamalri bdirek yeni roma aktarmak icin ne yapabilirim.

• ECR 5.0.1 yukledim, sunu soyleyeyim, bekledigimize degmis. Gercekten tepkiler en iyi surum oldugunu kanitliyor. Dokunmatik hassasiyeti super, fruit ninja ile denedim yine, 2.3.4 den bile daha hizli ve akici. Cihazin gercek performansini ortaya cikaran bir yazilim olmus. Siddetle tavsiye ederim....
  • quote:

ECR 5.0.1 yukledim, sunu soyleyeyim, bekledigimize degmis. Gercekten tepkiler en iyi surum oldugunu kanitliyor. Dokunmatik hassasiyeti super, fruit ninja ile denedim yine, 2.3.4 den bile daha hizli ve akici. Cihazin gercek performansini ortaya cikaran bir yazilim olmus. Siddetle tavsiye ederim....

flash varmi birde market cihazi ne olarak goruyor
  • quote:

ECR 5.0.1 yukledim, sunu soyleyeyim, bekledigimize degmis. Gercekten tepkiler en iyi surum oldugunu kanitliyor. Dokunmatik hassasiyeti super, fruit ninja ile denedim yine, 2.3.4 den bile daha hizli ve akici. Cihazin gercek performansini ortaya cikaran bir yazilim olmus. Siddetle tavsiye ederim....

selamlar, yeni sürümde geçişlerde hesap tanımlama vb. işlemleri tekrardan yapmamak, tekrar uygulama yüklememek için ne yapmak gerekiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wortexxx

quote:

selamlar, yeni sürümde geçişlerde hesap tanımlama vb. işlemleri tekrardan yapmamak, tekrar uygulama yüklememek için ne yapmak gerekiyor?

+1
  • format islemi yerine upgrade secilerek veriler silinmeden guncelleme yapilabiliyormus ama hic denemedim.
    flash var, 1. mesajda nelerin guncellendigini ve yeni yazilimin neler getirdigini okuyabilirsiniz.
    ECR v5.0.1 daki market onceki ECR versiyonlarinda oldugu gibi galaxy tab olarak goruyor:GT-P6210
  • quote:

format islemi yerine upgrade secilerek veriler silinmeden guncelleme yapilabiliyormus ama hic denemedim.
    flash var, 1. mesajda nelerin guncellendigini ve yeni yazilimin neler getirdigini okuyabilirsiniz.
    ECR v5.0.1 daki market onceki ECR versiyonlarinda oldugu gibi galaxy tab olarak goruyor:GT-P6210

ECR v5.0.1'e upgrade yaparak geçmek istedim ama yüklemede % 18 de durdu kaldı ilerlemedi. Mecburen formatla yüklemek zorunda kaldım.

Bu arada eski uygulamalarınızı şu şekilde backup yapabilirsiniz:
    1. ES File explorer ile mevcut uygulamalarınızı backup yapın. (dosyalarınız internal sd de backup klasörünün altına gidiyor)
    2. Internal sd karttaki backup klasörünüzü external sd ye yada usb stick e kopyalayınız.
    3. Format ve upgrade yaptıktan sonra uygulamalarınızı tekrar yedeklediğiniz backup dosyasından kurabilirsiniz.

Bunun yanında kullandığım kadarıyla ECR 5.0.1 sanki daha yavaş gibi geldi. Özellikle intenet bağlantısı eski versiyona göre sanki daha yavaş gibi.(Hem download da hemde normal gezinmede. Dolphini de denedim browserı da)
    Pil ömründe bir değişiklik hissetmedim ama aletin daha fazla ısındığını farkettim. Sonuç olarak bir önceki versiyon sanki daha iyi gibi.

Bu arada ara sıra "maalesef müzik durdu" diye bir uyarı alıyorum. Bu neden kaynaklanıyor olabilir acaba?

• Arkadaşlar ben elf tabletimi şehirdışına kardeşime gönderdim. Aurora modeli düşünüyorum kendime ancak 1.mesajdaki yazılımlar sadece elf modeli için mi geçerli acaba? Aurora içinde kullanabilir miyim bilgilendirirseniz çok sevineceğim. Ona göre sipariş vermeyi düşünüyorum..
  • yeni ecr romun linkinde sıkıntı var indiremedm elinde olan biri başka biyere upload edeblrmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

yeni ecr romun linkinde sıkıntı var indiremedm elinde olan biri başka biyere upload edeblrmi?

link çalışıyor, sorun yok. Antivirüsü devrebdışı bırakarak indirmeyi deneyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cool Boy

Arkadaşlar ben elf tabletimi şehirdışına kardeşime gönderdim. Aurora modeli düşünüyorum kendime ancak 1.mesajdaki yazılımlar sadece elf modeli için mi geçerli acaba? Aurora içinde kullanabilir miyim bilgilendirirseniz çok sevineceğim. Ona göre sipariş vermeyi düşünüyorum..

ilk mesajdaki Romlar sadece elf'e özel. Aurora ve Elf'in dokunmatik ekran sürücüleri farklı. Slatedroid forumunda aurora için Rom bulabilirsin.

• quote:

quote:

yeni ecr romun linkinde sıkıntı var indiremedm elinde olan biri başka biyere upload edeblrmi?

antivirs yüklü değil 2 pcdede
    The page you are looking for is temporarily unavailable. Please try again later.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semihh95 -- 5 Mart 2012; 6:42:05 >
  • quote:

quote:

quote:

antivirs yüklü değil 2 pcdede
    The page you are looking for is temporarily unavailable. Please try again later.

ben pc`de de, elf'de de sorunsuz aciyorum. browser sertifika hatasi veriyor olabilir, farkli bir browser ile denemeni oneririm.
  • Nihayet Spemall' dan sipariş verdiğim tablet elime ulaştı.

21.02.2012 tarihinde sipariş vermiştim. 24.02.2012 tarihinde kargolamışlar. Bugünde elime ulaştı
  • Bende aliexpress den dün sipariş verdim. kargo olarak ems seçtim. normal kargo ile kaç günde geliyor? Alan arkadaşlar bilgi verirse memnun olurum.
  • Arkadaslar,

arada sirada 'maalesef muzik durdu' diye bir uyari aliyorum. Bu nedir ve nasil kapatabilirim acaba?
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.