Şimdi Ara

Ainol Novo 7 Elf - İnceleme, Paylaşım ve Destek (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.251
Cevap
4
Favori
85.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TsG

ECR v0.5 yükledikten sonra dün akşam baya bir kurcaladım cihazı. Ana ekran ve menülerdeki geçişler gerçekten 2-3 kat hızlanmış, geçişler pürüzsüz ve hiç takılmadan işlem yapabiliyorsunuz. Herhangi bir script kurmadan direk GT Racing: Motor Academy'i indirebildim, oyun yükleme ekranlarında biraz tekliyor ama accelometer da iyi algılıyor, grafikler de süper zaten.
    .
    Verdiğimiz paranın kuruşu kuruşuna hakediyor ki ECR v0.5, Ainol'un Beta bile olmayan Pre-Alpha v0.9 yazılımı üzerine hazırlanmış. Ticari versiyon duyurulduğunda eminim çok daha başarılı olacak cihazlarımız...
    .

yeni versiyonu dört gözle bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: semihh95

quote:

ECR v0.5 yükledikten sonra dün akşam baya bir kurcaladım cihazı. Ana ekran ve menülerdeki geçişler gerçekten 2-3 kat hızlanmış, geçişler pürüzsüz ve hiç takılmadan işlem yapabiliyorsunuz. Herhangi bir script kurmadan direk GT Racing: Motor Academy'i indirebildim, oyun yükleme ekranlarında biraz tekliyor ama accelometer da iyi algılıyor, grafikler de süper zaten.
    .
    Verdiğimiz paranın kuruşu kuruşuna hakediyor ki ECR v0.5, Ainol'un Beta bile olmayan Pre-Alpha v0.9 yazılımı üzerine hazırlanmış. Ticari versiyon duyurulduğunda eminim çok daha başarılı olacak cihazlarımız...
    .

yeni versiyonu dört gözle bekliyorum

kesinlikle yeni sürümle çok daha iyi olacak.

• Dün akşam bende ECR v0.5 yükledim gercekten gözle görülür bir performans artışı oldu. Dokunmatik daha hassas olmuş gibi geldi bana. Flash sorunu tamamen hallolmuş. Menü geçişleri gayet akıcı.
  • Abiler bende 2.3.4 yuklu sabah 8de full sarj edip sarjdan cektim kapali seklde kilifa koydum su anelime aldim tab isinmis ve sarj 65e dusmus acaba neden acil yardim
  • quote:

Abiler bende 2.3.4 yuklu sabah 8de full sarj edip sarjdan cektim kapali seklde kilifa koydum su anelime aldim tab isinmis ve sarj 65e dusmus acaba neden acil yardim

Uyku moduna almadan kapatıp açmana rağmen sorun devam ediyorsa yeniden yazılım yüklemeyi deneyebilirsin...
  • quote:

quote:

Abiler bende 2.3.4 yuklu sabah 8de full sarj edip sarjdan cektim kapali seklde kilifa koydum su anelime aldim tab isinmis ve sarj 65e dusmus acaba neden acil yardim

Uyku moduna almadan kapatıp açmana rağmen sorun devam ediyorsa yeniden yazılım yüklemeyi deneyebilirsin...

abicim k.baka senide İki taraftan rahatsız ettim.
    Taam bir daha deneym gene olursa v0.5e geçey bari
    Birde full?market scriti yapmaya çalışırken hep hata alıyorum error no device hatası nasıl full market yapabiliri acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

No device uyarısını USB sürücüleri tam yüklenmediyse alırsın. Yani bilgisayarın tableti görmüyor. En sağlam yöntem PDAnet yüklerken "other device" seçilecek, yükleme sırasında tabletin açık olacak ve bilgisayara bağlayacaksın.

İşlemin adımları resimli olarak http://topnotchtablets.com/installADBdriver adresinde mevcut. (İngilizce ama bilmeseniz de önemli değil anlaşılıyor)
  • quote:

Orijinalden alıntı: wortexxx

quote:

No device uyarısını USB sürücüleri tam yüklenmediyse alırsın. Yani bilgisayarın tableti görmüyor. En sağlam yöntem PDAnet yüklerken "other device" seçilecek, yükleme sırasında tabletin açık olacak ve bilgisayara bağlayacaksın.

İşlemin adımları resimli olarak http://topnotchtablets.com/installADBdriver adresinde mevcut. (İngilizce ama bilmeseniz de önemli değil anlaşılıyor)

birazdan deneyeceğim
  • Default yaptigimiz bir uygulamayi nasil degistirbiliriz acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: selotus5

Default yaptigimiz bir uygulamayi nasil degistirbiliriz acaba?

ayarlardan uygulamalara gir default yaptigin uygulamaya bas varsayilanlari temizle de

• quote:

Orijinalden alıntı: ardaalisahin

quote:

Orijinalden alıntı: selotus5

Default yaptigimiz bir uygulamayi nasil degistirbiliriz acaba?

ayarlardan uygulamalara gir default yaptigin uygulamaya bas varsayilanlari temizle de

Tesekkurler..
  • gümrükten de geçmiş paketim geliyor sonunda be inşallah sorunlu ürün gelmezde uğraşmam bir daha
  • yahu tam diyorum tamam elf alıyorum sonra şarj problemi yaşayanları okuyorum.
    Ya da şu gibi sorunlarıhttp://www.youtube.com/watch?v=G8_LRAXIzXo

yukardaki testi yapabilecek var mı merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: byrd

yahu tam diyorum tamam elf alıyorum sonra şarj problemi yaşayanları okuyorum.

sorun neymis ben deneyebilirim
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan_57 -- 3 Mart 2012; 14:54:54 >
  • quote:

quote:

Tablet ekranın sağ tarafında bir bölümde dokunmatik sorunlu.

• Arkadaşların dedikleri gibi bende ECR v0.5 yükledim çok memmunum. Film izleme ve flash sorunu yok...
  • quote:

quote:

quote:

videodan birşey anlamadm ama?herhangi bi sıkıntım yok,

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben hem video da kullandığı programla hemde kendi içinde bulunan "dev-tools" içerisindeki "pointer location" ile kontrol ettim öyle bir sorun yok. Belki sadece o videoyu yayınlayanda sorun vardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: wortexxx

quote:

quote:

quote:

quote:

Ben hem video da kullandığı programla hemde kendi içinde bulunan "dev-tools" içerisindeki "pointer location" ile kontrol ettim öyle bir sorun yok. Belki sadece o videoyu yayınlayanda sorun vardır.

videodaki programin ismi ne

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.