Şimdi Ara

Ainol Novo 7 Elf - İnceleme, Paylaşım ve Destek (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.251
Cevap
4
Favori
85.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TsG

quote:

Orijinalden alıntı: Cool Boy

Arkadaşlar ben elf tabletimi şehirdışına kardeşime gönderdim. Aurora modeli düşünüyorum kendime ancak 1.mesajdaki yazılımlar sadece elf modeli için mi geçerli acaba? Aurora içinde kullanabilir miyim bilgilendirirseniz çok sevineceğim. Ona göre sipariş vermeyi düşünüyorum..

ilk mesajdaki Romlar sadece elf'e özel. Aurora ve Elf'in dokunmatik ekran sürücüleri farklı. Slatedroid forumunda aurora için Rom bulabilirsin.

Anladım hocam teşekkürler..
  • v5.1 i yükledim ilk tepkiler gayet güzel aradıgım versiyonu buldum sonunda :D
  • bluetooth u ilk defa denedim acılmıyo acaba bi sorunmu var yoksa bi program filanmı yuklememız gerekiyo bilgisi olan varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alego

bluetooth u ilk defa denedim acılmıyo acaba bi sorunmu var yoksa bi program filanmı yuklememız gerekiyo bilgisi olan varmı ?

alette bluetooth yok ve su an icin otg calisan bir bluetooth da yok onun icin editli.rom ve bunla ugrasacak adam lazim
  • tabla beraber kullandığınız aksesuarları ve tabda kullandığmız uygulamaları paylaşsak benm gibik program ve aksesuar bulamayanların çok işine yarar
  • Tableti küçük kızım için almıştım. Elimdeki telefonu ondan kurtarmak için. Tabi öncelikle ben biraz kurcalim ona vericem.
    onun dışında tableti bugün ECR 5.0.1 versiyonuna güncelledim. Dün pek kullanmamıştım o yüzden arada hız farkı var mı bilmiyorum ama kullanım kolaylaştı. Market açıldı. Aynı anda marketten 2-3 dosya birden indirince kasıldı. Oda normaldir. Yalnız bazı oyunlar oynamasanız bile açılışta çalışıyor ve sistemi yavaşlatıyor dikkat etmeniz gerekir.
    Tableti alırken koruyucu film ve kılıf ta almıştım. Film idare eder ama kılıf kötü kenarlarında tableti tutması gereken lastikler var pek tutmuyor.
  • Arkadaşla birlikte 2 günlük bir kullanımdan sonra ecr 5.0.1 in 5.0 a göre daha yavaş olduğuna kanaat getirdik. Özellikle web de gezinirken ve uygulamaları indirirken oldukça yavaş kaldı. Bazende bir tuşa bastığımızda tepkilerin geç olduğunu, kasıldığını gördük Bu yüzden 5.0 a geri döndük.
    Yabancı sitelerde de aynı yorumlar bulunuyor. Daha iyi diyenlerde var ama bizdeki 2 tablette de aynı sıkıntıları yaşadık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selotus5

Arkadaşla birlikte 2 günlük bir kullanımdan sonra ecr 5.0.1 in 5.0 a göre daha yavaş olduğuna kanaat getirdik. Özellikle web de gezinirken ve uygulamaları indirirken oldukça yavaş kaldı. Bazende bir tuşa bastığımızda tepkilerin geç olduğunu, kasıldığını gördük Bu yüzden 5.0 a geri döndük.
    Yabancı sitelerde de aynı yorumlar bulunuyor. Daha iyi diyenlerde var ama bizdeki 2 tablette de aynı sıkıntıları yaşadık.

şu an idare ediyoruz ama daha iyi stabil uzun süre kullanacağımız sürüm ne zman çıkar acaba
  • Standart tarayıcı da ben de sorun yaşıyorum. Opera 12 'yi öneririm. Cihazdan m.opera.com adresine girerek indirebilirsiniz. Ayrıca opera browser'da tablet veya desktop diye browser tipini seçebiliyorsunuz ve sayfaların PC versiyonunu açabiliyorsunuz...
  • Spemalldan bugün sipariş verdim. Free shipping yoktu bende expendited shippig ile verdim. 3-4 gün yazıyor ama pek inanmadım. bakalım ne olacak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: deadly_man

Spemalldan bugün sipariş verdim. Free shipping yoktu bende expendited shippig ile verdim. 3-4 gün yazıyor ama pek inanmadım. bakalım ne olacak...

hayırlı olsun inşallah x
    sorunsuz elinize ulaŞır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun,
    Benim tablet geldi. Ben de ilk başta expendited shippig istemiştim fakat DHL ile problem olabilir endişesi ile normale çevirmiştim.
  • bende aldım bir adet elf :)
    bir soru soracaktım win7 de de aynı xpdeki gibi room kuracaz yoksa farklı bir yolu var mı ?(yokmuş aynı şekilde kuryorsunuz sadece driveri otomatik buluyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi körüklüotobüs -- 6 Mart 2012; 17:25:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: semihh95

quote:

Orijinalden alıntı: deadly_man

Spemalldan bugün sipariş verdim. Free shipping yoktu bende expendited shippig ile verdim. 3-4 gün yazıyor ama pek inanmadım. bakalım ne olacak...

hayırlı olsun inşallah x
    sorunsuz elinize ulaŞır

Not yazdım üzerine gift yazıp düşük fiyatlı etiket yazarmısınız diye. Sıkıntı olabilir mi?
    Bi de free shipping yoktu siz alırken de mi yoktu?
  • Arkadaşlar resmi Olarak yayınlanan sürüm ile V 5.1 in farkı ne???
  • Orijinalden alıntı: wortexxx

Arkadaşlar bu tableti geçtiğimiz hafta sonundan beri kullanıyorum Android Market yüklemenin yöntemini anlatayım bende bu yöntemle yaptım. Yöntem slatedroid.com sitesinin forumundan alınmıştır.

abi son sürüm clean romda dediklerini yaptım reset attım bazen durdurulma hataıs veriyor ve birşeylere tıkladığımda ekranın kenarı kırmızı oluyor sorun ney acaba?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wortexxx

Arkadaşlar bu tableti geçtiğimiz hafta sonundan beri kullanıyorum Android Market yüklemenin yöntemini anlatayım bende bu yöntemle yaptım. Yöntem slatedroid.com sitesinin forumundan alınmıştır.

abi son sürüm clean romda dediklerini yaptım reset attım bazen durdurulma hataıs veriyor ve birşeylere tıkladığımda ekranın kenarı kırmızı oluyor sorun ney acaba?

Hocam o script o mesajı yazmış olduğum tarihte çıkmış olan son 4.0.3 rom için geçerli yani tablet geldiğinde kurulu bulunan orjinal çin romu üzerinde marketi aktif ediyor. Eğer ECR kurduysanız yada geçtiğimiz hafta çıkan son Rom'u yüklediyseniz onun üzerinde script uygulamanıza gerek yok.

O kırmızı çerçeve dev-tools içerisinde Development Settings -> StrictMode visual indicator:off yapınca kapatılıyordu. Arada bir çıkan durdurma hatası muhtemelen scriptin kullandığınız rom ile uyumsuzluğundan kaynaklanıyordur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAITAMA -- 6 Mart 2012; 22:55:56 >

• quote:

quote:

quote:

Hocam o script o mesajı yazmış olduğum tarihte çıkmış olan son 4.0.3 rom için geçerli yani tablet geldiğinde kurulu bulunan orjinal çin romu üzerinde marketi aktif ediyor. Eğer ECR kurduysanız yada geçtiğimiz hafta çıkan son Rom'u yüklediyseniz onun üzerinde script uygulamanıza gerek yok.

O kırmızı çerçeve dev-tools içerisinde Development Settings -> StrictMode visual indicator:off yapınca kapatılıyordu. Arada bir çıkan durdurma hatası muhtemelen scriptin kullandığınız rom ile uyumsuzluğundan kaynaklanıyordur.

ben ecr 5.0.1 e yaptım oyun oynamak için link bulamadım bari böyle deneyim dedim olmadı gene döndüm ecr 5.0.1 orjinale ben nerden oyun bulurum acaba asphalt gta vs.

• Arkadaşlar;

Yanıldım, cihazımız için ECR'nin V0.6 versiyonu yayınlandı, birinci mesajda paylaştım. Yeni versiyonla birlikte gelenler;

Updated Base rom ICOO D80 02-29-2012 ROM + Ainol v0.9 Kernel.
    -Fixed Laggy Volume
    -Fuxed Camera Rotation
    Better Touchscreen Response
    Flash Player v11.1.115.6 & Es File Explore 1.6.1.2 Installed
    Force OFF Noisy Touch Sound
    Added Terminal Emulator
    Fixed External SD Permission (thanks KevIW)

Hayırlı olsun....
  • quote:

Orijinalden alıntı: TsG

Arkadaşlar;

Yanıldım, cihazımız için ECR'nin V0.6 versiyonu yayınlandı, birinci mesajda paylaştım. Yeni versiyonla birlikte gelenler;

Updated Base rom ICOO D80 02-29-2012 ROM + Ainol v0.9 Kernel.
    -Fixed Laggy Volume
    -Fuxed Camera Rotation
    Better Touchscreen Response
    Flash Player v11.1.115.6 & Es File Explore 1.6.1.2 Installed
    Force OFF Noisy Touch Sound
    Added Terminal Emulator
    Fixed External SD Permission (thanks KevIW)

Hayırlı olsun....

tüh ya dün ecr 5.0.1 yükleyip o kadar pro yükledim v 6 yı yükleyen varmı?
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.