Şimdi Ara

Ainol Novo 7 Elf - İnceleme, Paylaşım ve Destek (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.251
Cevap
4
Favori
85.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mehmetzn93

Usb ye mouse takılı olursa bişey olur mu?

ben kablosuz mause ile kullanıyorym
  • v0.6 yükledim çok fazla "maalesef google play store durdu." uyarısı alıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfatime

v0.6 yükledim çok fazla "maalesef google play store durdu." uyarısı alıyorum

paralı uygulamalaır açmaya tıklıyprsan öyle bir hata veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: semihh95

quote:

diğer cep telefonumda ücretsiz indiriyorum
    ana sayfaki %50 indirim linkindede oluyor ücretsiz my paper plane 3d de de oluyor orjinal versiyonunu kurmak gerek bu v0.6 sorunlu bence
  • quote:

quote:

quote:

ana sayfaki %50 indirim linkindede oluyor ücretsiz my paper plane 3d de de oluyor orjinal versiyonunu kurmak gerek bu v0.6 sorunlu bence

Sorun bence cihazımızda değil, Google Play Store 'da,

https://play.google.com/store

Bilgisayarınız üzerinden yukarıdaki linke gittiğinizde ve "%50 off" logosuna tıkladığınızda da web üzerinde hata alıyorsunuz. Ücretli uygulamaları indirmede sorun var...

• quote:

Orijinalden alıntı: TsG

quote:

quote:

quote:

Sorun bence cihazımızda değil, Google Play Store 'da,

https://play.google.com/store

Bilgisayarınız üzerinden yukarıdaki linke gittiğinizde ve "%50 off" logosuna tıkladığınızda da web üzerinde hata alıyorsunuz. Ücretli uygulamaları indirmede sorun var...

haklisiniz az once galaxy s den de denedim onda da islem durdu.

• merhaba 3 gün önce bende spemall.com'dan vermiştim siparişimi.
    Önce DHL ile istedim kargoyu sonra DHL ile gelen kargolar gümrüğe taılıyor şeklinde yorumlar okuyunca kargo metodunu değiştirmek istediğimi mail attım.
    Onlarda 4px adlı bir firmaya vermişler.
    Sanırım 4px bir aracı firma; onlarda aramex adlı bir firmaya vermişler.
    Şu an kargo honkongda gözüküyor.
    "Shipment Forwarded to - Dubai Express Hub,United Arab Emirates" yazıyor tracing sayfasında.
    Sizce kargo ne zaman gelir. Bu firmayla alışveriş yapan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: deadly_man

merhaba 3 gün önce bende spemall.com'dan vermiştim siparişimi.
    Önce DHL ile istedim kargoyu sonra DHL ile gelen kargolar gümrüğe taılıyor şeklinde yorumlar okuyunca kargo metodunu değiştirmek istediğimi mail attım.
    Onlarda 4px adlı bir firmaya vermişler.
    Sanırım 4px bir aracı firma; onlarda aramex adlı bir firmaya vermişler.
    Şu an kargo honkongda gözüküyor.
    "Shipment Forwarded to - Dubai Express Hub,United Arab Emirates" yazıyor tracing sayfasında.
    Sizce kargo ne zaman gelir. Bu firmayla alışveriş yapan var mı?

@celalcaner2 nickli arkadasda spemalldan elf almisdi onunla bi konus?
  • Cihazı Türkiyede stokda tutan firma felan var mı arkadaşlar? Şöyle siparişi verince 2-3 günde alabileceğimiz?
    Açıkcası yurt dışından getirtme işleri felan kafam karışıyo
  • 2. mesajım oluyor ancak yurt dışından şu siteden buldum total 145 dolar diyor. Ne derece güvenilirdir acaba???

siteyi koymadım ya :D
    http://www.aliexpress.com/product-fm/524770139-Ainol-Novo-7-Eif-PX-9800-Andriod-4-0-ICS-Tablet-PC-A10-1-2GHz-1GB-wholesalers.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moment of Inertia -- 9 Mart 2012; 19:25:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhankara95

Cihazı Türkiyede stokda tutan firma felan var mı arkadaşlar? Şöyle siparişi verince 2-3 günde alabileceğimiz?

ben sahibindenden aldım akşam 5te sipariş verdim ertesi gün 8:20de aldım :) ne kadar hızlı geldi bende anlamadım sözde yurt dışından alacaktım 23günde gelecekti
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhankara95

Cihazı Türkiyede stokda tutan firma felan var mı arkadaşlar? Şöyle siparişi verince 2-3 günde alabileceğimiz?

bende forumdan bi arkadaştan aldım 24 saat sürmeden aldım biraz fazla verrdim ama sinir strese grmedm gümrük derdm olmadı.en önemlisi canavara bir an önce kavuştum
  • www.pdateknoloji.com/Samsung-P1010-Galaxy-TAB-seffaf-Silikon-Kilif_796.html#0
    bu bize uyarmi?
  • quote:

www.pdateknoloji.com/Samsung-P1010-Galaxy-TAB-seffaf-Silikon-Kilif_796.html#0
    bu bize uyarmi?

ben p1000 modelininkini aldım boyut olarak cuk diye girdi ama tuşlar falan olmadı hoparlör arada kaldı patlar diye korktum. ters koyduğumda (tuşlar yukarı değilde aççağı doğru baktığında süper oldu galaxy tab ın kamera deliğine hoparlor delikleri geldi fakat bu seferde ses açma kapama tuşları kapandı(bi süre sonra eliniz alışıp basabiliyorsunuz) ama zaten ben tuşları kullanmıyordum.
    (benim aldığım model deri 1. kalite kapaklı mıknatıslı modeldi üzerinde luxury hand-made leather case for p1000 yazıyor)

sizin model silikon olduğundan iki dakikada dediğim sorunları düzeltirsiniz.

Ainol Novo 7 Elf - İnceleme, Paylaşım ve Destek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi körüklüotobüs -- 9 Mart 2012; 21:42:35 >

• m.ebay.com/Pages/ViewItem.aspx?emvAD=820x404&aid=270929822276&emvcc=0
    bu nasil acaba silikon dusunuyordum ama bulamadm.
  • quote:

m.ebay.com/Pages/ViewItem.aspx?emvAD=820x404&aid=270929822276&emvcc=0

alırsanız haber verin bir tanede ben alıyım benim aldığım çok kalite falan ama bi türlü hoşuma gitmedi 8 dolar güzel fiyat
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknocihazlar

Arkadaşlar en kararlı, hızlı ve sorunsuz ROM hangisi? Hangi ROM'u yükleyelim? 4.0.6 mı?

4.0.6yı nereden indirdiniz hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknocihazlar

Arkadaşlar en kararlı, hızlı ve sorunsuz ROM hangisi? Hangi ROM'u yükleyelim? 4.0.6 mı?

Şu an bana göre en iyisi ecr v 0.6. Oldukça hızlı, dokunmatiği epey hassas, flash, market çalışıyor, pil ömrü de diğerleriyle aynı gibi.
  • quote:

quote:

alırsanız haber verin bir tanede ben alıyım benim aldığım çok kalite falan ama bi türlü hoşuma gitmedi 8 dolar güzel fiyat

ben hic yurtdisi alisveris yapmadm istersenz iki tane alalim ayri ayri kargopatiriz.birde ekran filmi bulursak tam oturanindan
  • quote:

quote:

quote:

ben hic yurtdisi alisveris yapmadm istersenz iki tane alalim ayri ayri kargopatiriz.birde ekran filmi bulursak tam oturanindan

Tek kargo daha ucuza gelir diye oyle dedimistim birisi araci olsun 3-4 kisi alir heralde.
    Ekran filminide ipad 2 ninkini aldim kestim duzgunce yapistirdim cok guzel oldu .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.