Şimdi Ara

Ainol Novo 7 Elf - İnceleme, Paylaşım ve Destek (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.251
Cevap
4
Favori
85.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alfatime

quote:

Orijinalden alıntı: semihh95

quote:

quote:

m.ebay.com/Pages/ViewItem.aspx?emvAD=820x404&aid=270929822276&emvcc=0
    bu nasil acaba silikon dusunuyordum ama bulamadm.

alırsanız haber verin bir tanede ben alıyım benim aldığım çok kalite falan ama bi türlü hoşuma gitmedi 8 dolar güzel fiyat

ben hic yurtdisi alisveris yapmadm istersenz iki tane alalim ayri ayri kargopatiriz.birde ekran filmi bulursak tam oturanindan

Tek kargo daha ucuza gelir diye oyle dedimistim birisi araci olsun 3-4 kisi alir heralde.
    Ekran filminide ipad 2 ninkini aldim kestim duzgunce yapistirdim cok guzel oldu .

tam incelemedm ama kargo uxretsizini bulmak daha mantikli cunku farklisehirlere bizim gondermemiz daha pahali olur.bi tecrubeli birinon destegi iyi olur

• Konuyu takipteyim. 15 marta ne kaldiki gelsin pandawill e sorunsuz olarak stokta goreyim bende alicam.
  • ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PowerOfLinux -- 10 Mart 2012; 3:08:52 >
  • Konu çok iyi olmuş elinize sağlık....takip

Şuradan da bulabilirsiniz....Paypal güvenilir....

http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=ainol&_sacat=0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PowerOfLinux -- 10 Mart 2012; 3:37:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknocihazlar

Bendeki ELF'i satıyorum arkadaşlar.

Full aksesuar var. İsteyen olursa son çıkan ROM'u yükleyip veririm.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-tablet-pc-ainol-novo-elf-7-tablet-pc-android-4-0-ve-mukemmel-ozellikler-77626507/detay/

250 liralık alet için 450 lira çok değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: orhankara95

2. mesajım oluyor ancak yurt dışından şu siteden buldum total 145 dolar diyor. Ne derece güvenilirdir acaba???

siteyi koymadım ya :D
    http://www.aliexpress.com/product-fm/524770139-Ainol-Novo-7-Eif-PX-9800-Andriod-4-0-ICS-Tablet-PC-A10-1-2GHz-1GB-wholesalers.html

nedense bu satıcı bana çok güven vermedi yorumlarına bak. A+ satıcıdan almanı öneririm bir kaç dolar pahalı oluyor ama ücretsiz geri gönderme opsiyonun var. tabletinde sorun çıkarsa git gel sana masraf açar. çin'e gönderim 40 tl civarında

• @deadly_man bende spemall' dan aldım benim tablet sorunsuz geldi. Bende ilk başta DHL istedim fakat sonra güvenemeyip normal posta istedim. singapur post yoluyla gönderdiler ve kargo için ödediğim ücretten $5 geri iade ettiler. Kargoya 24.02.2012 tarihinde verildi bana 05.03.2012 tarihinde ulaştı. Kargoyu da singapur post ve ptt den takip edebiliyordum.

Bu arada arkadaşlar tableti küçük kızım için almıştım. Geçen gün elinden yere düşürdü. Düştüğü yer halıydı ve yüksek değildi. Ama ekran bozuldu ve beyaz oldu. Arkada simgeler çok belirsiz görüyordu. Dokunup oyunu açabiliyordum ses geliyordu ama görüntü beyaz ekrandı sadece. Bende tabletin içini açtım açınca ekran kablosu biraz gerildi ve görüntü geldi. Bende kabloyu tekrar taktım ve düzeldi. Başınıza gelirse bilginiz olsun.
  • tabletlerinizde ne tarz kılıf kullanıyorsunuz hangLsi daha kullanışlı olur kılıf almam lazım yardımlarınızı bekliyorum
  • Tavsiye için teşekkür ederim. Şimdilik beklemeye aldım bu tablet meselesini. Ekonomik olarak rahatlayınca tekrar dönecem :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: armutcan

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-tablet-pc-ainol-novo-elf-7-tablet-pc-android-4-0-ve-mukemmel-ozellikler-77626507/detay/

250 liralık alet için 450 lira çok değil mi?

bence de biraz abartmışsın. takip etmedim ama muhtemelen birkaç gün kullandığın cihazdır. sıfır da değil.
    yinede hayırlı satışlar.

• quote:

Şaka gibi 140$'lık malı 450 TL'ye satmak.
    Bu ürünü resmi ithal edip garanti versen en fazla o kadar tutar.

• Merhaba arkadaşlar.

Bizim büyük patron geçen hafta bir Çin gezisi yaptı. Ben de bu üründen bir tane getirmesini istedim (aslında istediğim Aurora'ydı ama ondan bulamadığını söyledi).

Tabii patron ucuz görünce 5, 6 tane birden almış; yanındaki kafile de kalan ne kadar Novo 7 varsa silip süpürmüş. :)

Aşağıda kendi çektiğim bir kutu açma ve ön inceleme videosunu izleyebilirsiniz.
    Cihazla ilgili başka videolar da çekmeyi düşünüyorum.
    Merak ettiğiniz şeyler olursa çekinmeden sorabilirsiniz.

• Hocam elinize sağlık video süper olmuş, bu fiyata mükemmel bir cihaz
  • siz hangi tarayciyi kullaniyorsunuz soyle stabil hizli bi tarayici lazm hangsni kullansam
  • quote:

siz hangi tarayciyi kullaniyorsunuz soyle stabil hizli bi tarayici lazm hangsni kullansam

internet hizi yavas ise opera next,hizli ise opera wep, Fakat ben maxthon u kullaniyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

siz hangi tarayciyi kullaniyorsunuz soyle stabil hizli bi tarayici lazm hangsni kullansam

internet hizi yavas ise opera next,hizli ise opera wep, Fakat ben maxthon u kullaniyorum.

DOLPHIN HD BROWSER dir android de olmazsa olmaz ilk uygulama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aNeXiEtY

quote:

quote:

DOLPHIN HD BROWSER dir android de olmazsa olmaz ilk uygulama.

goruntuyu fotograflar halinde yukluyor assagi veya yukari yaptiginizda goruntu bulanik bir hal aliyor. yavas internet agi icin en guzeli opera next bence
  • arkadaşlar Türkiyede hangi 3g modem destekliyor

liste mevcut ama Türkiyedeki modellerin seri kodları farklı oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: monoblaine

Merhaba arkadaşlar.

Bizim büyük patron geçen hafta bir Çin gezisi yaptı. Ben de bu üründen bir tane getirmesini istedim (aslında istediğim Aurora'ydı ama ondan bulamadığını söyledi).

Tabii patron ucuz görünce 5, 6 tane birden almış; yanındaki kafile de kalan ne kadar Novo 7 varsa silip süpürmüş. :)

Arkadaşlar bu videodaki gibi ses tuşlarını aşşağıya koyan bir android yazılımı var mı resmi room kurmak dışında?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: monoblaine

Merhaba arkadaşlar.

Arkadaşlar bu videodaki gibi ses tuşlarını aşşağıya koyan bir android yazılımı var mı resmi room kurmak dışında?

ecr romlarda yukardaki tuşlar ses tusu olduğu için o ses kontrolleri kaldırılmış.
    Ben şu an 2.3.4e geçtim go launcher ile 4 den farkı kalmıyor daha stabil tavsiye ederm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.