Şimdi Ara

Ainol Novo 7 Elf - İnceleme, Paylaşım ve Destek (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.251
Cevap
4
Favori
85.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: semihh95

quote:

Orijinalden alıntı: alfatime

quote:

Orijinalden alıntı: monoblaine

Merhaba arkadaşlar.

Bizim büyük patron geçen hafta bir Çin gezisi yaptı. Ben de bu üründen bir tane getirmesini istedim (aslında istediğim Aurora'ydı ama ondan bulamadığını söyledi).

Tabii patron ucuz görünce 5, 6 tane birden almış; yanındaki kafile de kalan ne kadar Novo 7 varsa silip süpürmüş. :)

Aşağıda kendi çektiğim bir kutu açma ve ön inceleme videosunu izleyebilirsiniz.
    Cihazla ilgili başka videolar da çekmeyi düşünüyorum.
    Merak ettiğiniz şeyler olursa çekinmeden sorabilirsiniz.

Arkadaşlar bu videodaki gibi ses tuşlarını aşşağıya koyan bir android yazılımı var mı resmi room kurmak dışında?

ecr romlarda yukardaki tuşlar ses tusu olduğu için o ses kontrolleri kaldırılmış.
    Ben şu an 2.3.4e geçtim go launcher ile 4 den farkı kalmıyor daha stabil tavsiye ederm

4.0 dan memnunumda kılıfda ses tuşlarına basılmıyor (daha öncede yazmıştım) ses tuşlarını alta almak mümkün olsa süper olur

• ben geri ecr v6 ya dondum ama hicbir tarayicida shibindn .comdaki reaimleri goremiyorum cildiricam birisi yardim etsin.
  • quote:

ben geri ecr v6 ya dondum ama hicbir tarayicida shibindn .comdaki reaimleri goremiyorum cildiricam birisi yardim etsin.

Bu soruna iki çare var:

1. Markette sahibinden.com için bir uygulama var. Onu kurabilirsin. Çok başarılı değil ama yeterli.
    2. Cihazına Opera Mobile kur. Çalıştır. Sol üstteki kırmızı O ya tıkladığında açılan menüden ayarlar ı seç. Sonra Gelişmiş i seç. Sonra çıkan pencerede User Agent yazan kısmı tıkladığında iki seçenek göreceksin: tablet ve desktop. Desktop u seçtiğinde cihaz internette desktop bir pc olarak görünüyor ve Opera tüm sitelerin pc sürümlerini açıyor. Bu da bazı sitelerde cihazın biraz kasılmasına yol açıyor ama facebook pc deki facebook gibi oluyor, sahibinden.com da da bütün resimler görünüyor. Aynı bir pc den giriyormuş gibi. Yavaşlamayı göze alıyorsan tavsiye ederim.

Ben şöyle bir çözüm buldum kendimce. Hem opera mobile hem de opera mini yi kurdum. Desktop sürümünü görmek istediğim siteleri açacağım zaman mobile ı, mobil sürümleri görmek istediğim zaman mini yi açıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: chemxxx

quote:

ben geri ecr v6 ya dondum ama hicbir tarayicida shibindn .comdaki reaimleri goremiyorum cildiricam birisi yardim etsin.

Bu soruna iki çare var:

1. Markette sahibinden.com için bir uygulama var. Onu kurabilirsin. Çok başarılı değil ama yeterli.
    2. Cihazına Opera Mobile kur. Çalıştır. Sol üstteki kırmızı O ya tıkladığında açılan menüden ayarlar ı seç. Sonra Gelişmiş i seç. Sonra çıkan pencerede User Agent yazan kısmı tıkladığında iki seçenek göreceksin: tablet ve desktop. Desktop u seçtiğinde cihaz internette desktop bir pc olarak görünüyor ve Opera tüm sitelerin pc sürümlerini açıyor. Bu da bazı sitelerde cihazın biraz kasılmasına yol açıyor ama facebook pc deki facebook gibi oluyor, sahibinden.com da da bütün resimler görünüyor. Aynı bir pc den giriyormuş gibi. Yavaşlamayı göze alıyorsan tavsiye ederim.

Ben şöyle bir çözüm buldum kendimce. Hem opera mobile hem de opera mini yi kurdum. Desktop sürümünü görmek istediğim siteleri açacağım zaman mobile ı, mobil sürümleri görmek istediğim zaman mini yi açıyorum.

ben de sorun sadece shibindende oldu baskabsitede rastlamadim.
    kucuk halde resmler gorunuyor buyuk olunca goremiyorum.

• quote:

arkadaşlar Türkiyede hangi 3g modem destekliyor
     Ainol Novo 7 Elf - İnceleme, Paylaşım ve Destek

liste mevcut ama Türkiyedeki modellerin seri kodları farklı oluyor

Arkadaşlar bilgisi olan yok mu?
    e176g modeli varmış ama kart okuyucu özelliği olduğundan çalışmıyormuş
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: chemxxx

quote:

Bu soruna iki çare var:

ben de sorun sadece shibindende oldu baskabsitede rastlamadim.
    kucuk halde resmler gorunuyor buyuk olunca goremiyorum.

Dolphin hd kullaniyorum resimlerle ilgili bir sorun yok,gerci ben hale v03 kullaniyorum yenilemedim patlayana kadar devam:)

• mavi bir sorunisareti oluyor tum tarayicilarda
  • quote:

mavi bir sorunisareti oluyor tum tarayicilarda

Flash istiyor. Yuklediysen baska destekleyen surum kur. Yada Dolphin kullaniyosan ayarlari bir kurcala derim. Flas destegini kapatmis olabilirsin. Sorun flash uygulamasinda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizcismail

quote:

mavi bir sorunisareti oluyor tum tarayicilarda

Flash istiyor. Yuklediysen baska destekleyen surum kur. Yada Dolphin kullaniyosan ayarlari bir kurcala derim. Flas destegini kapatmis olabilirsin. Sorun flash uygulamasinda.

marketten flashı güncelledm hepsinde denedm aynı sorun genelde opera kullanıyorum eklentileri her zaman çalıştır ayarlı face resm ve videolarnda sıkıntıkm yok sadece sahbnden
    Comda sıkıntım war delirecem
  • Her site her browser'da aynı şekilde görünecek diye birşey yok. Olay siteyi tasarlayan programcının becerisine ve isteğine bağlı. Mesela biz işimiz gereği bir mobil site işletmekteyiz, browser'ların yetenekleri gereği siteyi belli browser'lar için tasarladık. Diğer browser'larla site düzgün görüntülenmiyor ama kullanıcıların genelini kapsayabildiğimiz için gerisi bizi o kadar enterese etmiyor. Bahsettiğin durum sadece sahibinden ile sınırlı değil. Opera 12 ile Yemeksepeti'nden sipariş vereyim dedim, 10dk. civarı sürdü...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TsG

Her site her browser'da aynı şekilde görünecek diye birşey yok. Olay siteyi tasarlayan programcının becerisine ve isteğine bağlı. Mesela biz işimiz gereği bir mobil site işletmekteyiz, browser'ların yetenekleri gereği siteyi belli browser'lar için tasarladık. Diğer browser'larla site düzgün görüntülenmiyor ama kullanıcıların genelini kapsayabildiğimiz için gerisi bizi o kadar enterese etmiyor. Bahsettiğin durum sadece sahibinden ile sınırlı değil. Opera 12 ile Yemeksepeti'nden sipariş vereyim dedim, 10dk. civarı sürdü...

yani çözüm yokmu opera mobile desktop ayarladım gene giremedm sahibinden benim için çok önemli o site ile iş yapıyorum ben.
  • slatedroid.com/topic/30672-firmware-2012-03-12/
    Firmware çıkmış galiba neler değiştiyse

• quote:

slatedroid.com/topic/30672-firmware-2012-03-12/

içinde 302 var hocam adını yanlış yazmış
  • quote:

quote:

ecr v6 bu romun üzernemi yapıldı?
  • quote:

quote:

ayrıca içinde dosyalar silinmeden room yükleme anlatımıda var (update )
  • quote:

quote:

quote:

biri tr olarak anlatsa anlayamıyoruz pek ingilzce

• quote:

quote:

quote:

quote:

denedim olamadı hocam

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

denedim olamadı hocam

bir kere bende live suitden format yerine upragede seçtm taklıl kalmıştı aynı yöntemmiki

• kaç tane room kurdum ses tuşlarını aşşağı almayı bulamadım bilen var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi körüklüotobüs -- 12 Mart 2012; 16:35:54 >
  • quote:

kaç tane room kurdum ses tuşlarını aşşağı almayı bulamadım bilen var mı

ilk sayfadaki 4.0.3 orjinal yukarı tuşları menu olan sürümde ses tuşları böyleydi.
    Custom romlarda böyle birşey yok

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.