Şimdi Ara

Ainol Novo8 Discover - Ana Konu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
1
Favori
5.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ainolTürkiye

merhabalar,
    söz konusu işlemci ile ilgili bugüne kadar bu sitede yapılan yorumları kulaktan dolma bilgilerdir düşüncesi ile pek fazla umursamadık, ki umursamamış olmamızda ürünlerin satış hedeflerini yakalaması, kullananların memnun olması gibi hususların da etkisi var.

yine de konunun bizce belli kişiler tarafından etik olmayan biçimde uzatılması nedeniyle ; işlemcimiz hakkında, ainolda çalışan mühendislerin ve bizim yazılım ekibimizin ortaklaşa hazırladığı detaylı bir raporu önümüzdeki hafta içinde DH platformunda yayınlayacağız.

bununla birlikte yazmış olduğumuz konu başlığı; konu açıldıktan sonra 36 saat süre içerisinde 16 yorum almış. işin enteresan tarafı 05.06 ile 05.24 gibi enteresan bir vakit aralığında 18 dk içinde ; iki farklı kullanıcıdan 4 adet yorum sıralı, karşılıklı olarak gelmiş; ki bu yorumların tamamı firmayı , ürünü karalamaya yönelik.
    şimdi ainolTürkiye olarak soruyoruz: " gecenin bir yarısı ainolu karalamak mıdır sizin işiniz arkadaşlar?" bunu kullanıcıyı bilgilendirmek için mi , yoksa menfaatleriniz doğrultusunda mı yapıyorsunuz?

yine ne kadar enteresandır ki ;http://forum.donanimhaber.com/m_78306018/tm.htm vehttp://forum.donanimhaber.com/m_70186305/tm.htm konularında da benzer şekilde benzer kullanıcılar tarafından "TAMAMEN KAMUOYUNU BİLİNÇLENDİRMEK" maksadı ile yapılıyormuş şeklinde gösterilerek yalanla dolanla karalanıyoruz.

biz firma olarak bugüne kadar hiçbir tablet pc markasını etik olmayacak biçimde karalamadık,yorum bile yapmadık. hatta bizim tabletlerimizi alın şeklinde yönlendirmedik bile forum sayfalarında.

siz de bırakın elalemi yalanla dolanla karalamayı, işinize bakın. zaten forum köşelerinden müşteri toplamaya çalışıyorsanız 3-5 aya kadar yok olur gidersiniz. biz yine buralarda oluruz.

Peki niye gerçek testlerde dökülüyor cihaz ??Niye 6 bin kusur puan aliyor?? Anlayin artik kabullenin boyle yalanlama ile olmuyor bir işe bulaştınız bari o urunleri piyasadan kaldirip cihazi alanlara para iadesi yapip adam akilli cihaz sürün piyasaya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çöp derken?
    Bir sen akıllısın, senden başka herkes enayi.
    O çöp ürün dediğin cihazda çalışmayan uygulama yok.
    Stabil çalışan Android 4.2.2 sürümü var.

RK3188'in ise hala stabil çalışan Android 4.2.2 sürümü bile yok.
    Ben yıllardır bu işin içindeyim.
    Benton, BiMe, Bros Future, Genzo, Foxsky ve Longping gibi markalarla çalışıyorum.
    Bu markaları duymamışsındır.
    Bunlar tablet üreticileri.
    Mesela Onda gidip üretimi Foxsky'a yaptırıp üzerine kendi logosunu bastırıyor.

Bu üreticilerin mühendisleri ile görüşüyorum.
    Onlar RK3188 için hala stabil çalışan Android 4.2.2 sürümü yok diyorlar.

Senin mesnetsiz attığın her şey doğru, benim söylediklerim saçma öyle mi?
    Burada baştan aşağı saçma olan bir şey varsa oda sensin.

Benim elimde her türlü işlemciye sahip cihaz var.
    Fotoğrafını çekip gönderebilirim.
    Senin elinde ne var?

Firmalardan bedavaya kurtarmaya çalıştığın, tablet vermezseniz sizi karalarım diye aldığın tablet mi?
    Firmalara size bu ürünü, başka markaları karalayarak sattırırım diyerek avantadan aldığın tablet mi?
    Sahi senin tabletin var mı?

Yorum yazacaksan aşağılamadan, karalamadan, ispat ederek yaz.
    Yazıyorsan da sonuçlarına katlan.
    Klavyesi olan bir tek sen değilsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: cinlitablet

Çöp derken?
    Bir sen akıllısın, senden başka herkes enayi.
    O çöp ürün dediğin cihazda çalışmayan uygulama yok.
    Stabil çalışan Android 4.2.2 sürümü var.

RK3188'in ise hala stabil çalışan Android 4.2.2 sürümü bile yok.
    Ben yıllardır bu işin içindeyim.
    Benton, BiMe, Bros Future, Genzo, Foxsky ve Longping gibi markalarla çalışıyorum.
    Bu markaları duymamışsındır.
    Bunlar tablet üreticileri.
    Mesela Onda gidip üretimi Foxsky'a yaptırıp üzerine kendi logosunu bastırıyor.

Bu üreticilerin mühendisleri ile görüşüyorum.
    Onlar RK3188 için hala stabil çalışan Android 4.2.2 sürümü yok diyorlar.

Senin mesnetsiz attığın her şey doğru, benim söylediklerim saçma öyle mi?
    Burada baştan aşağı saçma olan bir şey varsa oda sensin.

Benim elimde her türlü işlemciye sahip cihaz var.
    Fotoğrafını çekip gönderebilirim.
    Senin elinde ne var?

Firmalardan bedavaya kurtarmaya çalıştığın, tablet vermezseniz sizi karalarım diye aldığın tablet mi?
    Firmalara size bu ürünü, başka markaları karalayarak sattırırım diyerek avantadan aldığın tablet mi?
    Sahi senin tabletin var mı?

Yorum yazacaksan aşağılamadan, karalamadan, ispat ederek yaz.
    Yazıyorsan da sonuçlarına katlan.
    Klavyesi olan bir tek sen değilsin.

Sen ne saçmaliyosun rk3188 in her testte a31 i a5 i ezip geçtiği ortada hem cihazda stabil bir versiyon çalişıyorsa birak kalsın ne guncellemesi?Bu arada elinde yok şu cihazim var yok bu cihazim var diye hava atmana gerek yok.

• Sen çok komik bir çocuksun.
    Cebinin evinin ekonomisini yürütemiyorken, koskoca şirketlerin ekomomik hareketleri hakkında tavsiye vermen düşündürücü.

O test programların kastınız nedir?
    Daha önce Antutu değerleri çok yüksek bunda hile var diyorsunuz, sonra da hileli programın sonuçlarına bakıyorsunuz.
    Mantıksızlık.

Antutu ve Vellamo testlerinin sonuçları çok önemli değil.
    Sonuçta bunlar basit birer uygulama.
    Siz hangi kodu yazarsanız, o sunucu alırsınız.
    Bu testlerden Samsung ve HTC'nin performans canavarı olarak nitelendirilen cihazlarının da başarısız sonuçlar aldığını gördüm ben.
    Yüksek performanslı cihazların bu testlerde döküldüğü olmuştur.
    Sonuçta bir test programı.
    Donanımla uyumsuz olabilir, donanımın tüm özelliklerine ulaşamıyor olabilir.
    Neden olmasın ki.

Basit bir oyun bile çalışmayı ansızın durdururken, test programlarının kusursuz olduğunu söyleyemeyiz.

RK3188 ve Cortex A9 işlemcili iki farklı cihazı Vellamo testine soktum.
    Sonuçlar neredeyse hemen hemen aynı.

Test programlarını sağlıklı bir şekilde kullanabilmek için:
    Programın donanımı en ince detayına kadar algılaması gerekiyor. (Bu çoğu zaman mümkün değildir. Program yapımcısının da bilgisi bir yere kadar.)
    Kullanılan Android OS sürümü ve cihazda yüklü olan uygulamalar ve hatta cihazın şarj seviyesi bile test sonuçlarını etkiler.
    Test sonucu mu dedin?
    Sen hangi testten hangi puanı almamı istiyorsun?
    Söyle.
    Sorun değil çekerim videosunu.
    (Test dediğin böyle bir şey işte.)

Çok testte üst seviye puan alıp oyunlarda kasan cihazlar gördüm ben.
    Siz papağan gibi iyi öğrenmişsiniz veya iyi öğretmişler size...
    Artık sizi eğitirken ne verdilerse, bu kadar benimsediniz size verileni.
    :)

Çöp işlemci, Cortex A9 yerine Cortex A5.
    Siz devam edin.
    Ainol size avanta vermez size cihazlarını övmeniz için.

Her şey ortada, Türkiye'nin en iyi tablet markası Ainol'dur.
    Siz isteseniz de, istemeseniz de. Hazmetseniz de, hazmedemeseniz de.

• Ben var olanla konuşuyorum.
    Bu gerçektir.
    İsteyene istediğini de istediği zaman ispat edebilirim.

Sen olmayanla konuşuyorsun.
    Sağdan soldan duyduklarınla, varsayımlarla.
    Bu saçmalıktır.

Yukarıda ki tabloya göre saçmalayan kişi sensin.

Daha fazla ezdirme istersen bu konuda kendini.
    Ben yazmaktan üşenmem. Uzun uzun yazarım.
    Sen o uzun yazının içerisinden sadece minicik bir bölüme cevap verebileceğini düşünüp kendine cevap verirsin, aslında saçmalarsın.
    Aklın o kadarına erer.

Elimde her işlemci grubuna ait tabletlerden oluşan 50'ye yakın tablet var.
    Hepsini inceledim, kullandım.
    Raporlar ve yazılım hazırladım.

Evet gerçekten çok iyi cihazlarda gördüm, çöp cihazlarda.
    Fakat bu yorumu kullanarak deneyerek yaptım.
    Senin gibi kendi aklımın yetmediği yerlerde başkasının aklını alarak değil.

Ainol Novo8 Discover iyi bir cihaz arkadaşım.
    Her yerde de savunurum.

• quote:

Sen çok komik bir çocuksun.
    Cebinin evinin ekonomisini yürütemiyorken, koskoca şirketlerin ekomomik hareketleri hakkında tavsiye vermen düşündürücü.

O test programların kastınız nedir?
    Daha önce Antutu değerleri çok yüksek bunda hile var diyorsunuz, sonra da hileli programın sonuçlarına bakıyorsunuz.
    Mantıksızlık.

Antutu ve Vellamo testlerinin sonuçları çok önemli değil.
    Sonuçta bunlar basit birer uygulama.
    Siz hangi kodu yazarsanız, o sunucu alırsınız.
    Bu testlerden Samsung ve HTC'nin performans canavarı olarak nitelendirilen cihazlarının da başarısız sonuçlar aldığını gördüm ben.
    Yüksek performanslı cihazların bu testlerde döküldüğü olmuştur.
    Sonuçta bir test programı.
    Donanımla uyumsuz olabilir, donanımın tüm özelliklerine ulaşamıyor olabilir.
    Neden olmasın ki.

Basit bir oyun bile çalışmayı ansızın durdururken, test programlarının kusursuz olduğunu söyleyemeyiz.

RK3188 ve Cortex A9 işlemcili iki farklı cihazı Vellamo testine soktum.
    Sonuçlar neredeyse hemen hemen aynı.

Test programlarını sağlıklı bir şekilde kullanabilmek için:
    Programın donanımı en ince detayına kadar algılaması gerekiyor. (Bu çoğu zaman mümkün değildir. Program yapımcısının da bilgisi bir yere kadar.)
    Kullanılan Android OS sürümü ve cihazda yüklü olan uygulamalar ve hatta cihazın şarj seviyesi bile test sonuçlarını etkiler.
    Test sonucu mu dedin?
    Sen hangi testten hangi puanı almamı istiyorsun?
    Söyle.
    Sorun değil çekerim videosunu.
    (Test dediğin böyle bir şey işte.)

Çok testte üst seviye puan alıp oyunlarda kasan cihazlar gördüm ben.
    Siz papağan gibi iyi öğrenmişsiniz veya iyi öğretmişler size...
    Artık sizi eğitirken ne verdilerse, bu kadar benimsediniz size verileni.
    :)

Çöp işlemci, Cortex A9 yerine Cortex A5.
    Siz devam edin.
    Ainol size avanta vermez size cihazlarını övmeniz için.

Her şey ortada, Türkiye'nin en iyi tablet markası Ainol'dur.
    Siz isteseniz de, istemeseniz de. Hazmetseniz de, hazmedemeseniz de.

Sen ainol firmasinin avukatısın kesin bu arada ainol gibi bir firmam olsaydi tavsiye ettiğimi yapardim bu arada fakir birisi değilim maddi durumum fazlasiyla iyi ELHAMDÜLİLLAH test sonuçlari hikaye diyiyorsunuz.Bu cihazi chuwi v88 ile yan yana karşılaştırın veya başka rk3188 li cihazla her turlu chuwi v88 alir oyun olsun internet hızı olsun menü geçiş hızı olsun herşeyde üstün olur.

• Safsata tablet uzmanlığınızı bir kenara bırakıp, şimdi de medyumluğa mı başladınız.
    Doğrusu: Medyumluğunuz da, düzemece uzmanlığınız kadar kıytırık.
    Ben kimsenin avukatı değilim.

Ben doğru bildiğini savunan biriyim.
    Başkalarının doğru dediğini değil, kendi tecrübe ettiğim doğruları savunurum.

Siz CHUWİ V88'mi satıyorsunuz?
    Yahut, yapılan satışlardan kar mı alıyorsunuz?

İnsanlara yerli yersiz tabletler öneriyorsunuz.
    Bu tabletler ülkemizde satılmıyor.
    Yurt dışında satılıyor.
    Vergiler nedeniyle de ülkemize "Hediye" başlığı altında sokuluyor.
    Vergi ödememek için bin bir fırıldak yapılıyor.
    İnsanları kaçakçı ve devletini dolandıran insanlar olmaya itiyorsunuz.

Bunların yanı sıra bu cihazların garantileri yok.
    Adam alıyor, cihaz elinde patlıyor.
    Sorun yaşadığı zaman forumlarda neredeyse yazılım için yalvarıyor.
    Cihazı bozulduğunda bir yetkiliye ve yetkili servise ulaşamıyor.

Olmaz ya. Hadi dediğin gibi olsun. Testlerden on yıldız alsın cihazın.
    Yukarıdakileri seçeneklerin olasılığı bile yerin dibine sokuyor cihazı.

Tekrar tekrar söylüyorum.
    Ainol Novo8 Discover'den oldukça memnunum.
    Her türlü programı da oyunu da çalıştırdım.
    Cihazın tasarımı, yazılımı, ekran geçişleri, performansı ve hediyeleri benden 10 üzerinden 10 puan aldı.

Siz gidip avukatlığını yaptığınız şu meşhur tabletinzden alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinlitablet -- 26 Temmuz 2013; 18:41:28 >

• quote:

Safsata tablet uzmanlığınızı bir kenara bırakıp, şimdi de medyumluğa mı başladınız.
    Doğrusu: Medyumluğunuz da, düzemece uzmanlığınız kadar kıytırık.
    Ben kimsenin avukatı değilim.

Ben doğru bildiğini savunan biriyim.
    Başkalarının doğru dediğini değil, kendi tecrübe ettiğim doğruları savunurum.

Siz CHUWİ V88'mi satıyorsunuz?
    Yahut, yapılan satışlardan kar mı alıyorsunuz?

İnsanlara yerli yersiz tabletler öneriyorsunuz.
    Bu tabletler ülkemizde satılmıyor.
    Yurt dışında satılıyor.
    Vergiler nedeniyle de ülkemize "Hediye" başlığı altında sokuluyor.
    Vergi ödememek için bin bir fırıldak yapılıyor.
    İnsanları kaçakçı ve devletini dolandıran insanlar olmaya itiyorsunuz.

Bunların yanı sıra bu cihazların garantileri yok.
    Adam alıyor, cihaz elinde patlıyor.
    Sorun yaşadığı zaman forumlarda neredeyse yazılım için yalvarıyor.
    Cihazı bozulduğunda bir yetkiliye ve yetkili servise ulaşamıyor.

Olmaz ya. Hadi dediğin gibi olsun. Testlerden on yıldız alsın cihazın.
    Yukarıdakileri seçeneklerin olasılığı bile yerin dibine sokuyor cihazı.

Tekrar tekrar söylüyorum.
    Ainol Novo8 Discover'den oldukça memnunum.
    Her türlü programı da oyunu da çalıştırdım.
    Cihazın tasarımı, yazılımı, ekran geçişleri, performansı ve hediyeleri benden 10 üzerinden 10 puan aldı.

Siz gidip avukatlığını yaptığınız şu meşhur tabletinzden alabilirsiniz.

Ben önerdiğim zaman çinden getireceksen diyiyorum tamammı ve yazilim dilenmesine gerek yok firmanin sitesinde yazilim bulunuyor ayrica garantili cihazlar ama garantisi çinde olduğu için süreç uzun geçiyor ve buyincoins musterisine destek veriyor bir kişi çinden getirecekse o sorunlari göze almalı hem o cihazi mutlaka artes gibi bir firma getirecektir ayrica chuwi v88 satmiyorum pazarlamiyorum belki siz bu tableti pazarliyorsunuz yoksa bu tabletin neresi övülür ama bu cihaz rk3188 li olsaydi parasini sonuna kadar hak ederdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BraveHeart- -- 27 Temmuz 2013; 2:11:55 >

• rk3188 cok daha iyi. A31 de is goruyor. Ainol konusuna gelince herhangi cin tabletinden farki yok artes q812 aldim 300 tl ye memnunum.

• Hocam bir antutu testi alabilir miyiz?

• walla arkadaşlar ben onu bunu bilmem de şimdi cihazı savunan arkadaşlar ainolu ya da çinli tabletleri bir nevi temsil ediyorlar, ve neden mesaj sayıları bu kadar az... öte yandan diğer arkadaşa bakıyorum o da 300lü mesajlarda ve dakika başı biyerlere yazıyor mesajlarda öyle...
  • quote:

Orijinalden alıntı: McMannes

walla arkadaşlar ben onu bunu bilmem de şimdi cihazı savunan arkadaşlar ainolu ya da çinli tabletleri bir nevi temsil ediyorlar, ve neden mesaj sayıları bu kadar az... öte yandan diğer arkadaşa bakıyorum o da 300lü mesajlarda ve dakika başı biyerlere yazıyor mesajlarda öyle...

Yani şimdi bu cihazin neresi ovulur??Donanımı belli bide her oyunu çalıştırıyorum diyiyorçalıştırsa bile çamur gibi grafik verir taş çatlasa orta grafik (oda bazen kasar felan)Bence bu arkadaş bu tableti pazarlıyor yada pazarlayan firmanın bir işçisi.

• quote:

Orijinalden alıntı: -İndependence-

quote:

walla arkadaşlar ben onu bunu bilmem de şimdi cihazı savunan arkadaşlar ainolu ya da çinli tabletleri bir nevi temsil ediyorlar, ve neden mesaj sayıları bu kadar az... öte yandan diğer arkadaşa bakıyorum o da 300lü mesajlarda ve dakika başı biyerlere yazıyor mesajlarda öyle...

Yani şimdi bu cihazin neresi ovulur??Donanımı belli bide her oyunu çalıştırıyorum diyiyorçalıştırsa bile çamur gibi grafik verir taş çatlasa orta grafik (oda bazen kasar felan)Bence bu arkadaş bu tableti pazarlıyor yada pazarlayan firmanın bir işçisi.

500 lira verilecek tablet degil q812 var bde 300 liraya aldim daha takilan oyun olmadi. Gec yukleme sureleri vs onlar var onada cotakilmadim 35 dk minion rush oynadim ekran orta parlaklikta sarj yuzde 45 t 3 saat 21 dk dir elimden dusmemis benim icin yeterli bir sure ;) ainol un gpu su falan pek hos gozukmedi ayrica arkadas firma calisani belli :-)

• quote:

Orijinalden alıntı: Core2han

quote:

quote:

500 lira verilecek tablet degil q812 var bde 300 liraya aldim daha takilan oyun olmadi. Gec yukleme sureleri vs onlar var onada cotakilmadim 35 dk minion rush oynadim ekran orta parlaklikta sarj yuzde 45 t 3 saat 21 dk dir elimden dusmemis benim icin yeterli bir sure ;) ainol un gpu su falan pek hos gozukmedi ayrica arkadas firma calisani belli :-)

Benim alternatifim q812 zaten chuwi v88 in turkiyeye gelmesini bekleyecem olmassa q812 alicam cunku gercekten fiyatina gore mukemmel bir cihaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BraveHeart- -- 27 Temmuz 2013; 4:58:04 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Benim alternatifim q812 zaten chuwi v88 in turkiyeye gelmesini bekleyecem olmassa q812 alicam cunku gercekten fiyatina gore mukemmel bir cihaz

Dediginiz cihazi bende getirticektim ancak tuslarinin konumu falan cok kotu yurtdi forumlarda cok sikayet almis biraz arastirin bence

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Dediginiz cihazi bende getirticektim ancak tuslarinin konumu falan cok kotu yurtdi forumlarda cok sikayet almis biraz arastirin bence

Biliyorum ses tuşu ters bunun için şikayet var ama alışırız yada ekranda sanal tuşlar var ordan yaparız

• McMannes kullanıcısına yanıt
    sn . binbaşım gönderdiğiniz mesaj sayıları mı haklı çıkaracak sizi burada. mesaj sayısını bırak bir de üyelik tarihlerine bak istersen, birde sn yüzbaşımın üyelik tarihine bak. bugüne kadar umursamıyorduk sizin gibilerin yalanlarını artık umursuyoruz ve yazıyoruz, yoksa sevsinler senin 1000 mesajını.
    siz buralarda "şuradan duydum bu iyiymiş, dayımın kızı yurtdışında görmüş ekranı iyi kaymıyormuş" gibi yorumlar yazarken, biz ainol müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek adına yazılım geliştirmekle meşgul olduğumuz için; müşterimiz ürüne daha kolay ulaşsın diye bayii ağını genişletmekle uğraştığımız için, yurda resmi bir şekilde devletini dolandırmadan getirilen bir cihaz nasıl daha ucuza satılır düşüncesi ile bayilerle sürekli marj toplantıları yaptığımız için ve ömrümüzün yarısı çin'de geçtiği için sizin kadar mesaj gönderememişiz, özür dileriz.

• 1. güzel kardeşim cihazın donanımı belli de , senin donanım bilgin ne seviyede o belli değil.

2.sen oynanmasını istediğin oyunun kendi tavsiye ettiğin tabletlerle, oyun oynanırken videosunu çek koy, biz de aynı oyunun novo8Discover ile oyun oynanırken videosunu çekip yayınlayalım, bakalım ondan sonra neler olacak.

3. sizden cihazın testlerde kaç puan almasını istediğinizi sorduk ona da hala bir cevap vermediniz. her türlü işlemci ile (RK da dahil) 3.000 ile 30.000 arası puan alınır kolaylıkla, bu sadece sizin neyi nasıl göstermek istediğinizle alakalı bir durum.

4. bizim kimler olduğumuz alenen belli beyefendi, ainoltürkiyenin yeri belli adresi belli, web sitemizde zaten yazıyor cinlitablet resmi çözüm ortağımızdır diye. bırakın gerilla taktiklerini, pusu kurmayı da bilelim kimsiniz. bu noktada belli olmayan, sizin kimler olduğunuz ve hangi çıkarlara hizmet ettiğinizdir.
  • quote:

quote:

1. güzel kardeşim cihazın donanımı belli de , senin donanım bilgin ne seviyede o belli değil.

2.sen oynanmasını istediğin oyunun kendi tavsiye ettiğin tabletlerle, oyun oynanırken videosunu çek koy, biz de aynı oyunun novo8Discover ile oyun oynanırken videosunu çekip yayınlayalım, bakalım ondan sonra neler olacak.

3. sizden cihazın testlerde kaç puan almasını istediğinizi sorduk ona da hala bir cevap vermediniz. her türlü işlemci ile (RK da dahil) 3.000 ile 30.000 arası puan alınır kolaylıkla, bu sadece sizin neyi nasıl göstermek istediğinizle alakalı bir durum.

4. bizim kimler olduğumuz alenen belli beyefendi, ainoltürkiyenin yeri belli adresi belli, web sitemizde zaten yazıyor cinlitablet resmi çözüm ortağımızdır diye. bırakın gerilla taktiklerini, pusu kurmayı da bilelim kimsiniz. bu noktada belli olmayan, sizin kimler olduğunuz ve hangi çıkarlara hizmet ettiğinizdir.

• Hadi ya, doğru ocak ayında üye olmuşsun. 8 aydır tenezzul edip hiçbir konuya cevap vermemiissin. Bir de güya ainolu temsil ediyorsun. Bu nedenle hiç inandırıcı gelmiyor. Ayrıca ben o bin mesajı dört senede aldım. Boru değil. Benim burdaki amacım ürün araştırmak. Independence denen eleman zaten bir ayda 300 mesaji görmüş, onun zaten amacı ne o da belli değil, yani sizin burdaki olayiniz nedir yada amacınız nedir hiç belli değil. Bırak ürünümu araştırdım. Siz ikiniz dalaşın durun...

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.