Şimdi Ara

Ainol Novo8 Discover - Ana Konu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
1
Favori
5.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    cevap icin tesekkurler, bu özellikler TR satış yapan birçok site ve ainol.com.tr deki genel bilgiler yer alıyor yalnız
     Ainol Novo8 Discover - Ana Konu

resimde ki ve diğer yabancı satış ve forum sitelerindeki yazan özellikler farklı.
    ayrıca bluetooth ve sensörler hakkında da açıklayıcı bir bilgi yok malesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozkan-Ozturk -- 22 Ekim 2013; 3:26:28 >
  • BT ve Sensörlerle ilgili ne gibi bir bilgi arayışı içindesiniz.
    Aşağıdaki linkten istediğiniz bütün bilgilere ulaşmanız mümkün olacaktır.
    Ainol Destek
  • DeAtHeR kullanıcısına yanıt
    bluetooth versiyon benim için önemli daha doğrusu illa 4 olmasda 3 olması gerek. sensorlerde ise sadece g-sensor yeterli değil, o nedenle ısrarla soruyorum.
    link iyi oldu bakalım orada bilen biri varmı...
  • Arkadaşlar Merhaba,

forumda yazdığım konulara bakarsanız benim bu konular ile hiç bir ilgim olmadığı ve kimseyi koruma konusuna girmediğim görülür. Ama bu konuda bazı şeyler yazmak istedim. Ben şu işlemci bu işlemci bilmem. Bilgisayar bilgim ortanın üzerinde diye bilirim. Lakin Tablet işlemcilerini filan bilmem. Ben Tablette oyun oynayan biride değilim 2012 Haziran ayında Ali express sitesinden Ainol Novo7 Aurora II tablet aldım cihaz hala çalışmakta. Benim aldığımda zannedersem daha türkiye desteği ve satışı yoktu. Ainol Türkiye sitesinden daha sonra türkçe rom indirdim ve kurdum stabil çalışmakta. Internet te hızında herhangi bir sıkıntım yok. Tabii 2,5 sene içinde teknoloji gelişti. Benim HTC One telefonum daha hızlı bu kesin. Ben bu şirket ile ilgili olumlu bir süreç yaşadım. Bunu belirtmek istedim.
  • Arkadaşlar bende Ürünün donanım özelliklerine bakarak aldım ama ne wifi çekimi nede internet hızından hiç memnum değilim üç yıl önce aldığım EVO 3D telefonum bile ondan hem internet hızı hemde aynı oyunlardaki performansı açısından çok daha hızlı ve neden resmi ROM hala 4.1.2 demekki resmi destek yok bu cihazla ilgili birde aldığım zaman içinde gelen yazılım daha iyi çalışıyordu niye güncellediysem anlamadım. içinde gelen orjinal yazılımını nereden bulurum
  • GURBUZ1701 kullanıcısına yanıt
    Burada Official ROM adı altında 2-3 ROM var bir bakın isterseniz. Aslında official dışında da bir sürü ROM var ama neden bu kadar çok, ne farkları var hiç bir açıklama yok..sadece koymuşlar siteye..soru sordum sorum yayınlanmadı ve cevap bulamadım tabi.
    Bir bilen çıksa da anlatsa iyi olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: feyizu

Burada Official ROM adı altında 2-3 ROM var bir bakın isterseniz. Aslında official dışında da bir sürü ROM var ama neden bu kadar çok, ne farkları var hiç bir açıklama yok..sadece koymuşlar siteye..soru sordum sorum yayınlanmadı ve cevap bulamadım tabi.
    Bir bilen çıksa da anlatsa iyi olacak.

Sevgili Feyizu ilgin için teşekkürler burada derken nerede anlamadım, herhangi bir link göremedim,
    birde kızım tableti düşürdü yarım metre yüksekten parkeye, cihazın köşesi yaklaşık 5 mm içeri çöktü ön panelide 1 mm açıldı alüminyum kasa olmasının kötü tarafı. muhtemelen kasa değişmeşi gerekecek Servis 80 tl dedi. Wifi çekim gücü okadar kötü ki interneti kullanamıyorum o yüzden gönderip yaptırmayı bile düşünmüyorum kızımın elinde bozulana kadar oyuncak muamelesi görür artık.

• GURBUZ1701 kullanıcısına yanıt
    Haklısınız linki vermeyi unutmuşum..eğer olurda tekrar kullanmayı düşünürseniz link aşağıda. Bu arada ürünü geçmişte şöyle böyle diyerek anlatanlar burada yazılanlara neden cevap vermiyor merak ediyorum.

http://www.ainoldestek.com/forum-rom-firmware--82
  • feyizu F kullanıcısına yanıt
    Resmi romlar ile özel romlar arasındaki farklar var tabi ki bunları kurduğunuzda görürsünüz.
    Mesela ;
    Çince uygulamalar kaldırılmıştır.
    TWRP recovery mod yüklenmiştir
    2 gb depo alanı eklenmiştir.
    vb..

Ben araştırdım forum içerisinde neden bu kadar çok, ne farkları var hiç bir açıklama yok.. ile ilgili bir başlık veya yorum göremedim.

Orada insanlar uğraşmışlar sizler için rom derlemişler. Cevap vermiyorlar dediğiniz konu ortada yok ama iş pislik atmaya gelince her yere yazıyorsunuz maşaAllah..

Cihazların donanımsal hiç bir sorunu yoktur (Elektronik malzeme olduğundan şansa %1 cihaz sorunlu olabilir).
    Cihazınızın donanımlarının her biri takır takır çalışıyor mu ? Çalışıyor değil mi.
    Ama yavaş olur kapanır hata verebilir bunlar donanımsal değil yazılımsaldır.
    Neden bu kadar çok yazılım var dediğinizde işte bu yazılımsal hataları gidermek için var.
    Cihazınız şu veya bu yazılımla yavaşlıyor ama daha önceki yazılımlarda stabile ise stabile olanla idare edeceksiniz. daha iyisi çıkana kadar.
    Ki;
    Konu Tarihi: 18.12.2013 19:50
    (Bu konu en son: 18.12.2013 Tarihinde, Saat: 20:12 düzenlenmiştir. Düzenleyen: feyizu.)

Merhaba, Bu yazılım ile mevcut Çince uygulamaları kaldırmak mümkün mü acaba? Tabletini Malezya'dan almıştım, Android 4.1.1 ve bir çok Çince uygulama var. Bunun haricinde çok stabil ve Memnunum. Teşekkür ederim

Bir soru daha ; verilen iki partı da indirdim ancak 2.partı zipten kurtarırken bir hata verdi ,sistem.img dosyası bozuk hatası.

Burada yazdığınız gibi stabile ve memnuniyetiniz dile getirmişsiniz.

Öncelikle konuyu pislik atma noktasına nasıl getirdiniz anlamadım,sadece sorunlarımı dile getirerek sorunun bende mi yoksa genel mi olduğunu anlamaya çalışıyordum.
    Evet destek sitesine ilk yazdığım mesaj yukarıdaki.. cihazı aldığım ilk gün hiç bir uygulama yüklemeden ilk intiba ile yazmış ve Çince uygulamalardan kurtulmanın yolunu sormuştum.
    Gelen yanıt ile farklı bir ROM yüklerken sorun oluştu onu da sordum ve sonradan hallettim dostların yardımı ile.
    Ancak e-posta hesabı tanıtıp, facebook,twitter v.b uygulamaları yükleyip aktif olarak kullanmaya başlayınca gördüm ki wi-fi zayıf, cihazın genel hızı yavaş ötesi, pil ömrü 2-2.5 saat gibi bu yüzden de nrmal olmadığı sonucuna vararak çözüm aramaya başladım.
    Pislik atma dediğiniz buysa ve bu sıkıntıları pislik olarak algılıyorsanız bir şey diyemeyeceğim, algılamanıza sağlık.

Farklı ROM lar için sorduğum soru her nedense yayınlanmadı, dolayısıyla siz de görememişsiniz.
    Facebook bağlantısından mesaj atarak ilettiğim ROM yükleme soruma 3 gün sonra Messenger üzerinden yanıt geldi, sorunu çözdüm ama wi-fi cihazın genel hızı ve pil ömrün ile ilgili sıkıntım var bu konuda bir öneriniz olabilir mi diye sorumu aktardım henüz yanıt yok.

Gördüğünüz gibi sadece sorunuma çözüm arıyorum zira biliyorum ki hiç bir cihaz tasarlanırken kullanıcısına ızdırap çektirmek için tasarlanmaz, yine biliyorum ki bu tür yazılımsal olduğunu söylediğiniz sıkıntılar da tamamen çözümsüz değildir, yeter ki doğru bilgiye ulaşılsın.
    Son olarak da yazım dilinizi daha özenle kullanmanızı öneriyorum size, bu tüp forumların amacının yardımlaşmak ve paylaşmak olduğunu hatırlayarak.
    Sağlıcakla kalın

• feyizu F kullanıcısına yanıt
    Pislik atmaktan kastım.
    bir şeyler sorduğunuzu ama cevap verilmediği kısmı içindi.
    konu açmamış yorum yazmamışsınız.
    ama cevap verilmediğinden dem vurup bunu burada yazıyorsunuz.
    Böyle yapınca ne oluyor Ainol Destek veya Çinli Tablet ilgisiz alakasız kişiler tarafından kurulmuş bir site gibi gözüküyor.
    Önce konunuzu açın sorun cevap verilmez ise bekleyin bir bilen mutlaka cevap verecektir.
    Ha verilmedi ise uğramazsınız siteye..

Cihazınızda sorun olduğunu yavaş çalıştığını istediğiniz performansı vermediğini beyan ediyorsanız.
    Gönderirsiniz teknik servise bakarlar dedikleriniz doğru ise size cihazın yenisini verirler yada ücret iadesi yaparlar.
    Ha bu dediğimi Ainol yapıyor mu bilmiyorum çünkü garantisiz alınan cihazlar için u söz konusu olmaya bilir.

Ayrıca yazım dilim kimseyi alakadar etmez.
    Ben yazmak istediğimi yazarım kırıldı iseniz gücendi iseniz oda sizin kişiliğiniz yada yazdıklarımı yorumlama şeklinizdir.
    Yazılarımda hakaret küfür rencide etmek gibi unsurlar yok ise yazdıklarım herkesin yazabileceği şeyler demektir.

Benim kişiliğim böyle sizin kişiliğiniz yada anlayış ve yorumlamanız farklı ise kimseyi yazım dili ile ilgili suçlayamazsınız.

Elbetteki bu forumlar paylaşım ve yardımlaşma yerleridir. bizimde amacımız bu şekilde aksini yazdık mı ?

• Üstadım verdiğin linkteki son resmi romu kurmuştum zaten,
    Diğer özel rom'ların kurulumu da açıklamasında o kadar teferruatlı ki denemeye korktum açıkçası bi terslik olurda cihaz elimde kalır diye.
    Aldığıma çok pişmanım keşke yorumlara bakmadan hiç araştırmayıp alanlar gibi gidip bildik bir markalı cihazlardan alsaydım, bu cihazlardan hiç anlamayan bir arkadaşım gitti
    Samsung marka donanım özellikleri daha kötü ama biraz daha pahalı bir cihaz aldı interneti açıp kullandığın da hayran hayran seyrediyorum sadece.
    Bla Bla Bla.....................................................................................................................
  • http://www.ainoldestek.com/konu-cortex-a5-ve-cortex-a9-islemci-hakkinda-onemli-aciklama.html
    Ainol Türkiye'nin Cortex A5 ve Cortex A9 İşlemci açıklaması ve testleri...
  • Ben de hizlial' dan ainol 8 discover almak uzerineydim ki almadan donanimhaber' e bakayim dedim. İyi ki bakmisim. Yazilim konusunda guncel olsa da anladigim kadari ile yanlis & kotu bir islemci kullaniyor. Tesekkurler donanimhaber :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler sizce bu mu artes q812 mi?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.