Şimdi Ara

Ainol Novo8 Discover - Ana Konu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
1
Favori
5.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ainolTürkiye

quote:

Orijinalden alıntı: -İndependence-

quote:

Orijinalden alıntı: McMannes

walla arkadaşlar ben onu bunu bilmem de şimdi cihazı savunan arkadaşlar ainolu ya da çinli tabletleri bir nevi temsil ediyorlar, ve neden mesaj sayıları bu kadar az... öte yandan diğer arkadaşa bakıyorum o da 300lü mesajlarda ve dakika başı biyerlere yazıyor mesajlarda öyle...

Yani şimdi bu cihazin neresi ovulur??Donanımı belli bide her oyunu çalıştırıyorum diyiyorçalıştırsa bile çamur gibi grafik verir taş çatlasa orta grafik (oda bazen kasar felan)Bence bu arkadaş bu tableti pazarlıyor yada pazarlayan firmanın bir işçisi.

1. güzel kardeşim cihazın donanımı belli de , senin donanım bilgin ne seviyede o belli değil.

2.sen oynanmasını istediğin oyunun kendi tavsiye ettiğin tabletlerle, oyun oynanırken videosunu çek koy, biz de aynı oyunun novo8Discover ile oyun oynanırken videosunu çekip yayınlayalım, bakalım ondan sonra neler olacak.

3. sizden cihazın testlerde kaç puan almasını istediğinizi sorduk ona da hala bir cevap vermediniz. her türlü işlemci ile (RK da dahil) 3.000 ile 30.000 arası puan alınır kolaylıkla, bu sadece sizin neyi nasıl göstermek istediğinizle alakalı bir durum.

4. bizim kimler olduğumuz alenen belli beyefendi, ainoltürkiyenin yeri belli adresi belli, web sitemizde zaten yazıyor cinlitablet resmi çözüm ortağımızdır diye. bırakın gerilla taktiklerini, pusu kurmayı da bilelim kimsiniz. bu noktada belli olmayan, sizin kimler olduğunuz ve hangi çıkarlara hizmet ettiğinizdir.

1. Donanım bilgim çok ust duzey değil ama yinede ne iyi ne kotu biliyorum.

2.Çekim için düzgün bir cihazim yok ama bu videoya bakin full grafikte rahatlıkla çalıştırıyorhttp://m.youtube.com/index?&desktop_uri=%2F

3.rk3188 ve atm7029 un testleri belli herşeyi belli rk3188 a9 atm7029 a5 ve ainol bu islemciyi a9 olarak tanıttı.

4.Ben normal kendi halinde birisiyim herhangi bir yerde falan çalışmıyorum

Bu konuya son mesajimi yaziyorum bidaha girmeyecem ama şu ki bu cihazi kesinlikle onermiyorum atm7029 un performansi belli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar, önemli olan çok mesaj yazmak değildir.
    Konu tenezzül edip tenezzül etmemek meselesi değildir.

Önemli olan çok mesaj yazmaksa, Firefox'a bir eklenti kurarak bu konuya çözüm sağlayabilirim.
    Bir makroya, sabahtan akşama kadar sizin yıllar içerisinde yazdığınız kadar ileti yazdırabilirim.
    Ve inanın bu makro, burada saçmalayan arkadaşlardan daha mantıklı iletiler yazabilir.
    Dediğim gibi önemli olan ileti yazmak değildir.
    Önemli olan okunmaya değer şeyler yazmaktır.
    Okunmaya değer şeyler ise, mantıklıklı, bilgili ve deneyimli insanlardan çıkar.
    Hayatları boyunca yalnızca bir adet tablete sahip olmuş bir insanın bu konuda yeterli bilgi ve deneyiminin olması ise mümkün değildir.

Türkçe'mizi doğru düzgün kullanamayan, noktanın ve virgülün nerede kullanıldığını bilmeyen,
    Kendi aklı yetmediği için başka insanların aklı ile idare eden,
    Kendi deneyimleri olmayan ve buna rağmen her şeyi bildiğinin zanneden insanlar gibi, konulara olur olmadık mesajlar yazacağıma hiç bir şey yazmam daha iyi.
    Saçmalamak yerine susmak daha iyidir.
    Ne demiş atalarımız: Söz gümüşse, sükut altındır.

Ayrıca konu tenezzül edip, tenezzül etmemekte değildir.
    Ergenlik çağında, kendini bir halt zanneden, dediğim dedik çaldığım düdük mantığı ile hareket eden birisinin saçmalalıklarına cevap vermemek tenezzül etmemek değildir.
    Burada insanların yazdıklarına zaman zaman cevap verilmiyorsa, cevap vermeyen insanların elbette vardır bir bildikleri.
    El fenerine pil takınca, elektrik-elektronik mühendisi, katılımsız CD ile işletim sistemi kurunca bilgisayar mühendisi olduğunu düşünen arkadaşlar var.
    Yazık.

Ben insanların konuşmaları ve bazı konularda ise tartışmalarından yanayım.
    Böylece ortaya daha çok fikir çıkacaktır.
    Lakin eline Ainol Novo8 Discover'i almamış birisi ile bu tartışmanın olması mümkün değil.
    Benim elimde bir cihaz var. Ben olanı konuşabilirim ve olan üzerinden tartışabilirim.
    Lakin elinde cihaz olmayan biri hayal dünyasından uydurup uydurup laf kalabalığı yapacaktır.
    Malumunuz, hayalin de sonu yok.

Bugüne kadar bazı konularda yazılmadıysa, insanlar edep göstermişte yazılmamış.
    Benim kişisel görüşüm bu.
    Mevlana'nın dediği gibi: Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verecek bir cevabım var. Lakin bir lafa bakarım laf mı diye. Bir de söyleyene bakarım adam mı diye.

Peki şimdi neden yazılıyor, en azından ben neden yazdığımı söyleyeyim.
    Baktım ki burada kendini bilmez bir çok insan var. Atıp tutuyorlar. Kimse haddini bilmiyor. En iyisi hiç bulaşmamayım dedim.
    Nasıl olsa geveze papağan bile yorulur susar, bunlarda susar belki dedim.
    Olmadı.
    Ne sustular, ne yalanları bitti ne de iftiraları.
    O zaman birilerinin onlara hadlerini bildirmesi lazım dedim ve indim sahalara.

Arkadaşlar ben Ainol Türkiye çalışanı veya işçisi değilim.
    Ben Ainol Türkiye gibi bir çok firmayla çalışan ve onlarla çözüm ortaklığı konusunda iş birliği yapan biriyim.
    Yazılım ve donanım uzmanıyım.
    Android'in A'sından girer, sizin ömrünüz boyunca adını dahi duymayacağınız yerinden çıkarım.

Bu güne kadar bir çok firma ve firma yetkilisi ile görüştüm.
    Binlerce tablet inceledim ve elimin altında şuan da hali hazırda en az 50 adet tablet var.
    Çok iyi tabletlerde görüm, çok kötülerini de.
    Lakin bu güne kadar hiç birisini kötülemedim sustum. Lakin iyi olanı da övdüm.
    Bunu yaparken de, bazı arkadaşlar gibi dokunmadığım hatta görmediğim bir cihazla ilgili atıp tutmadım.

Antutu veya Vellamo Test sonuçları çok önemliyse, siz isteyin yeter ki.
    Ben o testlerden istediğiniz tablete, istediğiniz programla, istediğini puanı aldırırım.
    Hatta videosunu çekerim test yaparken.
    Sorun değil. Yazılıma ve Kernel'e biraz müdahale ile yapabilirim. OverClock sadece bilgisayarlarda olmuyor.

Hal böyle olunca bende diyorum ki, arkadaş, testlere aldırmayın.
    Alın cihazı kullanın. Gidin test edin. Kendi deneyimleriniz olsun.
    Ben test videolarını çekenlerin hangi amaca hizmet ettiğini bilemem ki.
    Belki videosu çekilen tabletin satıcısı veya rakip firması.

Ben Ainol Novo8 Discover ürününü beğeniyor ve seviyorum.
    Boş konuşmaya gerek yok.
    Çok iddialı arkadaşlar varsa, video, oyun veya uygulama, artık akıllarına ne gelirse...
    Tabletlerinin videolarını çeksinler, bizde çekelim. Bakalım sonuç ne olacak.

Hatta daha somut adımlar atalım.
    Ben her perşembe günü Ainol Türkiye'de oluyorum Adresi Ainol Türkiye internet sitesinden bulabilirsiniz.
    Buyurun gelin, hatta isteyen varsa Ainol Novo8 Discover'e rakip tabletini de getirsin. Bakalım.

Bizim kim olduğumuz ve adresimiz belli.
    Ne iş yaptığımız ve neye hizmet ettiğimiz de.
    Yurt dışından kaçak tablet getirip 3-5 kuruş kar yapacaksınız diye kimseyi karalamaya hakkınız yok.
    Küçük hesaplar, küçük adamların işidir.

Not:
    Genel içerikli bir ileti yazdım.
    Lafım yalnızca bu iletide bahsettiğim kendini bilmezlere.
    Diğer arkadaşlardan bir hatam oldu ise özür dilerim.

• Butun yabanci forumlar yalan soyluyor siz gercek soyluyorsunuz.A5 islemciyi A9 diye niye millete yedirmeye calisiyorsunuz.Bu islemciyi hangi kafayla RK3188 ile kiyasliyorsunuz.Antutu ve Vellamo bos programlar dedigine gore benim 6000 alan ideos x5 im 30.000 alan S4 ten daha iyi.Tablet Chuwi V88 in yada benzeri donanimli bir tabletin yarisi kadar performans vermez.

• Bana önce A5'i sonra da A9'u anlatabilir misin?
    Yapıları nedir, ne şekilde çalışırlar.
    Min. ve Max. değerleri. Frekansı, voltaj değerleri.
    Benzerlikleri ve farklılıkları nedir?
    (Link vermeden, kopyala yapıştır yapmadan.)
    Anlatabiliyor olman lazım.
    Çünkü o kadar kesin konuşuyorsun ki...
    Sana A5 veya A9 ilgili ne sorsam cevap verecekmişsin gibi duruyorsun.

Daha sonra da bana sahip olduğun A5 işlemcili bir cihaz ile A9 işlemcili bir cihazının karşılaştırmalı videosunu çekebilir misin?
    Kendi sesinle videoda bana bu işlemcileri tüm detayları ile anlatabilir misin?
    Mesela A9 yerine A5 koyarlarsa ne olur biz bunu nasıl anlarız videoda anlatabilir misin?
    Bunu yapabiliyor olman lazım.
    Yine, çünkü o kadar kesin konuşuyorsun ki...
    Sende bu cihazlar varmış da, her türlü uygulama ve oyunda denemişsin gibi duruyorsun.

Ben Antutu ve Vellamo boş programlar demedim.
    Yalnızca bir uygulama dedim.
    MTK'nın yeni işlemcisini test edemiyor mesela?
    Neden mi, hemen söyleyeyim.
    Programlar donanımı algılayamıyor.

Bilgisayarın temeli şudur: Verdiğini alırsın vermediğini alamazsın.
    Antutu ve Vellamo S3 ve S4'leri ne kadar sağlıklı test ediyorsa, bazı cihazları da o kadar sağlıksız test ediyor.
    Çünkü her iki program yapımcısı da, bol kaynak ve birikim nedeniyle S3 ve S4 cihazların özelliklerine tam olarak erişebiliyor ve programını bu şekilde ayarlayabiliyor.
    Bunlar uzun konular ama sana anlatıp israf etmek istiyorum.
    Sen okuduğunu da anlamıyorsun.

Varsayımlara gerek yok arkadaşlar.
    Davetimi yeniliyorum.
    İsteyen istediği zaman misafirimiz olabilir. Adres belli.
    Kıyaslamak istediğiniz cihazı da alın gelin. Misafirimiz olun.
    Ziyaretiniz sırasında videoda çekeriz. Net cevaplar ortaya koyarız.

Yok yabancı forum şunu dedi, yok ben kullanmadım ama kullanan bir tanıdığım bunu dedi, ben bilmem ama amca oğlu anlar bu işlerden gibi, mahalle kadınlarına has dedikodular da yapmayız.
    Gerçekler üzerinden konuşuruz.

Yabancı forumlarda, tıpkı burada olduğu gibi ne gizli tezgahlar dönüyordur.
    Burada bile yok tablet verin yoksa sizi yerin dibine sokarım,
    Yok ürününüzü şöyle kötülerim, yok bir kaç hesap açar sizi bunaltırım, v.s. gibi nelerle karşılaşıyoruz.
    O forumlar da ne oluyor Allah(c.c.) bilir.

Kendinizi yerin dibine sokturmak için bu kadar çabalamanızı takdir ediyorum.
    Siz yazdıkça, bende yazmaya devam edeceğim.
    Ben her zaman net cevaplar ve teklifler sunarken, siz bir kaç derme çatma cümle ile varsayımlar üzerinden hareket edeceksiniz.

Not:
    Bu arada, S4 kullanmadım ama Ainol Novo8 Discover'dan S3'ten daha fazla performans aldığımı belirtmek isterim.
    Siz şimdi kulaktan dolma bilgileriniz huyunuz üzerinde S3'ünüz ve Discover'ıniz olmadığı buna da bir şey söylersiniz.
    Bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinlitablet -- 27 Temmuz 2013; 17:56:43 >

• Tableti sen uretmis gibi konusuyorsun.Gorende muhendis sanar.Her cihaz icin yorum yapmak icin illede bir tane satin almamiz gerekiyor galiba.Sen Rk3188 li bir cihazla atm7029 lu bir cihazi test edip koysana nede olsa butun cihazlar varmis sende.

• İddiası olan sensin.
    Ben değilim ki.
    Anlaşıldı.
    Sende boşa konuşup, boşa atıp tutanlardansın.
    Senin amacın belli.
    Ainol'u uyduruk, kıytırıp yalanlarınla yıpratarak, burada tatlı su kurnazlığı yapıp millete öneriyorum görüntüsü adı altında tablet satmak.
    Şayet yazdıklarım doğru değilse, bir önceki iletimdekileri yaparak sözlerimin aksini ispat et.
    Bilgini konuştur.
    Hatta buyur gel. Adres belli.
    Yol paranı da, masrafını da ben vereyim. Koltuğunun altına kıstır tabletini de.
    (Varsa)

Ben mesleğimi söyledim.
    Yazılım ve Donanım uzmanıyım dedim.
    Mühendis yanımda biraz küçük kalıyor.

Uzun iletilerime yazdığın kısacık cevaplarından anlaşıldığı üzere:
    Senin bu konulardaki bilgin sıfır. Kulakdan dolma ve dayanağı olmayan şeyleri tekrar edip duruyorsun.
    Sıfır bilginle insanlara tablet önermene şaşırıyorum doğrusu.
    Kesin bir başkası, başkasına önermiştir. Sende ondan duymuşsundur.

Neden yılmadan ezildiğin halde cevap yazdığını biliyorum.
    İleti sayını çoğaltarak rütbeni arttırmaya çalışıyorsun.
    Yoksa başka bir nedenden cevap vermene anlam veremiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinlitablet -- 27 Temmuz 2013; 19:08:59 >

• Benim forumdaki gecmisim belli su ana kadar boyle sacma tartismaya ilk defa sayende girdim.Milleti kaziklamaya calisamayinca zorunuzami gidiyor.Ne ainolle nede diger firmalarla hic isimde olmaz.Hepsi birbirinin aynisi hangisi daha iyi donanimi ve yazilimi sunarsa onu tercih ederim.Sen su Atm7029 islemcisini cok iyi biliyorsan biraz anlat diger islemcilerle kiyasla belki bizde inaniriz.

• Ben anlatamaya çalışmam.
    Sana en ince ayrıntısına kadar anlatırım ama sen anlamazsın.
    Kapasiten yetmez.

Hem şimdiye kadar anlattıklarımdan ne anladın ki, bundan sonrasında ne anlayacaksın?
    Tabii ki hiç bir şey.

İletilerime verdiğin cevapları okuyanlarında aksini düşündüklerini zannetmiyorum.
    Sonuç olarak, sen boş yere atıp tutuyormuşsun.
    Link verme ve kopyala yapıştır yapma dediğim zaman verecek cevabın kalmadı.
    Çünkü savunduğun konuda kendine ait bir fikrin ve bu fikre sahip olmasa sebep nedenlerin yok.
    Tamamen çıkarların doğrultusunda hareket ediyorsun.
    Bu nedenle de her şeyi kendine yakıştırıyorsun.

Benim hiç kimseyi inandırmak gibi bir niyetim yok.
    Ben doğru bildiğimi savunuyorum.
    Sizin derdiniz ise insanları bir şeyleri inandırmak.
    İşte tam bu noktada da, yabancı forum linklerinden ve kopyala yapıştır yazılarından daha fazlasını yapmanız gerekiyor.

Haklısın, senin hiç bir firma ile işin olmaz.
    Bir firmayı kötülersin, diğerini önerirsin.
    Hemde hiç bir bilgi kırıntın dahi olmadan.

Bilgin yok, bir söylediğinde bir söylediğini tutumuyor.
    Seni dikkate almamak lazım.
    İnsanlarda anlamışlardır sanırım neyin ne olduğunu.

Burada bir kariyer peşindeysen:
    Emin ol, yakında burada, boş yere atıp tutanların generali olursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinlitablet -- 27 Temmuz 2013; 19:19:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cinlitablet

quote:

Orijinalden alıntı: frfr

Cop islemciyle nasil oyun oynayip internette rahatca geziniyorsunuz anlamis degilim.

Çöp işlemci derken?
    Data dosyası 1,5 - 2GB olan oyunları oynayabildiğim bir tablet nasıl çöp işlemcili olabilir?
    Hiç bir bilginiz olmadan sırf iş olsun diye kulaktan dolma sözlerle sağda solda ileri geri konuşuyorsunuz.

Gidip tableti satın aldınız mı?
    Oyun oynadınız veya internette gezindiniz mi?
    Hayır!
    O zaman neden boş konuşup insanları etkilemeye çalışıyorsunuz.
    Ainol'un rakip firmasından mısınız?
    Bu işi para ile mi yapıyorsunuz?

Ben gittim tableti satın aldım.
    Internertte gezinirken iğne ucu kadar da sorun yaşamadım.
    İstediğiniz internet sitesinin açılma süresini tabletimden aldığım ekran görüntüsü ile paylaşabilirim.
    Siz bunu yapabilir misiniz?
    Hayır! O zaman boş konuşmayacaksınız.

Ben gittim tableti satın aldım.
    Aşağıdakiler dahil bir çok oyun oynadım.
    Asphalt 7 Heat 1.0.5
    Wild Blood 1.1.1
    Need for Speed™ Most Wanted 1.0.47
    Oyun oynarken de hiç bir sorun yaşamadım.
    İstediğiniz oyunu oynarken tabletin videosunu çekip paylaşabilirim.
    Siz bunu yapabilir misiniz?
    Hayır! O zaman laf kalabalığı yapmayacaksınız.

Tablet elimde ve tabletimden memnunum.
    Sen neye göre memnun değilsin?
    Duyduğun uydurmalara göre değil mi?
    Bu işler böyle olmuyor.
    Konuları kirletmeyi alışkanlık haline getirmişsin sen.
    Amacın nedir anlamak güç.

Hayir o tableti satin almadim ama kuzenimde ayni islemci sahip tablet var. Onceki mesajlarima baksaydin anlardin. Bu islemci bildigin cop, internette cok hizli geziniyor evet o dogru hatta ipad ile karsilastirildiginda cok daha hizli internette gezebiliyor ama islemci cidden cop. Yanlizca internette gezecekler icin onerilir yanliz. Bu arada mesajini gormemisim k. Bakma.

• Kardes hic kusura bakma ama yok kisa cevap yazdin yok cumlelerin kotu diyerek bu islemcinin rk3188 den daha iyi oldugunu kanitlayamazsin. Ayrica cumlelerin yarisindan fazlasi bos laf. Yarisindan fazlasinda insanlari assagiliyorsun. Yok dedikoducular yok video cekebilir misin bilmem ne. Cek bir video gorelim. Koy yanina cube u30gt2 yi, veya o tam esit degil diyorsan koy chuwi v88 i olmadi cube u35gt yi koy gorelim performanslari. Ben burada rk3188 ornek olarak verdim. Exynos4412 li tabletle de karsilastirma yapabilirsin. Yok antutu her cihazla ayni uyumlulukta calismazmis bilmem ne. Koy antutu ss ini veya koy bir video gorelim. Bu mesaj kesinlikle kin barindirmiyor. İnsallah sende kalbinde insanlara karsi nefret olmadan yazarsin sonraki mesajlarini.

• açıkçası ben de anlamadım, ve bu arkadaşlar pek güven vermedi, sırf tablet araştırayım diye girdim halbuki konuya, yok cihazı kötülüyorum falana çıktım... işlemcisi, grafik kartı sorun çıkaracak gibime geliyor bu tabletin, antutu şu bu testiyle aksi ispatlanırsa almayı düşünebilirim...
  • Bu cihazın güven sağlayabilmesi için aynı sınıftaki diğer cihazlarla karşılaştırma testlerinin yapılması gerekiyor. Bunu yaptık alın demek yetmiyor maalesef. Kişiler istediğini söyleyip iddia edebilirler, lakin testler gerçeği söyleyecektir.
  • Elimde 3 adet Ainol Spark ve Venus marka cihaz var hepsinden memnunum.
    4.2.2 detekleri ile son derece stabil çalışıyorlar.
    Açamadıkları oyun uygulama yok (İşlemci ve ekran çözünürlüğü seçenler hariç)
    Ainol sürekli güncelleyen bir firma çok araştırdım DH de sorduk tartıştık ve Ainol aldım aldığıma da pişman değilim.
    Hatta tecrübelerimi ve bilgilerimi paylaşmak için forum moderatörlüğüne geçtim.
    Açıkcası diğer tabletleri denemedim.
    Ama Ainol cihazlar elimde ve çok menunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: McMannes

Hadi ya, doğru ocak ayında üye olmuşsun. 8 aydır tenezzul edip hiçbir konuya cevap vermemiissin. Bir de güya ainolu temsil ediyorsun. Bu nedenle hiç inandırıcı gelmiyor. Ayrıca ben o bin mesajı dört senede aldım. Boru değil. Benim burdaki amacım ürün araştırmak. Independence denen eleman zaten bir ayda 300 mesaji görmüş, onun zaten amacı ne o da belli değil, yani sizin burdaki olayiniz nedir yada amacınız nedir hiç belli değil. Bırak ürünümu araştırdım. Siz ikiniz dalaşın durun...

Yaklaşık 1 seneyi aşkın süredir ainolün elf 2 modelini kullanıyorum.Alet taş gibi hala. 1 sene boyunca her isteğime cevap verdi ve pil performansında şu an bir azalma yok. Ainole taş atan arkadaşlara duyurulur. Birde benim bir senelik gözlemim bu firmayı çakma çinli firma olarak görmemek gerekir. Adamlar işlerinde baya iyiler. Bunları ürün kullanıcısı olarak söylüyorum.

• Aşnol en güvendiğim firmadır benim. Bu aleti de türkiyede garantili olarak satılmaya başladı ereyonda ya da goldda kampanya bekliyorum alacağım.
  • Bazıları hala dünün çocuğu rk il tabletleri öneriyor burda.. Peki siz öneriyorsunuzda neden işin ehli olan ve custom rom yapan feiyo cyangenmod vs kesinlikle rk önermiyorlar ? Rk yı çöp ten başka birşey değil diyorlar ? Rk3188 il tablet sahibiyim ve tek kullana bildiğim 4.1.1 ;) rk chip uyumsuzluklarından ötürü üst sürüm (legal) almayacak ve custom yapılsa bile sorunlu olacak ;) artı yıllarca ainol kullanmış biri olarak ainolun kalitesini yakalayan başka bir markada yok ;) burda adam 8 i anlatıyor siz rk bilmem ne diyerek osuruk gibi çıkıyorsunuz ortaya.., bilmiyorsanız yazmayın konuyu baltalamayın akıl fukaralığı yapmayın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir süre once 9.7 lik tablettleri incelerken a31 li olan ondanın inceleme videosunu gördüm ve anında vazgectim, tabletin perişan bir hali vardı. videoları karıstırırken rk3188 li hyundai a31 e gore daha hızlıydı ve sanırım markadan kaynaklı uyuşuk a31 li onda piyasada genel olarak hyundaiden daha pahalıydı.
    şimdi ben anlamam a5 mişde a9 gösterilmiş felan filan, sonuçta bu a5 a9 felan bana genel kod gibi geliyor, adları aynı olsada yapı olarak degisiklikler gösterebilir ayrıca yazılımla cekirdeklerin calısma sekilleri ayarlanabilir.
    öncelikle ainol turkiye nin cevaplamasını tercih ettigim sorularım: bu tablet 4.3 ü ve yakında gelecek denilen android5 e yükseltilebilecekmi? farklı sitelerde yazılan gpu gercekte nedir? bluetooth var ama versiyonu nedir? ve sensörleri nelerdir? ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozkan-Ozturk -- 19 Ekim 2013; 7:36:52 >

• 4.3 çıktı kullanılıyor bile..
    Buradan bakabilirsin.
  • quote:

bir süre once 9.7 lik tablettleri incelerken a31 li olan ondanın inceleme videosunu gördüm ve anında vazgectim, tabletin perişan bir hali vardı. videoları karıstırırken rk3188 li hyundai a31 e gore daha hızlıydı ve sanırım markadan kaynaklı uyuşuk a31 li onda piyasada genel olarak hyundaiden daha pahalıydı.
    şimdi ben anlamam a5 mişde a9 gösterilmiş felan filan, sonuçta bu a5 a9 felan bana genel kod gibi geliyor, adları aynı olsada yapı olarak degisiklikler gösterebilir ayrıca yazılımla cekirdeklerin calısma sekilleri ayarlanabilir.
    öncelikle ainol turkiye nin cevaplamasını tercih ettigim sorularım: bu tablet 4.3 ü ve yakında gelecek denilen android5 e yükseltilebilecekmi? farklı sitelerde yazılan gpu gercekte nedir? bluetooth var ama versiyonu nedir? ve sensörleri nelerdir? ...

quote:

Orijinalden alıntı: DeAtHeR

4.3 çıktı kullanılıyor bile..
    Buradan bakabilirsin.

buradan guncelleme icin resmi 4.2 den fazlası olmayacakmı demek oluyor?
    gpu, bluetooth, sensörler konusunda daha acıklayıcı bilgiler verebilirmisiniz...

• Ainol her zaman en son sürüme güncelleme yapıyor bu konuda merak etmeyiniz Resmi olarak ta 4.3 ve ilerisi için beklentiniz olsun.
    Bilgi:

Ekran Boyutu 8"1024*768 IPS Multi- Touch Capacitive Ekran
    İşlemci Hızı ARM OWL Quad Core CPU
    Grafik İşlem Birimi PowerVR SGX544MP2 8 Core
    Dahili Bellek 2GB DDR3
    Dahili Disk Boyutu 16 GB
    İşletim Sistemi Android 4.1.1 (jelly bean)
    Wireless Desteği Var
    GPS Desteği Yok
    Bluetooth Desteği Var
    Pil Ömrü 5000 MA/H :6-7 saat Video 15 saat Audio 3D oyun: 6 saat Web: 7 saat
    Bilgisayardan Şarj Edilebilirlik Var
    Prizden Şarj Edilebilirlik Var
    Desteklenen Sosyal Ağlar Msn, Skype, Facebook, Twitter, ICQ apk ile sosyal ağlara bağlanma ve konuşma
    HDMI Desteği Var
    Ön Kamera Var
    Ön Kamera Çözünürlüğü (mp) 0.3 MP
    Arka Kamera Var
    Arka Kamera Çözünürlüğü (mp) 2.0 MP
    Kamera Flash Özelliği Yok
    Desteklenen 3G Modemleri Tüm 3G modemler
    SD Kart Girişi Var
    Mikrofon Özelliği Var
    Kulaklık Girişi Var
    Harici Disk Özelliği Micro SD Kart girişi ile 32GB a kadar kart desteği, USB bağlantı ile 2.5 inç ten küçük harici bellekler
    Desteklenen Flash Player Sürümleri Sürümleri Flash Player 11 ve Google Play desteği
    Renk Beyaz
    Ölçüler (Ağırlık/YxGxD) 199*147.5*9.0
    Şarj Edilme Süresi 3 saat
    Ekran Çözünürlüğü 1024*768 IPS Multi- Touch Capacitive Ekran
    Ürün Kutu İçeriği USB Kablo, Şarj Aleti, Ekran Koruyucu, Deri Kılıf
    Ürün Stok Bilgisi Ürün Stoklarda Var
    Bilgi Bankası Ainol Novo8 Discover

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.