Şimdi Ara

aion bilenler iceri lutfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Srlamlar. Perento swsinde bi 65 carim var ayni sekilde zubabada da bi 65 var itemleri pek farkli degil ama perento da devam etmek gibi bi fikrim var. Ama perentoda herkez ap setini dizmis. Zubabada okadar fazla yok. Sizce perentomu devam edeyim zubabami ?

Arkadasim falan 2 sw de de var. Ama hangi sw de devam edecegime bir turlu karar veremiorum

Yardimci olurmusunuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben nexusta oynuyorum. 3 sene spatalosta oynamıştım. Spatalosu çok arıyorum. Çünkü en son açılan serverlar sonradan dolan oyunculardan mevcut. Profosyel seviyede oynayanlar çok az. Üst serverlarda ise herkez setini dizmiş ama yüzde 90 ı oyunu çok iyi biliyor. Başlarda aralarıne girmekte zorlanırsın ama uzun vadede herşey güzel olur.
  • Kardes devammi et perentoya diorsun yani ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer üst düzey oyun oynadıysan Zubaba kesmeyebilir. Ben zubabada hiç oynamadım. Ordaki arkadaşların oyun bilgisini bilmiyorum. Ben kendi açımdan bakıyorum. Nexusta başladığıma pişmanım. Spatalosu çok arıyorum. Üzerim çok iyi değil çokta kötü değil ortalama bir charım var. Üstelik ap kıyafetleri almak eskisi gibide zor değil. Pve ise 65 lvl yap run seti yap tüm zindanlara gidebilirsin.
  • Sorunun cevabı çok açık,

Perento 'da muhtemelen yabancı oyuncu ağırlığı vardır ve Aion da ittifak gibi kalabalık gruplarla yapılan çok faaliyet olduğu için ve de ortak dil ingilizce olduğu için eğer yabancı dilin çok iyi seviyede ise Perentoya devam edebilirsin. Gerçi burada sadece senin yabancı dilinin çok iyi olmasıda yetmiyor, diğer oyuncularında aynı şekilde olması gerekiyor. Ama Zubaba bildiğin üzere Türk serveri, anlaşma konusunda sıkıntı yaşamayacağın bir yer, artık karar senin.
  • ulaspo U kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle arkadaşa katılıyorum. Benim dil konusunda sıkıntım olmamasına rağmen Nexusta bulunan oyuncu sayısının azlığı yüzünden sıkıntı yaşıyorum. 2 yıl önce spatalosta sonradan başlama rağmen çok kolay bir şekilde sorc dizdim. Ama Nexusta 4 ayda pve setimin ancak 3 parçasını mitical yapabildim. Belkide benim sıkıntım 2 3 yıl önceki oyuncu sayısı ile günümüzdeki olan oyuncu sayısından kaynaklanıyor da olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ustatlardan yardim lutfen
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.