Şimdi Ara

AION - Grafik ayarları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

aşağıda sistemimi yazıyorum. bu sistemle kullanılması en makul gelen grafik ayarlarını paylaşır mısınız? verdiğiniz grafik ayarları ile alabileceğim ortalama fps değerini de yazar mısınız?

Anakart
    ASUS M5A97 AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2133Mhz (O.C) USB 3.0
    CPU
    AMD FX8 8120 Soket AM3+ 3.1Ghz 16 MB Cache 32nm
    RAM
    CORSAIR 4GB Vengeance DDR3 1600Mhz Low Profile CL9
    GPU
    SAPPHIRE HD6850 GDDR5 1GB 256Bit AMD Radeon DX11
    HDD
    WD 3.5'' 500GB Caviar Blue 16MB Cache SATA 3.0 7200Rpm
    Kasa
    XIGMATEK ASGARD Pure Black Edition 600W MidT ATX Siyah
    Egzost Fan
    Cooler Master BRF-L12 120mm
    Monitör
    AOC 23'' i2352Vh Geniş Ekran LED Full HD IPS

• Full screen efekti kapat
    Skill efect kısmını self yap .

Diğer ayarlamaları default yap

Sistem çok kasarsa shift +f12 yaparak , kasmaları engelleyebilirsin.
  • Ben dizüstü bilgisayarım ile full ayarlarda kasmadan oynardım, tabi kale savaşları hariç zaten karakterim düşük leveldı.

Sistemin yeterli full ayar için ve bence iyi bir sistemin var, sadece kale savaşlarında sıkıntı çekersin ki bu sıkıntıyı herkes çekiyor.

Ayrıca grafik bölümünde her yere tık koyup ve ayarları fulle çekince oyun pek hoş olmuyor açıkçası, ben tık yapılan çoğu ayarı kaldırmıştım. Çünkü oyun aşırı parlak oluyordu ve gözleri yoruyordu.

Bence en yüksek ayarlara değilde kendini oyunda en iyi hissettiğin ayarlarda oynamaya çalış, illa her şey yüksek olacak diye bir kaide olmamalı.

Sistemin benim eski masaüstü bilgisayarımdan da iyi ki onda da full ayarlarda çok rahat oynardım.

Fps için bir şey diyemeyeceğim, uzun zaman oldu oynamayalı ve pek bakmamıştım fps kaç oluyor diye. Zaten oyun içinde Grafik ayarlarına girdiğinde FPS ayarı var, onu tıklayınca sağ üst köşede fps değerini anbean görebiliyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Capt. Awesome -- 7 Mayıs 2012; 23:10:54 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kariyer modu zorluk ayarları
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.