Şimdi Ara

Aion indirme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Gameforge Live kurdum ve yükle dedim bişeyler yükledi etti sonra şimdi oyna butonu aktif oldu yüklediği şeyler 5dk sürmemiştir. Bi yerde bi hatamı yapıyorum yoksa bi sıkıntımı var oyunu indirmede anlamadım yardım ederseniz sevinirim. 90gb boş yer var hdd de boş yerdende bi sıkıntı olacağını sanmıyorum nedir bunun çaresi.

• aion ek launcher dosyalarü kuruyor ondan sonra oyuna başla tıkla asıl oyunu ondan sponra indirecek :)
  • Tıklıyorum yama kontrolü diyor sonra yine şimdi oyna geliyor ve öylece kalıyor yani bi indirme şeklinde bieşy gözükmüyor. :S
  • antivirüs programını kapat bende aynı problemi yaşamıştım tamamen her şeyi sil sonra tekrar gameforce indir tamamdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gilthaniel -- 30 Eylül 2013; 0:36:21 >
  • Beceremedim şu indirme işini virüs programı yok ayrıyetten windowsun kendi virüs programınıda durdurdum ama hala bir indirme söz konusu değil.
  • Aynı sıkıntı bendede var virüs programını falanda kapattım olmuyo.Vede acaba internet kafelerde cd şeklinde alıp yüklememiz mümkün olurmu ?
  • teamviewer atarsan hazir serverlar bakimdayken yardimci olurum..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.