Bildirim
Aion Online Hesap Sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Aynı sorun bendede var bende oyunun dvd sini aldım fakat şifreyi aktif etmek için okulların kapanmasını bekliyorum. Beklerken biraz trial versiyonda oynıyım dedm ama şifre hatası veriyor.Sanırım oyun şuanlık triali kapattı. -
Hata nedir ?
Ekran görüntüsünü koyabilir ya da ne yazdığını söyleyebilir misin ? -
Trial kapansaydı biyerde yazardı 13gb indirdik okadar böyle i*nelik yapmazlar heralde .
Resim atmama gerek yok hatada şifre yada ismin yanlış olduğunu söylüyo ama NCsoft a girebiliyorum oyun icin aktifde ettim hala aynı hatayı veriyo -
NCsoft sisteminde 2 tane şifreniz vardır,biri internet sayfasına girerken kullandığınız şifre diğeri ise oyuna girmek için kullandığınız şifre...
Burada belki hata yapmış olabilir misin ?
Trial denemediğim için pek bilgim yok lakin trial kapanmadı tam tersi 10 güne çıktı oynama süresi ve level 20'ye kadar yolumuz var.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X