Şimdi Ara

Aion tarzı mmorpg arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evt arkadaşlar başlıkta olduğu gibi aion tarzında pvp pve lwl sistemi olan oyun arıyorum.Aion ilk açıldığı zmn lar oynamıştım o tarz olursa çok iy olr.Grafikleri aion kadar yada daha üstün fark etmez
    ve yeni açılmış yada yeni serveri olan bir oyun varsa çok gzl olr arkadaşlar
    Şimdiden öneriler için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extreme602 -- 11 Ocak 2015; 15:00:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: extreme602

Evt arkadaşlar başlıkta olduğu gibi aion tarzında pvp pve lwl sistemi olan oyun arıyorum.Aion ilk açıldığı zmn lar oynamıştım o tarz olursa çok iy olr.Grafikleri aion kadar yada daha üstün fark etmez
    ve yeni açılmış yada yeni serveri olan bir oyun varsa çok gzl olr arkadaşlar
    Şimdiden öneriler için teşekkürler

İlk açıldığı zaman oynadıysan birde şimdi güncel sürümünü dene birde Guild Wars 2 var tavsiye edebileceğim ama aion başka
  • Piyasada ilk 10 leveli(ilk harita) Aion kadar sıkıcı olan ve level için deli gibi grind yapılan oyun kaynıyo , bulursun kolayca.. Al hero online.
  • öle oyunlar çokda ztn çoğunun teması böle aion kdr grafik olsn sistemi olsun güzelini bulamadım
    aionunun skıntısı bulunduğum yerde sunucuları yasaklı o yüzden oynuymıyorum vpn ile girdiğim için hesap banlandı o yüzden bırakmıştım ztn
  • extreme602 E kullanıcısına yanıt
    aion gibi oyun uzun süre gelmez. ne günlerdi simdi hatırladıkca :) sana tavsiyem private aion sunucularına bak bi tane vardı cok kalabalık adını hatırlayamadım arastırsan cıkar karsına.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkay1122

aion gibi oyun uzun süre gelmez. ne günlerdi simdi hatırladıkca :) sana tavsiyem private aion sunucularına bak bi tane vardı cok kalabalık adını hatırlayamadım arastırsan cıkar karsına.

varmı pvp türk sunucu açan görmedim hiç yoksa yine yabancı serverdan mı bahsediyosun
  • extreme602 E kullanıcısına yanıt
    gamez aion oyna süper server.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Borderlands tarzı oyun önerisi
    10 yıl önce açıldı
    mmorpg önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.