Şimdi Ara

Air Alert 4 hakkinda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
3.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaslar 2 yildir basketbol oynuyorum fakat iyi sicrayamiyorum bu air alert denilen programi yapsam ne kadar faydasi dokunur bu arada yasim 16 boy 1.82
    Kilom ise 68.5
    Sakatlanma durumu olur mu?
    Ve bu programi anlamadim bilen birileri anlatabilir mi?
     Air Alert 4 hakkinda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Air Alert 4 Hakkında Bilgilendirici Bir Metin

Air Alert Nedir?

Air Alert, hava kalitesini ölçen ve hava kirliliği seviyelerine ilişkin uyarılar sağlayan bir mobil uygulamadır. Uygulama, hava kalitesi verilerini toplamak için sensörler ve tahmin modelleri kullanır.

Air Alert 4'ün Özellikleri

Air Alert 4, hava kalitesini izlemek ve sizi sağlığınızı etkileyebilecek hava kirliliği seviyeleri hakkında uyarmak için tasarlanmıştır. Uygulama aşağıdakiler dahil olmak üzere bir dizi özelliğe sahiptir:

• Hava Kalitesi İzleme: Uygulama, hava kirletici maddelerin seviyelerini, PM2.5 ve PM10 gibi, gerçek zamanlı olarak izler.
    • Uyarılar: Hava kirliliği seviyeleri belirli eşik değerleri aştığında uygulama uyarılar gönderir.
    • Hava Tahminleri: Air Alert 4, hava kirliliği seviyelerinin tahminlerini sağlar, böylece önlem alabilirsiniz.
    • Haritalar: Uygulama, hava kirliliği seviyelerinin bir haritasını görüntüler, böylece en temiz veya en kirli bölgeleri kolayca belirleyebilirsiniz.

Air Alert 4'ün Faydaları

Air Alert 4'ün kullanımı aşağıdakiler gibi bir dizi fayda sağlayabilir:

• Sağlığınızı Koruma: Uygulama, hava kirliliğine maruz kalmanızı azaltarak astım, kalp hastalığı ve kanser gibi sağlık sorunlarını önlemenize yardımcı olabilir.
    • Önlem Alma: Hava kirliliği seviyelerinin yükseldiğini bilerek, dışarıdaki etkinliklerini planlayabilir veya maske takarak kendinizi koruyabilirsiniz.
    • Bilinçlenme Artırma: Air Alert 4, hava kirliliğinin etkileri hakkında farkındalık yaratmaya yardımcı olur ve bireyleri ve toplulukları hava kalitesini iyileştirmek için eyleme geçmeye teşvik eder.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • James Deen kullanıcısına yanıt
    Air alert yapmadığım için sakatlanma v.b sorularına cevap veremem.Nasıl yapıldığına gelince mesela leap ups demiş bu hareketi 1.hafta 20 tekrardan 2 set yapacaksın.Calf raises 10 tekrardan 2 set yapacaksın .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MVP Bjelica -- 27 Haziran 2015; 16:57:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MVP Bjelica

Air alert yapmadığım için sakatlanma v.b sorularına cevap veremem.Nasıl yapıldığına gelince mesela leap ups demiş bu hareketi 1.hafta 20 tekrardan 2 set yapacaksın.Calf raises 10 tekrardan 2 set yapacaksın .

Teşekkürler kardeşim bir sorum daha olucak program ikiye bölünmüş birinde haftalar 1-3-5 diye ilerliyor diğerinde 2-4-6 diye ilerliyor bunlar ne is

• Ne demek Programın ikiye bölünmesi seni düşündürmesin .Sen ne yazıyorsa onları uygula kardeşim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MVP Bjelica -- 27 Haziran 2015; 19:48:02 >
  • quote:

Ne demek Programın ikiye bölünmesi seni düşündürmesin .Sen ne yazıyorsa onları uygula kardeşim.

Teşekkürler tekrardan

• Kolay Gelsin

• quote:

Kolay Gelsin

Tesekkurler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kardeşim programa başladım fakat kaslarimda ağrı başladı normal midir ?

Kardeşim ben yaptığım antrenmanlardan sonraki gün ağrıdan yürüyemiyordum 1 hafta boyunca yılmadan devam edersen vücut alışır ağrılar geçer.
  • quote:

Kardeşim ben yaptığım antrenmanlardan sonraki gün ağrıdan yürüyemiyordum 1 hafta boyunca yılmadan devam edersen vücut alışır ağrılar geçer.

Icimi rahatlattin sagolasin

• Surekli rahatsiz ediyorum kusuruma bakma bir sey sorucam mesela 2 bolum 20 yaziyor ya bunu bir 20 yapip sonra tekrar bir 20 daha mi yapacagim yoksa 20 yi 2 bolumden olusucak sekilde mi yapacagim?

İçin rahat olsun istediğini sorabilirsin.Soruna gelince:İlk dediğin gibi 20 yapıp sonra tekrar 20 yapacaksın .Bu arada hareketleri yanlış yapmamaya nizami yapmaya özen göster.
  • quote:

İçin rahat olsun istediğini sorabilirsin.Soruna gelince:İlk dediğin gibi 20 yapıp sonra tekrar 20 yapacaksın .Bu arada hareketleri yanlış yapmamaya nizami yapmaya özen göster.

Tesekkurler

• Hocam program nasıl gidiyor faydası var mı ? Bende başlayabilirim.

• quote:

Hocam program nasıl gidiyor faydası var mı ? Bende başlayabilirim.

3.haftamdayim daha gelişme olmadı gibi ama programa alistim zorluk cekmiyorum.

• İlk öncelikle program zor.Eğer zorlanıyorsan belkide vücudun hamsa ondan olabilir, veya ramazanda gündüz yapıyorsan su kaybından ağır gelebilir.3 haftada gelişme olmaz şimdiden söyleyeyim 8. hafta falan kendini hissettiriyor ve program bittiğinde 15. hafta olduğunda 1-2 haftada tam anlamıyla zıplamada dehşet bi artış oluyor diyebilirim.Kendim bitirdim ama ben 5. haftaya kadar hiç zorlanmadım diyebilirim.Biraz dizlerimi ağrıttı o kadar yani.Şimdi orda 1-3-5 uymak gerek.Tekli haftalar yani 1-3-5 gibi haftalarda pazartesi çarşamba cuma yapılıyor.Çiftlerde yani 2-4-6 da salı çarşamba perşembe yapılıyor.5 haftadan sonra zorlaşıyor belirteyim kolay gelsin eğer zamanın varsa bayram haftası dinlen sonra tekrardan başla.Ve programın olmadığı gün azda olsa basket oynarsan etkisi dahada büyüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sosuke44

İlk öncelikle program zor.Eğer zorlanıyorsan belkide vücudun hamsa ondan olabilir, veya ramazanda gündüz yapıyorsan su kaybından ağır gelebilir.3 haftada gelişme olmaz şimdiden söyleyeyim 8. hafta falan kendini hissettiriyor ve program bittiğinde 15. hafta olduğunda 1-2 haftada tam anlamıyla zıplamada dehşet bi artış oluyor diyebilirim.Kendim bitirdim ama ben 5. haftaya kadar hiç zorlanmadım diyebilirim.Biraz dizlerimi ağrıttı o kadar yani.Şimdi orda 1-3-5 uymak gerek.Tekli haftalar yani 1-3-5 gibi haftalarda pazartesi çarşamba cuma yapılıyor.Çiftlerde yani 2-4-6 da salı çarşamba perşembe yapılıyor.5 haftadan sonra zorlaşıyor belirteyim kolay gelsin eğer zamanın varsa bayram haftası dinlen sonra tekrardan başla.Ve programın olmadığı gün azda olsa basket oynarsan etkisi dahada büyüyor.

Tavsiyeler icin tesekkurler dostum.
    Bir sorum olacak mesela bir hareketten digerine gecerken ortalama kac dakika beklemeliyim?
    Ben 2-3 dakika bekleyip yaparim

• yanmayi hissediceksin ben set aralari 2-3 dk dinleniyorum hareketler arasi 5-7 dk arasi cunku dizdeki kıkırdak sıvısı var zorlarsan sıvı ile sorun olursa zor günler geçirirsin dizin ağır bi de son hareket var topla ziplama o da haftada 1 kere sadece carsamba

• quote:

Orijinalden alıntı: Sosuke44

yanmayi hissediceksin ben set aralari 2-3 dk dinleniyorum hareketler arasi 5-7 dk arasi cunku dizdeki kıkırdak sıvısı var zorlarsan sıvı ile sorun olursa zor günler geçirirsin dizin ağır bi de son hareket var topla ziplama o da haftada 1 kere sadece carsamba

Top hareketini soyleyerek isimi kolaylastirdin ben bilmiyordum her antreman gunu yapiyordum tesekkurler

• hocam suan fark etmeyebilirsiniz fakat sonraki idmanlarda acısı çıkıyor setleride hemen yapmayın bacak biraz yansın hissetsin hızlı yaparsan işe yaramaz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.