Şimdi Ara

AIR ALERT III: TAM BİR ZIPLAMA PROGRAMI (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
949
Cevap
29
Favori
300.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Avatarlamaca

arkadaşlar şu çizelgedeki bölüm ne anlama geliyo ?

şimdi bölüm 2 yazıyo yanda hareket sayısı. 1 bölüm 20, 2 bölüm 40 anlamına mı geliyor acaba ?

oo bolum dedigi set sayısı 2 x 20 mesala 20 şerden 2 se yapıcaksın bu arda her set sayısını da en fazla 2 dkka ara vermeni tavsiye ederim
  • quote:

peki bir egzersizi bitirdikten sonra diğerine kaç dakka sonra geçilecek ?

dinlenme durumu nasıl olacak lütfen bu sorumada yanıt verirsen harika olur

üstte de belırttigim gibi en fazla 2 dkka mola ver en azda 45 saniye olsun ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan6423

quote:

peki bir egzersizi bitirdikten sonra diğerine kaç dakka sonra geçilecek ?

dinlenme durumu nasıl olacak lütfen bu sorumada yanıt verirsen harika olur

üstte de belırttigim gibi en fazla 2 dkka mola ver en azda 45 saniye olsun ;)

şimdi bölümün ne olduğunu anladım. her bölüm arası 2 dakka mola vereceğiz

egzersizler arası kaç dakika mola vereceğiz peki ?

diyelim 2 bölüm 20 = toplam 40 tane ip atladıktan sonra burnout egzersizine geçerken kaç dakika mola vermemiz lazım en fazla ?
  • egrezsizler arasıda maximum 2 dk mola vereceksin
  • bu arada arkadaslar air alert e yeni basliyacaksaniz air alert 4 u yapmanizi oneririm 3 e oranla biraz daha iyilestirilmis halidir
    buyrun 4'un programi
  • quote:

bu arada arkadaslar air alert e yeni basliyacaksaniz air alert 4 u yapmanizi oneririm 3 e oranla biraz daha iyilestirilmis halidir
    buyrun 4'un programi
    [simage]http://img80.imageshack.us/img80/5758/airalert4program

bu program resmi olarak çıkmamış herhal , air aleri ü bir arkadaşımız kendine göre hazırlamış yanılıyor muyum ?
  • 16 yaşındayım,acaba yapsam mı ki?Boy gelişimime engel olur mu?(boy 1.80,kilo 66)Veya sağlık sorununa yol açar mı?(ciddi ısınma yaparım o problem değil,onun dışında başka bir sağlık sorunu soruyorum)
  • bence 1 yıl daha bekle ama hazırım diyorsan sen bilirsin
  • quote:

quote:

bu arada arkadaslar air alert e yeni basliyacaksaniz air alert 4 u yapmanizi oneririm 3 e oranla biraz daha iyilestirilmis halidir
    buyrun 4'un programi
    [simage]http://img80.imageshack.us/img80/5758/airalert4program

bu program resmi olarak çıkmamış herhal , air aleri ü bir arkadaşımız kendine göre hazırlamış yanılıyor muyum ?

zaten bu alintidir baska bir kaynaktan edinmistim sizinle paylasmak istedim resmi olarak cikip cikmadigini bilmiyorum ama ben bu programi bitirdim ve de hayli etkili oldu

• Bu gün programı bitirdim, ve okulun spor salonunda dokunamadığım 3.05'lik potaya asıldım. Smaç için çalışmaya başlıyorum artık.
  • helal olsun tebrikler
  • Sağol, herkese tavsiye ederim, okulda herkes spor salonunda 2.85'in panyasıan değerken ben gidip 3.05'e asıldım :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Fusion

Bu gün programı bitirdim, ve okulun spor salonunda dokunamadığım 3.05'lik potaya asıldım. Smaç için çalışmaya başlıyorum artık.

Tebrikler. Biraz detaylı anlatırmısın? ağrı, sakatlıklar falan oldumu?
  • İlk başlarda çok ağrı çektim, ısınmadan yaptığım için. Ama her gün ısındım ve gün içinde kendimi yormadım. Sakatlık hiç olmadı, ağrı derken sadece kaslarım ağrıdı. Onun dışında vücut kaslarımda gelişme oldu.

İlk haftalar kolay gibi gözüksede cüsseniz var ise /kilo, yağ/ bu nedenle çok az hareket etseniz bile size çok zor gelecektir, çünkü vücudunuz alışkın değildir. 12-13 haftalara gelince biraz zorlandım ama en sonunda bitirdiğimde hemen zıplamadım, ısınma hareketleri yaptım, kaslarımı açtım vesaire. Geçen gün zıpladığımdan daha iyi zıplıyorum bu gün. Kaslar git gide açılıyor.
  • Hmm, kasların ağrıması normal zaten önemli birşey olmamış o zaman geriye vince carter smacı vurmak kalıyor.

Bende Air alert 4ü deneyeceğim bakalım etkisi olacakmı.
  • Olur, olur :P

İnşallah smaçta vururum yakında. Onun içinde body'e gitcem. Vücut kasları için.
  • arkadaşlar bnm boyum 1.87 yaşım 18 bu programı bir hoca sayesinde tamamladım. hareketleri yanlış yapmak veya tam yapamamak çok büyük sakatlıklara veya ters bir hareket te uzun süreli kas ağrılarına neden oluyor. programa başlamadan önce basketbol topuyla ucu ucuna smaç basabiliyordum. ama artık değirmeni zorluyorum. çok etkili bir program tavsiye ederim ama gerçekten ÇOK DİKKAT EDİN. yazının başında da dediğim gibi hareketler doğru yapılmalı!!
  • arkadaşlar benim yaş 15 boy 1.60 kilo 57 bu programı yapsam sakatlıklarla karşı karşıya kalırmıyım ısınma falan sorun değil benim çalışma için aralık ayına kadar zamanım var bu pazartesi başlayıp (11.10.2010) aralık ayının ilk günü çalışmayı bıraksam sorunlarla karşılaşırmıyım.Şimdiden Teşekkürler.
  • beyler programda 2-40 yazıyor. bu 2 x 40 anlamına mı geliyor yoksa 20 + 20 olarakmı yapıcas?
  • Air Alert IV' ye başlayacağım yarın, 3'ü bitirmiştim, fakat 4'ü de bitirmek istiyorum, kasların çalışması için, biraz daha fayda eder diye. 3.15 potaya asılabiliyorum, smaç vurmak şans işi oluyor bazen. 3.05'e smaç vuruyorum ama. Şimdi 4'ü tekrar yapacağım, kasların yenilenip gelişmesi için.

@Korsan

2 set halinde 40'ar kere yapacaksın. Yani 40 kere yapıp, 1-2 dakika dinlen sonra bir daha 40.
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.