Şimdi Ara

AIR ALERT III: TAM BİR ZIPLAMA PROGRAMI (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
949
Cevap
29
Favori
300.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: The Fusion
    Tek ayak zıplarken, sağlak isen, sol ile, solak isen sağ ile zıplayacaksın.

Youtube'a how to jump a one foot yaz tekniği gösteriyor.

Eyvallah. Yeride ayarlayamiyorum bazen cikip cikip ziplamak lazim
  • how to jump a one foot

Yazdim da bulamadim.
  • orda hareketin yanında bölüm yazıyor o ne? yani hareket te 20 bölümde 4 yazıyorsa 4 x 20 = 80 tane mi yapacağız?
  • evet, birer dakika arayla.
  • Ya arkadaşlar ben 11 deyim yalnız yanlıs yapıyorum galiba.Su sekılde yapıyorum,Pazartesi gunu '1' i yapıyorum carsamba '2' cuma ''3''. We yarın 11 i yapıcam dogru mu yapıyorum ?
  • BEYLERRR ÇOK BÜYÜK BİR SORUN VARRRR.BU SQUAT HOPSLARA SADECE ÇARŞAMBA GÜNÜ DİYOR TAMAM BUNA SÖZÜM YOK AMA 15.HAFTADA 4 GÜN EGZERSİZ SÜRESİ DİYOR YANİ PAZARTESİ-SALI-PERŞEMBE-CUMA FAKAT 15.HAFTAYA 5 SET 50 HAREKET SQUAT HOPS YAZMISLAR.BU NE DEMEK OLUYOR ??? LÜTFEN AYDINLATIN !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eemre1500 -- 18 Şubat 2011; 22:39:48 >
  • boyum 162 cm panyaya değmeme 5-10 cm var yeterlimi sizce ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lebron6

boyum 162 cm panyaya değmeme 5-10 cm var yeterlimi sizce ?

Sence ?
  • BEYLERRR ÇOK BÜYÜK BİR SORUN VARRRR.BU SQUAT HOPSLARA SADECE ÇARŞAMBA GÜNÜ DİYOR TAMAM BUNA SÖZÜM YOK AMA 15.HAFTADA 4 GÜN EGZERSİZ SÜRESİ DİYOR YANİ PAZARTESİ-SALI-PERŞEMBE-CUMA FAKAT 15.HAFTAYA 5 SET 50 HAREKET SQUAT HOPS YAZMISLAR.BU NE DEMEK OLUYOR ??? LÜTFEN AYDINLATIN !!!!!
  • koşup zıplamamla olduğum yerden zıplamam aynı zıplama tekniğim mi yanlış acaba?
  • Beyler boyum 1.87 17 yaşındayım air alert e başlasam boyumun uzaması durur mu?
  • rezerved
  • mesajım bulunsun arkadaşlar evde değilim
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakgriffin
    Merhaba arkadaşlar.Ben 16 yaşındayım.Boyum 1.76 ve düzenli olarak ölçüyorum .Her ay 1 cm uzuyorum.Air alert'in 2. haftasındayım.Standart potaların panyesine deymeme 14 cm kalıyor.Sizce Airt alert programını bitirdikten sonra faydasını görür ve potaya smaç basabilir miyim ? Ve kaç cm zıpladığımı nasıl ölçebilirim? Cevaplarınızı bekliyorum . . .

Parmak ucunda deyebildigin bi noktaya dokun sonra ziplabve degdigin yere dokun bu noktalar arasindaki farki olc.

Ben bitirdim ve 30cm artti potayi rahatca cekebilmeme ragmen smac basamiyorum. Smac icin vucut calismak lazim
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Fusion

quote:

Orijinalden alıntı: burakgriffin
    Merhaba arkadaşlar.Ben 16 yaşındayım.Boyum 1.76 ve düzenli olarak ölçüyorum .Her ay 1 cm uzuyorum.Air alert'in 2. haftasındayım.Standart potaların panyesine deymeme 14 cm kalıyor.Sizce Airt alert programını bitirdikten sonra faydasını görür ve potaya smaç basabilir miyim ? Ve kaç cm zıpladığımı nasıl ölçebilirim? Cevaplarınızı bekliyorum . . .

Parmak ucunda deyebildigin bi noktaya dokun sonra ziplabve degdigin yere dokun bu noktalar arasindaki farki olc.

Ben bitirdim ve 30cm artti potayi rahatca cekebilmeme ragmen smac basamiyorum. Smac icin vucut calismak lazim

Çok teşekkür ederim soruma cevap bulduğun için

• Zaten konu açmıştım ama burayada yazma gereği duydum 7.haftadayım ve zıplamamdan düşme görüyorum iki elle çektiğim potayı çekememem gibi düzgün ısınarak yapıyorum ve uzun zamandır basketbol oynuyorum.Bu normalmidir yoksa bir sorun mu var?yada 8.hafta dinleenme haftasından sonra geçermi?
  • Yaşım 16. boyum 1,85. kilom 65. 3.05'lik potaya parmak ucuyla dokunabiliyorum, o da çok kasarsam. Ben de tam aksine olduğum yerden zıplayabiliyorum sadece. Uzaktan koşarak geldiğimde o kadar yükseğe zıplayamıyorum. Dün başladım Air Alert'e umarım zıplamam artar Baldırımda değil ama dizimin arkası ve topuğum arasındaki kaslarımda çok kötü et kırığı oldu Yürürken biraz acıtıyor. İlerki haftalarda alışırım umarım. Evde kendi çapımda bodybuilding de yapıyorum. (5kg dumble aldım onlarla 1 senedir ) Zıplama artışı ne kadar olur sizce?

• 3. haftayı bitirdim. Artık her zıplayışımda deyebiliyorum potaya(çembere). Fazla kasmama gerek kalmıyor. Bu programa devam edicem 15 hafta devam eder miyim bilmiyorum ama en az bir 2 ay daha ederim. Sonra sonuçları yazarım.
  • arkadaşlar bu hareketlere daha ilk başlamamda belime ağrı girdi onun yüzünden yapamıyorum ne yapmam gerekiyor?
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.